• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım zindana döndü

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Eski erkek arkadaşımla ortak bir kart açmıştık benim adıma tabi salaklığıma. Bu adam ilk iki ay borcunu ödemiş 3.cüuü ödememiş. Bu kartı açarken ben alkollüydüm. Neyse öğrenci olduğum için borcu ödeyemedim ve borç 20 30 milyar. Kendi ailem ödedi ama bütün akrabalarım herkes duydu. Herkes birşey söylüyor. Annem ayrı söylüyor. Her zaman yüzüme vuruyor. Ve şimdi teyzemle konuşurken bile söyleniyor. Karakolda bu şahıstan şikayetçi olacağım zaman eve gitmedim. Kadın sıgınma evine gittim ama orada dayanamadım mecbur eve geldim. Ama artık baskıdan dayanamıyorum. neden hayatım düz gitmiyor? Ev ayrı cehhenem dışarısı ayrı.

Eski erkek arkadaşımla ortak bir kart açmıştık benim adıma tabi salaklığıma. Bu adam ilk iki ay borcunu ödemiş 3.cüuü ödememiş. Bu kartı açarken ben alkollüydüm. Neyse öğrenci olduğum için borcu ödeyemedim ve borç 20 30 milyar. Kendi ailem ödedi ama bütün akrabalarım herkes duydu. Herkes birşey söylüyor. Annem ayrı söylüyor. Her zaman yüzüme vuruyor. Ve şimdi teyzemle konuşurken bile söyleniyor. Karakolda bu şahıstan şikayetçi olacağım zaman eve gitmedim. Kadın sıgınma evine gittim ama orada dayanamadım mecbur eve geldim. Ama artık baskıdan dayanamıyorum. neden hayatım düz gitmiyor? Ev ayrı cehhenem dışarısı ayrı.
Kendi kendinize kötülük etmişsiniz, kimseyi suçlamayın...

Kızım böyle hata yapsa bende söylenirim laf ederim. Doğru değil evet ama birçoğumuzda var bu huy. Az bir miktar değil onlarda sinirli ve bu siniri söylenerek çıkarıyorlar. Dümdüz gitmeme sebebi sizin hatanız. Şükür ki kötü bir aileniz yokmuş başka sorunlar çıkmamış. Bence biraz idare edip haklısınız hata yaptım vs deyin. Bir zaman sonra bitecek neticede bu laflar. Aylarca aç susuz kalıp çalışmak zorunda da bırakılabilirdiniz yada şiddet gösteren bir babanız olabilirdi sığınma evinden geri kabul etmeyen aileniz olabilirdi ama aileniz sıkıntısız şekilde ülkenin şu durumunda Ödemiş. Sizin bedelinizde biraz dırdır çekmek olsun bırakın. Kurtulduğunuza şükredin.

Üstte saydığım gibi bir aileniz olsaydı evet zindana dönerdi hayat ama anlattığınız kadarıyla laf sözden başka bir şey yok. Yolunuza bakın. Sağlıklısınız sorun çözülmüş. Bunu ders olarak alıp güvenmeyin hemen. Geri kalan hallolur. Hangimizin sülalesi arkamızdan konuşmuyor ki? Mutlaka konuşaulacak eksik buluyor akrabalar.

Bir işe girip çalışsanız en azından bir kısmını ailenize geri ödeyebilirsiniz. Eski konularınıza şöyle bir baktım da bence kendi kendinize hayat çizginizi kaydırıyorsunuz yeterince tercihlerinizden dolayı sorun yaşamışsınız zaten bir öz eleştiri yaparsanız siz de görebilirsiniz. Umarım daha sağlıklı kararlar alabilirsiniz

Son düzenleme:
Yani bırakın da söylesinler bence de. Ailenize borç takmışsınız. Adamların haberi bile yokken bankaya borçlanmışlar inanılmaz bi.sey.

Kolay geliyor size 30 bin lira borc ödemek herhalde. Ve ne için?

Hasta olsanız, bi iş yapıp zarar etseniz filan amenna da. Yani kurusa bakmayın da aptalliktan 30 bin kaybetseniz ben söylemekten çok daha fazlasını yapardım.

Benim sigaraya, alkole ve aptal sevgiliye kaptırılacak param yok. Gördüğüm kadarıyla sizin de yok. Neye güvendiniz de sevgilinize kredi kartı aldınız ya inanamiyorum ne insanlar var

İyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.

Bu konundan sonra sana üzülmek mi? ASLA.

Yani bırakın da söylesinler bence de. Ailenize borç takmışsınız. Adamların haberi bile yokken bankaya borçlanmışlar inanılmaz bi.sey.

Kolay geliyor size 30 bin lira borc ödemek herhalde. Ve ne için?

Hasta olsanız, bi iş yapıp zarar etseniz filan amenna da. Yani kurusa bakmayın da aptalliktan 30 bin kaybetseniz ben söylemekten çok daha fazlasını yapardım.

Benim sigaraya, alkole ve aptal sevgiliye kaptırılacak param yok. Gördüğüm kadarıyla sizin de yok. Neye güvendiniz de sevgilinize kredi kartı aldınız ya inanamiyorum ne insanlar var ya.
Alkollüydüm kart için başvuru yaptığımda. Kartı elimden aldı

Kendini kurban ilan etmeden önce otur bir düşün bence sorun acaba bende mi diye ;)

Güpegündüz alkoll aldınız öyle mi. Yani bankaya mesai saatinde gitmissinizdir herhalde. Güpegündüz alkol almaniz normal mi sizce?

Değil tabiki normal olsa başınıza bu gelmez.

Alkollüyken karta başvurmak nasıl oluyor ya? Kendine gelince iptal ettirseydin madem. Neyine güvenip öğrenci halinle kredi kartı çıkartıp bir de erkek arkadaşına veriyorsun? Hem ortak çıkardık diyorsun hem elimden aldı diyorsun. Bütün bunları yapıp da hayat vurdu demek de şahaneymiş.

Hayatinizi kendiniz zindana cevirmissiniz. Birde ogrenci halinizle size nasil 20-30 bin borc yapabileceginiz kart verdiler anlamadim. Ben ogrenciyken burs+yetim maasi almama ragmen 1000tl limit verdiler(5 sene evvel).

O kadar para haybeye gitmis tabiiki soylenirler. 20 30 bin az para mi? Ailenizin bunu sindirmesi için zamana ihtiyaçları var

Back
X