• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatım yoluna giriyor

rumos123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
133
0
46
Adana
Hayatım Yoluna gidiyor hayatımdan eşimi çıkarttım bebeğime babalık yapacak biri var artık eski erkek arkadaşımla evlenecem bebeğim için

Çok ani kararlar veriyorsun.

Bebeğin henüz 1 aylık.

Sen daha lohusasın.

Bu ne acele ? Hayatı çok hafife alıyorsun.

Ani karar almaktan başka şansım yok hala suan eşim olarak geçen kişi benden boşanmamak karşılığında iş hisselerimin yarısını istiyor neyapmalıydım

Eeee tamam ver hisseleri boşan.
Yeniden evlenmek de neyin nesi?

hayatınız bu şekilde mi yoluna girecek? yeni boşandınız,1 aylık bebeğiniz var ve hemen yeniden evlenmeyi düşünüyorsunuz..siz mi çok cesursunuz ben mi korkağım anlayamadım?

Son düzenleme:
eski erkek arkadaşınızdan emin olsaydınız şuan eşiniz o olurdu.

ani karar vermeyin, çocuğun geleceğiyle oynamayın. bilinçsizce hareket etmek bu bence, illa babalık yapacak biri mi gerekiyor? siz yetemez misiniz kendi çocuğunuza

istediklerini verip boşanacağım
bebeğimde mutsuz bir evin içinde büyümez
bende kendimi daha yıpratamam

Bu ne acele?

Eski erkek arkadaşınızla boşanma işi olmadan görüşmeye başladınız, boşandınız ve de hemen evlenmek istiyorsunuz diye düşünüyorum...

Tamam boşan,haklısın. (eski konularını okudum)

Ama hemen tekrar evlenmene ne gerek var ?

Ayrıca hisseleri vermek zorunda değilsin.

çocuğuna babalık edecek diye eski erkek arkadaşla evlenilir mi?

sen istesen de istemesen de çocuğunun babası var sonuçta...

biraz daha sakinleşip karar vermek lazım..

Hisselerimi vermessem
beni ve bebeğimi rezil edeceğini söylüyor
tekneyi ve şirketteki hissemin %15'ni istiyor alsın bende geri kalan hisselerimi satıp
kendi hayatımı kuracağım

zaten doğru adam olsaydı şimdi adına ESKİ ERKEK ARKADAŞ demezdik öyle değil mi? hata üstüne hata yapıyorsunuz sanki.ille birine tutunacaksanız bebeğiniz olsun bu.

Bu hisseler bu kadar değerliyse,yani maddi durumun çok iyiyse,eski erkek arkadaşa şüpheyle yaklaşmak lazım.

Kolay kolay her erkeğin kabul edeceği bir durum değil bu.

Canım psikoloğa gidiyor musun? Ben yetkin biri değilim hakkında okuduğum üç-beş bişeyle karar veremem ama fazla sınırlarda yaşıyorsun sanki, üç-beş günde bütün modun düşüyor ya diplerde ya en yukarda hissediyorsun kendini. Borderline yada manik depresif olabileceğini düşünüyorum ben. Bence kendini aceleyle ikinci bir evliliğe atmadan önce biraz terapi alıp, kendini tanımaya başlamalısın. Buarada tam hangisi olduğuna emin değilim ama iki durumdan birinin kendini yukarıda hissettiğin evrelerinde, bir aşırı cömert olma hali, malı mülkü dağıtmaya yönelik girişimler filan mevcut bence ani kararlar almadan önce iyice düşün sonra pişman olma.

Son düzenleme:
Eski erkek arkadaşımın yani Serkan'ın eşi vefat etmiş ve 1 yaşında bir kızı var ?
paraya düşkün biri değil bilmiyorum :S

tüm konularınızı tam olarak okumadım ama tek diyebileceğim şu ;

ne yani bir erkekten kaçıp diğerine mi sığınıyorsunuz. yetmedimi şu ana kadar yaşadıklarınız.

kadınlar narindir ama anneler güçlüdür. siz artık bir annesiniz. bebeğinize hem analık hem babalık yapabilirsiniz.

boşanın ama bir evlilik için aaraya zaman koyun. bebeğinizle başbaşa kalın onun ilk gülüşünün ilk adımlarının ilklerinin tadını çıkartın sonra gerçekten aşık olduğunuz bir adamla evlenin

Back
X