• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım zindana döndü

Bu yaşta ne hızlı hayatlar. Güpegündüz sarhoş olacak kadar iç bir de bankaya git kart çıkar, hadi çıkardın ayılınca iptal ettir. Yok kartı aldı da bilmem ne de. Ayrıca henüz öğrencisiniz, geliriniz yok 30 bin limitli kartı hangi aklievvel banka veriyor onu anlamadım. Ben öğretmenim kart limitim 10 bin ayol 😆😆 o da yeni oldu 😅 aileniz sizi odaya kapatıp dışarı çıkarmasa haklı. Dışarı çıktığınız an başınıza bela alıyorsunuz belli. Evli barkli adamlarla düşüp kalkmaktan bahsetmiyorum bile.

Bu yaşta ne hızlı hayatlar. Güpegündüz sarhoş olacak kadar iç bir de bankaya git kart çıkar, hadi çıkardın ayılınca iptal ettir. Yok kartı aldı da bilmem ne de. Ayrıca henüz öğrencisiniz, geliriniz yok 30 bin limitli kartı hangi aklievvel banka veriyor onu anlamadım. Ben öğretmenim kart limitim 10 bin ayol 😆😆 o da yeni oldu 😅 aileniz sizi odaya kapatıp dışarı çıkarmasa haklı. Dışarı çıktığınız an başınıza bela alıyorsunuz belli. Evli barkli adamlarla düşüp kalkmaktan bahsetmiyorum bile.
Benim de bir öğretmen olarak kart limitim 6 bin tl 😂 bir de 6 bin tl eksi hesap limitim var. O da yeni oldu 3 bin liraydı öncesinde. Biz mi korkuyoruz millet mi cesur ya da neyse diyeyim 😂

Yoktan yere 30 bin ödemişler söylenmeleri normal sizde okulunuz varsa bitince girin işe çalışın ailenize parayı geri ödeyin yavaş yavaş olsun bitsin.ortak kart nasıl açılıyor onu anlamadım kimseylede ortak olmam kefilde olmam.

Ailene kızma ne deseler haklılar.. Seni eve geri almışlar, almayabilirlerdi de. Bu devirde az para değil ödemeyebilirlerdi. Seni zorla evlendirmek isteyebilirlerdi başımızdan atalım, adı temizlensin mantığı ile. Ama bak ne yapmışlar otur kpss çalış demişler. Sahiplenmişler kızlarını. Sende yanlış seçimler yapmaktan vazgeç artık.

Eski konulariniza goz gezdirdim. Siz hep yanlis tercihler yapıyorsunuz. Tercihlerinizin bedelini ise tek basiniza cekmiyorsunuz, baska hayatlarida etkiliyorsunuz. Henuz daha cok gencsiniz herseyi duzeltebilirsiniz. Tercihlerinizin altinda yatan sebebi ogrenip, duzeltebilirsiniz bence. Yoksa bu gidisle yanlis evlilik, o evliligin ortasina bir çocuk koyarak sürüklenip gideceksiniz. Psikiyatrist ya da psikologla gorusun bence.

Eski konulariniza goz gezdirdim. Siz hep yanlis tercihler yapıyorsunuz. Tercihlerinizin bedelini ise tek basiniza cekmiyorsunuz, baska hayatlarida etkiliyorsunuz. Henuz daha cok gencsiniz herseyi duzeltebilirsiniz. Tercihlerinizin altinda yatan sebebi ogrenip, duzeltebilirsiniz bence. Yoksa bu gidisle yanlis evlilik, o evliligin ortasina bir çocuk koyarak sürüklenip gideceksiniz. Psikiyatrist ya da psikologla gorusun bence.
Aldım bir dönem

Eski erkek arkadaşımla ortak bir kart açmıştık benim adıma tabi salaklığıma. Bu adam ilk iki ay borcunu ödemiş 3.cüuü ödememiş. Bu kartı açarken ben alkollüydüm. Neyse öğrenci olduğum için borcu ödeyemedim ve borç 20 30 milyar. Kendi ailem ödedi ama bütün akrabalarım herkes duydu. Herkes birşey söylüyor. Annem ayrı söylüyor. Her zaman yüzüme vuruyor. Ve şimdi teyzemle konuşurken bile söyleniyor. Karakolda bu şahıstan şikayetçi olacağım zaman eve gitmedim. Kadın sıgınma evine gittim ama orada dayanamadım mecbur eve geldim. Ama artık baskıdan dayanamıyorum. neden hayatım düz gitmiyor? Ev ayrı cehhenem dışarısı ayrı.
Öncelikle geçmiş olsun. Ailenizle konuşun ben kötü bir dersi pahalı bir şekilde aldım deyin. Başka türlü zarar verebilirdi bundna sonra dikkatli olacağım deyin. Aile her şeydir. Küsmeyin kızmayın sizin mağdur olduğunuzu söyleyin

Öncelikle geçmiş olsun. Ailenizle konuşun ben kötü bir dersi pahalı bir şekilde aldım deyin. Başka türlü zarar verebilirdi bundna sonra dikkatli olacağım deyin. Aile her şeydir. Küsmeyin kızmayın sizin mağdur olduğunuzu söyleyin
Teşekkür ederim yorumunuz için evet öyle diyorum

Back
X