Hayatım yeniden alt üst oluyor ne olur bi bakın

Kendinizi sevin. Kendiz ile barışık olun. Kendi kendinize yete bilirsiniz. Size huzur veren çevre ile iletişimde olun, sizi sömüren duygularınızı alt üst yapanlar ile değil. Siz eliniz de para olduğuna göre kendize onunla bir gelecek kurun. Kendinize amaçc belirleyin. Ve onun uğruna enerji ve zaman harcayın, bunları sömüren birine harcamayın

Kendinizi kullandırmaktan vazgeçin, hem maddi hem de manevi. Kimse birisi hayatından çıktı diye ölmüyor, ölmemeli de. Şu an duygularınız tavan yapmış mantıklı düşünemiyorsunuz. Çıkarın hayatınızdan ve önünüze bakın. İnsan kendisini bu kadar değersizleştirmemeli. Hayat kısacık ve herkesin bir tane var. Allah'a dönün dua edin, ibadet edin. Saçma sapan ve size değer vermeyen birisiyle vaktinizi öldüreceğinize açın bir kitap okuyun ve uykuya dalmaya çalışın. Bir dizi,film izleyin. Sanki sizi yoktan var etti, ne bu koyvermişlik.

şu anda profilinde 28 yaşıbda olduğu yazıyor.

Ben 22 yaşındayım ve 32 haftalık hamileyim.

benim bir ilişkim var yaklaşık 5-6 aydır beraberiz ve evlilik düşünüyoruz erkek arkadaşım Avusturya'da çalışıyor büyük bir şirkette 6.000 Euro maaş alıyor

6 Yıldır bir şirkette çalışıyor şuan da Creatif Direktör yöneticisi aynı zamanda reklamcılık ve profesyonel fotoğrafçılık yapıyor

benden borc istedi ben de verdim hatta.

neye inanmalıyız?

Ay kocama bile sen gidersen ben ölürüm demem tovbe estafurullah.

Birde adamin cebine para koyuyormussunuz, vallahi bazi kadinlar kullanilmak icin ozel caba sarfediyor. Nedir bu kendinize olan dusmanliginizin ozel sebebi, kimse sevmedi mi sizi?

Merhaba daha önce ayrıldığım Sevgilimle ilgili bir kaç konu açmıştım şimdi şöyle oldu biz ayrılalı 2 ay olmuştu ben iyice kendimi topladım ve hayatıma bakıyordum sonra bu bana yeniden yazmaya bazen aramaya başladı benden borc istedi ben de verdim hatta. Sonra her gün sohbet etmeye gece beraber uyumaya başladık ama sevgiliz olmadık şuan ilisko istemiyorum dedi ve benim ona karşı toparlanan duygularım yeniden yerlebir oldu. Yeniden ona alışmaya bağlanmaya başladım ve kendini geri çekti yine ilgisiz olmaya başladı bu gece çok kötüydum 5 saniye de olsa yüzünü göreyim moral bulayım dedi göremezsin dedi bana acıdığın icin mi yanımdasın dedim ben o kadar vicdanlı biri değilim dedi. Sonra yattı uyudu ben yine perişan haldeyim ona yeniden alıştım ve tekrar gitmemesi için ona yalvardım gitme bu sefer kesin ölürüm dedim ama perişan haldeyim uardim edin ne olur bana akıl verin
parası bitince tekrar gelir nede olsa kapıda bekleyen biri var.

Bilmiyorum ona hiç bir zaman sormadım paran nasil sana yetmiyor diye hic demedim ona o istedikçe verdim ben daha önce de vermiştim bir kac kere hatta bir keresinde o hiç istemediği halde ben verdim
Yakında istanbuldan satılık köprü aldım, sizce nasıl diye konu açarsanız vallahi şaşırmayacağım. :KK70:

Derdin ne. Git yetim doyur yardım yap manevi olarak ruhunu doyur. Bulmuşsun bir tane ipsiz sapsız kendini kullandırıyorsun. Yeteri kadar ağır şeyler yazılmış ama ders alır mısın bilemem. Eşin dostun yok mu sana dur diyecek? Bak onlarca kadın dur diyor, def et o asalağı evinden paranı yedirme. Sana değer verecek birisi çıkar karşına ama bu kafayla göreceğin muamele bu olur. Kendine gel aklını başına al.

Merhabalar ben az önce üye oldum uzun zamandır da takip ettiğim bir konu. Lütfen ablalar bana da yardımcı olun. Ben 20 yaşındayım 1 yıl önce evlendim. Eşim ve ailesi çok fazla bebek istiyorlar. Ben hamile kalmaktan cok korkuyorum doğum sancıları lohusalık filan. Ayrıca eşimin annesi de eşimi dolduruyor. sevgiliykem böyle değildi evlendikten bir kaç ay sonra değişti. Bana ve eşime baskı yapmaya başladı. Bu arada esim benden 13 yaş büyük. Belki de bu yüzden.. Lütfen derdime bir çözüm bulun.
Bu açtığınız ilk konu.
Siz evli misiniz boşandınız mı? Bu sevgilinizle beraber uyuyup para yedirdiğinize göre evli değilsiniz.
2 yıllık mı bitirdiniz matematik öğretmenliği bölümü mezunu musunuz? 150 kilo olup günde 5 gofret yediğinizi de yazmışsınız. Gerçek misiniz yoksa canınız sıkıldıkça konu mu uyduruyorsunuz? Yaşınız da tutmuyor.

O kadar çok tutarsızlık var ki tek tek eklemeye üşendim.

Ek. 4 yaşlarında da çocuğunuz varmış.

Merhaba daha önce ayrıldığım Sevgilimle ilgili bir kaç konu açmıştım şimdi şöyle oldu biz ayrılalı 2 ay olmuştu ben iyice kendimi topladım ve hayatıma bakıyordum sonra bu bana yeniden yazmaya bazen aramaya başladı benden borc istedi ben de verdim hatta. Sonra her gün sohbet etmeye gece beraber uyumaya başladık ama sevgiliz olmadık şuan ilisko istemiyorum dedi ve benim ona karşı toparlanan duygularım yeniden yerlebir oldu. Yeniden ona alışmaya bağlanmaya başladım ve kendini geri çekti yine ilgisiz olmaya başladı bu gece çok kötüydum 5 saniye de olsa yüzünü göreyim moral bulayım dedi göremezsin dedi bana acıdığın icin mi yanımdasın dedim ben o kadar vicdanlı biri değilim dedi. Sonra yattı uyudu ben yine perişan haldeyim ona yeniden alıştım ve tekrar gitmemesi için ona yalvardım gitme bu sefer kesin ölürüm dedim ama perişan haldeyim uardim edin ne olur bana akıl verin
Adamın borç isteyeceği alacağı kapısın.Neden görmüyorsunuz bunu kesin ilişkiyi görüşmeyi...

gel sana para vercem desen gelir, adam o yüzden gelmiş.
Paranı al beklediğim bir yerden yüksek bi para gelecek haftaya, önce ödeme yapmam lazım de. Paranı al öteki hafta sana yaklaşınca nah çeker gönderirsin.

gel sana para vercem desen gelir, adam o yüzden gelmiş.
Paranı al beklediğim bir yerden yüksek bi para gelecek haftaya, önce ödeme yapmam lazım de. Paranı al öteki hafta sana yaklaşınca nah çeker gönderirsin.
Yapamam ki geri vermene gerek yok dedim bana sıkışığım bu ay dedi

şu anda profilinde 28 yaşıbda olduğu yazıyor.

neye inanmalıyız?
Üşenmedim baktım. 2017'den bu yana konular açıyor.
2019'da 22 yaşındayım demiş. Yaş buradan tutuyor.
Bir ara evlenmiş, çocuk yapmış ancak belli bir noktadan sonra odağı sevgiliye geçiyor; orada da takılı kalıyor.
Gerçekten evlendi mi? Çocuk nerede? Boşandı mı? Bunlardan haber yok.
Eğer gerçekten de çocuğu varsa ve bu konuları açıyorsa çok üzülürüm çocuk adına.

Bilmiyorum ona hiç bir zaman sormadım paran nasil sana yetmiyor diye hic demedim ona o istedikçe verdim ben daha önce de vermiştim bir kac kere hatta bir keresinde o hiç istemediği halde ben verdim
maşşallah harçlık falan mı veriyorsun yoksa bir iş yerinde çalışıyor musun ? Nerden geliyor bu değirmenin suyu sakın kendini kaptırıp kredi vs çekme hipnozz olmuş gibisinn Allah muhafaza.

Back
X