• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatım hiçbir yöne gitmiyor

ek1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
13
5
1
29
Evet. Cidden böyle. Galiba depresyondayım..
Günde 15-16 saat uyuyorum. Arkadaşlarım sayılı ve herkes kendi dalgasında. yapacak yeni hobiler bulamıyorum
mutlu bir ilişkim yok
bakımsızım, bakımsız olduğumun farkındayım ancak buna ekstra çaba harcamıyorum
çevremde mutlu olabileceğim, eğlenebileceğim kimse yok
yalnız kalmayı seviyorum ancak bir kaç günden sonra bunalıyor insan.
bu hayatı nasıl yoluna sokacağım? sosyal ve mutlu bir hayat haline getireceğim..
22 yaşındayım, bekarım, üni son sınıfım

Tatilde misiniz şu an? Bence gün içinde dışarı atın kendinizi 2 saatliğine de olsa biraz hava alın illa birileriyle değil kendi başınıza da hava alabilirsiniz. Eve kapalı kalmayın bunu tekrarlayın. Alışveriş seviyorsanız gidin bir kaç bir şey alın. İyi gelecektir

Tatilde misiniz şu an? Bence gün içinde dışarı atın kendinizi 2 saatliğine de olsa biraz hava alın illa birileriyle değil kendi başınıza da hava alabilirsiniz. Eve kapalı kalmayın bunu tekrarlayın. Alışveriş seviyorsanız gidin bir kaç bir şey alın. İyi gelecektir

Daha tatile girmedim. Son bir yıldır böyleyim. Ve cidden İçim sıkılıyor artık. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Sürekli insanlarla kendimi kıyaslıyorum.

Erkek arkadaş bul sıkıntın geçer :KK48:
Şaka bir yana final haftan olması lazım o kadar uyku fazla değil mi? Neden böylesin hep mi asosyaldin hep mi hayattan zevk almazdın onu düşün. Yani hep asosyalsen terapi iyi gelebilir. Hep değilse de mezun olmanın ve iş hayatına atılmanın getireceklerinden böyle umutsuzluğa düşmüş olabilirsin

Daha tatile girmedim. Son bir yıldır böyleyim. Ve cidden İçim sıkılıyor artık. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum. Sürekli insanlarla kendimi kıyaslıyorum.
Ne gibi bir kıyas bu ne açıdan anlayamadım

Erkek arkadaş bul sıkıntın geçer :KK48:
Şaka bir yana final haftan olması lazım o kadar uyku fazla değil mi? Neden böylesin hep mi asosyaldin hep mi hayattan zevk almazdın onu düşün. Yani hep asosyalsen terapi iyi gelebilir. Hep değilse de mezun olmanın ve iş hayatına atılmanın getireceklerinden böyle umutsuzluğa düşmüş olabilirsin

Kendimi hiçbir şey için güçlü hissetmiyorum artık. Onu da beceremiyorum anlayacağınız

İş bulunca geçti benimki :) Üniversite son dönemleri en zor dönemlerdir yalnız değilsin herkes geçiyor neredeyse bu dönemden.

Back
X