- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi sonkafautucu
eşimin geliri 12 felan sanırım ben çalışmıyorum ağustosta evlendim düşün ki sırf daha sonra sıkıntı çekmemeyim diye balayına bile gitmedim. ev aldık evlenmeden eşim altınlarını verirmisin dedi hooop bir gün altınlar kolumda kaldı hoop kuyumcuya yok çalışanların maaşı yok onların sigortası yok yaptığı şeyin cezaı yanlş yapıldıysa kdvsı stopajı büronun elekrik suyu, kiradayız şuanda onun kirası elektriği suyu doğalgazı, aldığımız eve temelden girdik aylık 5,6 veriyoruz eşim takım elbise giyinmesi gerekiyor devamlı müşterilerde ve bu ay kayınvalidemlere gidecektik yol parası fazla tututtğu için gidemiyoruzzz... he birde aylık benzin masrafımız garanti bin lira bende her akşam eşime artık evi aldığımza pişman oldum demeye başladım ama iyiki almışız bir yandan Allah kısmet etmiş geçen sene bu zamanlarda almıştık çekle altınla felan 95 ini verebildik şükür kaldı 130 milyar artık oda bi krediye uygun olsun rahatlıcaz heralde diyorum ama umutlu değilim anlayacağın giderin neyse hep gelirin az kaçıyor... ben evlendiğimden beri pardesü alıcam kendime kıyıp da alamıyorum.