• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatım yoluna giriyor

valla ben bu olaydan birşey anlamadım ama eğer doğruysa bence sen iyi bir anne değisin hamileyken sigara ve alkol içiyorsan ve bebeğin daha 1 aylıkken evlenmeyi düşünüyorsan bebeğe baba değil kendine koca istiyorsun durumunda iyiymiş daha niye evlenmeyi düşünüyorsun ahhhh allah bize vermiyorki ben ne zorluklar çektim bir annem olsaydı bak evlenirmiydim yada senin gibi param dünyayı çocuğumla kendi üstüme kurardım. benim olayları bilmiyorsun o olaylara rağmen ben 1,5 sene kimseyle görüşmedim köpek gibi çalıştım çocuma babannesi baktı hemde babası başka kadının kollarındayken ben ailesiyle yaşadım kimsem yok diye gidicek yerim yok diye çocundan ayrı kalmayayım diye herkez ana olmaz doğurmak yetmez benim senin gibi durumun olsa hisse falan herkez imrene bakardı tek başına çocuğunu büyüttü sonra evlendi falan der benim öyle olan arkadaşım var kızı 2 aylıkken kocası trefik kazasında öldü o kadın 23 yaşında dul kaldı kızı 9 yaşındaydı evlendi şimdi bir oğlu oldu ve çok mutlular tek başına büyüttü annesi vardı baktı o çalıştı beraber yaşadılar onun canı yokmuydu o istemezmiydi koca ama evlenmedi ki kocası ölmüştü sen ilkönce alkol olayını hallet böyle anne olmaz kendin için olmazsa bebeğin için yap onun geleceği için

y​

yahu benım anlamadıgım da şu; sen eskı erkek arkadasınla gorusuyormusun ?
hangı ara konustunuz evlenmeyı:53:
kusura bakma ama kocasının arkasından iş cevıren kadın profılı gordum sende.
bebegınde 1 aylık degılde sankı 4-5 aylık bebek gıbı masallah :27:
hele kı premature oldugunu dusununce ne sutuyle besledıgını merak ettım :ssz:
bıraz sahte geldın bana. kocasızlıktan yanıp tutuşmuş kadın gıbısınız.
bebegıne kavusup annelık heyecanı yasayan anne gıbı degıl. :37:

Aklimda bulunsun da ben de hamile kalirsam bol bol alkol ve sigarta tuketeyim.

Saglikli beslenen annelerin boyle topac gibi cocugu olmuyor cunku :1:

üzgünüm ama sizin çocuğunuzu düşündüğünüz filan yok

çocuğunu düşünen anne hamileyken sigara alkol tüketmez

siz kendiniz için evleniyorsunuz bahane de hazır çocuğum babasız büyümesin

çok ani karar veriyorsununuz.:45:

ne diyelim...hakkınızda hayırlısı

Back
X