Hayatim uzun zamandir duzgun gitmiyor

Oylebirhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
9
1
1
29
Ailemden darbe aldim gittigim unvleri
terkettim. 2kez terk edildim. Evden gidip kendime ayri bi hayat kurmak istiyorum .Herkesten uzaklasmak istiyorum.
Benim gibi sorunlar yasayip ailesinden cevresi nde n bikan Fiziken ruhen kalben yorulmus insanlar aramizda var mi?

Ailemden darbe aldim gittigim unvleri
terkettim. 2kez terk edildim. Evden gidip kendime ayri bi hayat kurmak istiyorum .Herkesten uzaklasmak istiyorum.
Benim gibi sorunlar yasayip ailesinden cevresi nde n bikan Fiziken ruhen kalben yorulmus insanlar aramizda var mi?
Bir çok kişi vardır.

Paran yoksa ayrı eve çıkma. Üniversiteyi de bitirmemişsin. Nasıl geçineceksin?

Aileden ne darbe aldınız? Üniversiteleri neden terk ettiniz? Böyle karamsarlıkla çözüm bulamazsınız, güçlü olun. Bu hayata bir defa geliyorsunuz ve sizden değerli kimse yok.

Aileden ne darbe aldınız? Üniversiteleri neden terk ettiniz? Böyle karamsarlıkla çözüm bulamazsınız, güçlü olun. Bu hayata bir defa geliyorsunuz ve sizden değerli kimse yok.

__Diem, post: 48036980, member: 657226"]Aileden ne darbe aldınız? Üniversiteleri neden terk ettiniz? Böyle karamsarlıkla çözüm bulamazsınız, güçlü olun. Bu hayata bir defa geliyorsunuz ve sizden değerli kimse yok.[/QUOTE]
Artik cok yoruldum. Kendi hayatim icin nasil adim atabilirim? Evde parayi nefes almami sorun eden bi ailem varken

Sorunları açık açık yazsaydın keşke.
Evden ayrılma, ayrı eve çıkıp geçindirmek kız başına yaşamak kolay mı sanıyorsun?

Sorunları açık açık yazsaydın keşke.
Evden ayrılma, ayrı eve çıkıp geçindirmek kız başına yaşamak kolay mı sanıyorsun?
Muhasebe meslegim var neslwk mezunuyum. Kolay sansam sikdiye cikmiatim. Ucuncusu bu nasil tabirdir kiz basina yasamak ? Bu nasil bi zihniyet. Kotuler gibi horlar gibi. Keske cvb yazmwsaydin. Burda destek icerikli pskolojik duygusal vs yorumlar yapilmasi gerekirken bu bastan atma savurus cinsindeki yorumunu kendine sakla lutfen kndine iyi bak

[/QUOTE]
Artik cok yoruldum. Kendi hayatim icin nasil adim atabilirim? Evde parayi nefes almami sorun eden bi ailem varken[/QUOTE]
Yapmayın lütfen. Bu kadar kolay değil. Bdv konularını hiç okumadınız mı insanların başına neler geliyor da böylesine parçalanmıyorlar her şeye rağmen güçlü oluyorlar. Her şey sizde bitiyor. Hayatınıza iyi ya da kötü yön vermek sizin elinizde. Sorunlarınızı daha açık dile getirin biz de çözüm bulmanızda yardımcı olalım

Artik cok yoruldum. Kendi hayatim icin nasil adim atabilirim? Evde parayi nefes almami sorun eden bi ailem varken[/QUOTE]
Yapmayın lütfen. Bu kadar kolay değil. Bdv konularını hiç okumadınız mı insanların başına neler geliyor da böylesine parçalanmıyorlar her şeye rağmen güçlü oluyorlar. Her şey sizde bitiyor. Hayatınıza iyi ya da kötü yön vermek sizin elinizde. Sorunlarınızı daha açık dile getirin biz de çözüm bulmanızda yardımcı olalım[/QUOTE]
tesekkur ederim gercekten . Acikca yazsaydim cok kotu olurdu. Cogu konuyu astim sadexe neyse. Digerlerine bakilarak destek niyetli yazmissin bu kdrida yetti tesekkur ederim. Beni dnlicek kmse yok. Sadece uc stirdi icimi doktum. Kafi tesekkur ederim kendine iyi bak

Darbe yedikce hayata okula daha sıkı sarilmaniz gerekirdi sonradan keşke denemek için.
Ayrı ev yanlız çok zor gider gelirden çok daha fazla ona gore düşünüp karar verin.

[/QUOTE]
tesekkur ederim gercekten . Acikca yazsaydim cok kotu olurdu. Cogu konuyu astim sadexe neyse. Digerlerine bakilarak destek niyetli yazmissin bu kdrida yetti tesekkur ederim. Beni dnlicek kmse yok. Sadece uc stirdi icimi doktum. Kafi tesekkur ederim kendine iyi bak[/QUOTE]
Ne zaman isterseniz yazabilirsiniz özelden de. Kendinize iyi bakın. Lafın gelişi değil kendinize gerçekten iyi bakın. İyi günler

Muhasebe meslegim var neslwk mezunuyum. Kolay sansam sikdiye cikmiatim. Ucuncusu bu nasil tabirdir kiz basina yasamak ? Bu nasil bi zihniyet. Kotuler gibi horlar gibi. Keske cvb yazmwsaydin. Burda destek icerikli pskolojik duygusal vs yorumlar yapilmasi gerekirken bu bastan atma savurus cinsindeki yorumunu kendine sakla lutfen kndine iyi bak
Ay iyi misin arkadaşım?
Ben burda kadın erkek ayrımcılığı mı yaptım da heyheylendin?
Neden kötüleyeyim hey Allahım bende bir kızım nasıl bir algın var şaşılası. :işsiz:
Bir işin yok yüksek bir kazancın yok ayrı eve çıkmaktan bahsediyorsun.
Evet tek başına yaşayan ailesinden uzakta çalışan bayanlar var ama kolay mı sanıyorsun bunu?
Ne yazsam da bu saldırgan tavrınla anlamayacaksın, çık eve madem hayret bişi.

Ay iyi misin arkadaşım?
Ben burda kadın erkek ayrımcılığı mı lutfen sakin. Kiım da heyheylendin?
Neden kötüleyeyim hey Allahım bende bir kızım nasıl bir algın var şaşılası. :işsiz:
Evet tek başına yaşayan ailesinden uzakta çalışan bayanlar var ama kolay mı sanıyorsun bunu?
tesekkur ederim gercekten . Acikca yazsaydim cok kotu olurdu. Cogu konuyu astim sadexe neyse. Digerlerine bakilarak destek niyetli yazmissin bu kdrida yetti tesekkur ederim. Beni dnlicek kmse yok. Sadece uc stirdi icimi doktum. Kafi tesekkur ederim kendine iyi bak[/QUOTE]
Ne zaman isterseniz yazabilirsiniz özelden de. Kendinize iyi bakın. Lafın gelişi değil kendinize gerçekten iyi bakın. İyi günler[/QUOTE]

Ay iyi misin arkadaşım?
Ben burda kadın erkek ayrımcılığı mı yaptım da heyheylendin?
Erkek sandim seni oyuzden zihniyetine laf soyledim ayrim niyetli kullandim sandim o cumleyi. Zaten iyi dglm lutfen. Kirdysam kbkma alingansin sanirim. Nyse kib.

Ben senin gibiydim. Yıllarca çalıştım şimdi herkesten rahatimdir. Hep diyorum mutluluk, huzur paradan geçer. Hesabında yüklü paran olsun çekmek zorunda hissetmezsin kendini. Birilerine muhtaç olmak insanı zayıflatıyor. Ailenin yanında başla çalışmaya, biriktir biraz sonra kurarsin hayatını.

Erkek sandim seni oyuzden zihniyetine laf soyledim ayrim niyetli kullandim sandim o cumleyi. Zaten iyi dglm lutfen. Kirdysam kbkma alingansin sanirim. Nyse kib.

Erkek üye yok.

Önce bi iş bulmalısın, bu süreçte ailenle olabildigince az muhattap ol. Sık dişini para biriktir ve okulunu tamamla. Geçim çok zor ve dünya çok kötü. Yalnız başına yaşayan bi bayan olarak çok savunmasız kalacaksın. Kendini güvende hissedecgin bi yer, bi iş bulmadan evden ayrılma.

Ben senin gibiydim. Yıllarokuyorum zatenlıştım şimdi herkesten rahatimdir. Hep diyorum mutluluk, huzur paradan geçer. Hesabında yüklü paran olsun çekmek zorunda hissetmezsin kendini. Birilerine muhtaç olmak insanı zayıflatıyor. Ailenin yanında başla çalışmaya, biriktir biraz sonra kurarsin hayatını.
Cok sagol bende oyle yapicam. Ekim ayunda yatili bi kuran kursunda kalicam unv okuyorum zaten o aradada ise vs bakicam. Sorun da bu birilerine ihtiyac duymak karakter e ters gelen bsi oluyo bazi kizlarda. Hepsi dgl . Tesekkur ederim gercekten.

Erkek üye yok.

Önce bi işbiliyorum hayat ortam ve insanlwr gercekten cok zor. Insanlar sahtekar. Bunu tasadigim icin biliyorum. Gercektn biliyorum. alısın, bu süreçte ailenle olabildigince az muhattap ol. Sık dişini para biriktir ve okulunu tamamla. Geçim çok zor ve dünya çok kötü. Yalnız başına yaşayan bi bayan olarak çok savunmasız kalacaksın. Kendini güvende hissedecgin bi yer, bi iş bulmadan evden ayrılma.
Kuran kursunda yatili kalurken is bulup caliscam. Mantiksiz bir hareket yapamam biliy

Back
X