Hayatım Tıkandı Hissi

Yukarıda verilen tepkileri aşırı buluyorum. Belli ki hayatınızda sizi sevecek bir insanın eksikliği var. Sadece sosyal aktivite eksikliği değil sevdiğin insanla yapılacak aktivitenin eksikliğini hissediyorsunuz.

Yok muhafazakar yaşayup sekülerliğin özlemini duymak falan bunlar bana çok çiğ geliyor.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
saçmalanmış . Konu sahibinin ta ilişki sorununa dek hakimiz bazı üyeler . Biraz da ona üzgün ha yanlış adamdı o başka . Herkes yurtdışına gitmek zorunda da değil , gece hayatı vs olmak zorunda da değil . Henüz ilişkinin yas döneminde zaten kendisi . Film izlesin , kitap okusun , kilo sorunu vardı uzun yürüyüşlere çıksın , tatilde evde cilt bakımını yapsın . Evinde ufak değişiklikler yapsın . Kafasında kurmasın yani . Güzel değilim de diyordu ona da inanmıyorum . Çoğu kadının vardır güzel yanları . Yaşı da genç henüz . Gerekirse psikiyatra gitsin depresyon ilacı verirse kullansın. Kendine değer vermeyi de öğrenirse iyi bir adam da bulacaktır .

Tek başıma vakit geçirmekten ben de keyif alırım ama tatile yalnız gitmek fikri bana kötü geliyor. Kafa dengi biriyle yiyip içip dedikodu yapıp gülüp eğlenmedikten sonra zevk alamam. O yüzden seni anlıyorum o konuda yani burda hemen hemen herkes kendi başına tatil git diyecektir ama öyle olmuyor işte. Yok mu hiç okuldan vs bekar arkadaşın? Tatil planı yapsan ya da kendi şehrine davet etsen? Biliyorum bunların hiçbiri o tıkanıklık hissini tamamen geçirmeyecek ama en azında ilerde geriye dönüp baktığında güzel anıların olur en azından
Tatil demeyen biri daha . Ben de demedim 😁

Çok kötü
Muhafazakar okullarda okudun ve seküler hayatın özlemini çekiyorsun
Çünkü hayat çok eğlenceli bir şekilde dışarıda akıyor
Ben olsam ben de imrenirim

Vizyon ve sosyal çevre olmayınca evliliğe sarıyor muhafazalar yerlerde büyümüş öğretmen kızlarımız
Koca kapma yarışı başlıyor
Kocasız hayatları yok çünkü
Kendileri olarak hayatın içinde etkisiz elemanlar çünkü

Oysa yukarıdaki üyelerin de dediği gibi tek başına uçağa atlayıp Paris’e gidebilecek vizyonun olsa, böyle bir derdin olmaz
Bu yurtdışı hayranlığından da gına geldi ha . Gördüm ben kaç ülke noldu boyum mu uzadı ? Kızım da şu an yurtdışında . Vizyonlu mu oldu ? İyi eğitimli ya da iyi karakterliyse , empati yoksunu değilse , hak hukuk biliyorsa , dünya da olup bitenleri takip ediyorsa , kitap okuyorsa vizyonludur . İki kilise kale eyfel görünce birşey olmuyor .İş sahibi olmuşlar ayrıca elbette evlenmek isteyecekler . Çabalayacaklar . Bu da kimseyi koca delisi yapmaz .

Bence bugünlerin tadını çıkar paranı kazanıyorsun keyfine bak evlilik eninde sonunda olur o gördüğün mutluluk karnelerinin tümü doğru değil

Bu yurtdışı hayranlığından da gına geldi ha . Gördüm ben kaç ülke noldu boyum mu uzadı ? Kızım da şu an yurtdışında . Vizyonlu mu oldu ? İyi eğitimli ya da iyi karakterliyse , empati yoksunu değilse , hak hukuk biliyorsa , dünya da olup bitenleri takip ediyorsa , kitap okuyorsa vizyonludur . İki kilise kale eyfel görünce birşey olmuyor .İş sahibi olmuşlar ayrıca elbette evlenmek isteyecekler . Çabalayacaklar . Bu da kimseyi koca delisi yapmaz .
Türkiye’de de gezebilir
Öğretmen olduğu için yeşil pasaportu olduğunu varsaydık
İmkanlarını kullansın diye

Bu yurtdışı hayranlığından da gına geldi ha . Gördüm ben kaç ülke noldu boyum mu uzadı ? Kızım da şu an yurtdışında . Vizyonlu mu oldu ? İyi eğitimli ya da iyi karakterliyse , empati yoksunu değilse , hak hukuk biliyorsa , dünya da olup bitenleri takip ediyorsa , kitap okuyorsa vizyonludur . İki kilise kale eyfel görünce birşey olmuyor .
kendi yazmış ya insanlar ülke ülke geziyor imreniyorum ben de gezip tozmak istiyorum ama evden çıkmıyorum diye. sırf yorum yapmak için muhalefet olmana gerek yok

Türkiye’de de gezebilir
Türkiye konusunda hepimiz yazdık kendisine burada haklısın . Eleştiririm de haklı tarafına da haklı derim . Drama kraliçesi olarak geçmez bu hayat . Herkesin sorunları var az ya da çok ama hayata da katılıyoruz . Bugün yaptıklarımı örnek olsun diye konuya yazdım mesela. Kızım yurtdışında geziyor ben Ankara da. Eve kapandıkça depresiflik artar azalmaz . Bundan vazgeçmeli . Bunun da muhafazakar ya da sekülerlikle alakası yok. Kişinin ruh hali ve yaşam hevesi ile ilgili

kendi yazmış ya insanlar ülke ülke geziyor imreniyorum ben de gezip tozmak istiyorum ama evden çıkmıyorum diye. sırf yorum yapmak için muhalefet olmana gerek yok
Son yazışım sana sitede yenisin. Lou u kaç yıldır tanırım o da beni tanır . Biz aynı fikirde de çok olduk farklı fikirde de . Biz çözeriz konuşarak . Seni ilgilendirmez .Bana kinini bu konuya taşıma . Hadi bye.

Türkiye’de de gezebilir
29 yaşında yeşil pasaport sahibi olamaz en az 10 sene lazım 3. derece memura veriliyor ama vize sıkıntısı yaşamaz benim 3 yıl mesela

Son yazışım sana sitede yenisin. Lou u kaç yıldır tanırım o da beni tanır . Biz aynı fikirde de çok olduk farklı fikirde de . Biz çözeriz konuşarak . Seni ilgilendirmez .Bana kinini bu konuya taşıma . Hadi bye.
ya ben sana niye kin tutayım hahahahahahah istediğim yorumu yaparım sen yapıyorsun çünkü :) engelle görmezsin

ya ben sana niye kin tutayım hahahahahahah istediğim yorumu yaparım sen yapıyorsun çünkü :) engelle görmezsin
Yok bence gerilecek bir durum yok
Hemfikir oluruz, olmayız
Gayet normal
Ben bazen trollük yapar milleti delirtirim
Ama totalde güzel fikir alışverişleri yapılıyor 😇

Yok bence gerilecek bir durum yok
Hemfikir oluruz, olmayız
Gayet normal
Ben bazen trollük yapar milleti delirtirim
Ama totalde güzel fikir alışverişleri yapılıyor 😇
valla gerilen ben değilim başkası hahahahajajajaja

Merhabalar,umarım iyisinizdir. Ben 29 yaşındayım. Çok şükür sevdiğim mesleği yapıp bundan para kazanıyorum. Bu konuda hep şükrediyorum. Sorun ne derseniz hayatım bir noktada tıkandı,ilerlemiyor hissi. Çoğu arkadaşım doğru kişiyi bulup evlendi, beraber ülke ülke geziyorlar. Gördükçe imreniyorum. Dolu dolu sevmek sevilmek ve o kişiyle birçok anı biriktirmek istiyorum. Bir de gezip dolaşmak istiyorum ama hiç evden çıkasım da gelmiyor. Hedeflerim var hayatımla ilgili ama bunları yapacak gücü bulamıyorum kendimde. Herkes çok enerjik,çok mutlu ve hayatları akıyormuşta benimki tıkanmış gibi geliyor. Bunu nasıl aşabilirim?
Evliliğe çok özenmeyin derim çünkü dışardan görüldüğü gibi değil. Ayrıca eğer erkek değilseniz, evlilik mutlu eden bir şey de değil.

Kendiniz gezin, gerçekten. Seyahat etmek vizyonunuzu genişletir ve dünyada evlilikten başka şeylerin de olduğunu farkedersiniz.

Tatil demeyen biri daha . Ben de demedim 😁
Senin yorumunda anlattığın şeyleri tek başına yapmaya bende bayılıyorum. Hatta bence herkes haftanın bir günü muhakkak kendisiyle buluşmalı ama tatil ı ıh. Yalnız başına asla zevk vermez 😅

Evliliğe çok özenmeyin derim çünkü dışardan görüldüğü gibi değil. Ayrıca eğer erkek değilseniz, evlilik mutlu eden bir şey de değil.

Kendiniz gezin, gerçekten. Seyahat etmek vizyonunuzu genişletir ve dünyada evlilikten başka şeylerin de olduğunu farkedersiniz.
Öyle de olmuyor ama 30 yaşına kadar ben de böyle düşündüm ohhh gezerim keyfimce dedim gezdim de . Sonra sıkılıyorsun bunlardan da . Evde birini istiyor insan, paylaşım istiyor çocuk istiyor . Tüm dünya evleniyor . Cinselliğin ayıp olmadığı ülkelerin bile devamlı evleniyor insanları . Demek ki sosyal ve psikolojik bir ihtiyaç . Az çok doğru adamı bulmasını acele ederek yanlış karar vermemesini önerebiliriz . Eski sevgilisi yanlış insandı . Hepimiz yazdık bunu eski konusunda zaten.

Senin yorumunda anlattığın şeyleri tek başına yapmaya bende bayılıyorum. Hatta bence herkes haftanın bir günü muhakkak kendisiyle buluşmalı ama tatil ı ıh. Yalnız başına asla zevk vermez 😅
Yok tatile ben gitmem sap gibi . Yurtdışına bile arkadaşlarla giderdim . Tek başına ben günü harika oluyor bak . 😍Yarın da sinema günü yapacağım örümcek adam 🙈🫣

Bu üyeyi hiç anlamıyorum . Sanki yaşı 60 70 . Tek başına niye gezilemiyormuş? Bizimkiler yurtdışında e ben de öğlen çıktım evden önce avm ye gittim indirimlerden beğendiğim 3 parçayı aldım . Sonra Kızılay’a gittim takıcı tokacı kitapçı gezdim bir kitap aldım . Taze portakal suyu aldım bankta içtim etrafı izledim miss. Karnım açıktı pizza yedim tek başıma . Sonra hava serinlemişti gezmeye devam ettim . Kuğulu parka gittim . Kahvemi alıp kuğuları izledim . Sepho.. a ya uğradım çalışanı işe arkadaş olduk kızı lgs de iyi bir okul kazanmış sevindim az sohbet ettik ayaküstü .Müzisyen 11 yaşlarında bir çocuğu dinledim .Pasajları gezdim plaklara baktım vs gayet güzel zaman geçirdim evime döndüm . Erkeksiz de yaşanır arkadaşsız da bazen .Mutsuzluk konu sahibinin içinde . İnsanlarla ilgisi yok. Hayatı sevmiyor .
Ayy mis gibi valla. Bana deseler al vize al para git yurt dışında gez, tek başıma gitmem. Hatta yurt içinde de tek başıma tura falan katılmam. Cazip gelmiyor, yanımda sevdiğim güvendiğim biri olmalı. Ama günlük hayatta yalnız takılmayı severim. Şu sonbahar gelse de hırkamı çekip çarşı pazar turlasam, bu sıcakta yapılmıyor😂

Ayy mis gibi valla. Bana deseler al vize al para git yurt dışında gez, tek başıma gitmem. Hatta yurt içinde de tek başıma tura falan katılmam. Cazip gelmiyor, yanımda sevdiğim güvendiğim biri olmalı. Ama günlük hayatta yalnız takılmayı severim. Şu sonbahar gelse de hırkamı çekip çarşı pazar turlasam, bu sıcakta yapılmıyor😂
Valla sırf üşendiğimden ve sıcaktan yurtdışına gitmedim eşimle kızım gitti . Çocuk hiç görmemişti o mutlu . Bizim oteller gibi bile değil odalar küçük ne işim var zaten görmüştüm 20 küsür yıl önce o ülkeleri . Değişmedi ya bu müzeler kaleler eyfel dedim 🫣Yalnızlık bazen güzel evet . Gideceğin yere kendin karar veriyorsun orada ne kadar oturacağına , mağazada kimseyi beklemiyorsun , kitapçıda sadece kendi zevkin olan kısımlara bakıyorsun , arkadaşının çocuğu çişim var demiyor yolda 🫣Satın aldıklarını kimse eleştirmiyor . Uzun uzun yürümek strese de çok iyi geliyor . Kalabalıkta bir kenara oturup insanları izlemek bile zevkli. Metroda bankta mağazada insanlarla güzel sohbetler bile oluyor bazen . Konu sahibi de bunlardan başlamalı önce . Sonra yurtdışı şu bu isterse gider .

Bence başkalarının hayatını izlemek sizi daha mutsuz ediyor. O yüzden sosyal medyayı bir süre kapatıp gerçekten ne istediğinize, nelerin sizi mutlu edeceğine karar verin

Back
X