• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım zindana döndü

Daha öğrenciyken ve para kazanmazken kart alıp elin adamına harcatmışsın.
Hiç suçu olmayan ailen emeğiyle kazandığı paradan ödemiş.
Madalya mı bekliyordunuz.
Kontrolünü kaybedecek kadar içmek, başkasının eline açık çek verir gibi kart vermek sizin hatanızken neden ailenizin uyarıları kulağınıza kötü geliyor.
Bence o son cümleleri aileniz sizin için kurmalı.
Doğru onların oturduğu şehirde okuluma devam etmem için uğraşacağım

Bu kart işleri başa bela ya bir çok insan kendi harcamadığı parayı ödemek zorunda kalıyor boş yere yüklü miktarda para ödüyor

Yani rumuzun bile sırf forumu trollemeye calistigini düşündürtüyor bana..
Umarım yaniliyorumdur.🤔

Yerinizde olsam dişimi tırnağıma takar ne yapar eder aileme o parayı geri öderdim. İnsanlar sonuçta mecbur değiller kızları yüzünden elin adamının borcunu ödemeye. Yine aileniz iyi insanlarmış ki ödemişler dillerine de düşmüşsünüz haliyle.

Eski erkek arkadaşımla ortak bir kart açmıştık benim adıma tabi salaklığıma. Bu adam ilk iki ay borcunu ödemiş 3.cüuü ödememiş. Bu kartı açarken ben alkollüydüm. Neyse öğrenci olduğum için borcu ödeyemedim ve borç 20 30 milyar. Kendi ailem ödedi ama bütün akrabalarım herkes duydu. Herkes birşey söylüyor. Annem ayrı söylüyor. Her zaman yüzüme vuruyor. Ve şimdi teyzemle konuşurken bile söyleniyor. Karakolda bu şahıstan şikayetçi olacağım zaman eve gitmedim. Kadın sıgınma evine gittim ama orada dayanamadım mecbur eve geldim. Ama artık baskıdan dayanamıyorum. neden hayatım düz gitmiyor? Ev ayrı cehhenem dışarısı ayrı.
güvenmeyin sevdiğiniz kişi bile olsa hele bu devirde parasal konuda babanıza güvenmeyin

Siz dalga mı geçiyorsunuz? Daha geçen gün hamile kaldığınızdan şüphelenip konu açtınız. O test sonucu ne oldu? Hayır, bir de doğurmayı falan düşünüyordunuz sözde. Bu durumu nasıl açıklayacaktınız acaba? 20 30 bin borç ne demek? Ya 20 dir ya 30, arada 10000 tl oynuyor, kuruş mu da yuvarlıyorsunuz? Evli adamla yatacak kadar kadar karaktersizsiniz ayrıca. Kaldı ki bir öğrenciye o kadar limitli kart verilmez, düpedüz yalancısınız. Konularınıza inanmadım
Ama farzedelim ki doğru, çok iyi olmuş. Herkes tercihlerinin bedelini ödemeli.. Zerre üzülmedim.

Herkes hata yapar diye yoruma başlıyordum ki evli bir erkeğe kapılan birisi olduğunuzu görünce gerek duymadım. Bu akılla daha aileni çok üzersin

yalandır bu konu.5400 tl maaşı var annemin aylardır kart limitini yükseltmeye başvuruyoruz red yiyoruz.20600 ü 21 000 bile yapmıyor banka düzenli yıllardır ödendiği halde.öğrenciye kimse vermez öyle limitli kart
Var sitede 5 kisi filan ayni bu kafada yalan mi ,gercek mi , vakitleri bol bizimle kafami buluyorlar bilmem ama okudukca dua sebebim kendileri :D

sen anca tarım yap ek dik kedilerinle ilgilen.bak milletin ne heyecanlı atraksiyonlu hayatları var :KK53: :KK45:
Hahahaha aman aman bağ bahçem bana yetiyor
Uğraşamam valla
CeYcey kedilerim beni koruyor sevgili olsa koca olsa belki kaçar
Geçen bahçe de yılan cıktı kediler bir telaşlı acayip miyavliyorlar
Bana doğru gelip oraya gidiyor ne oldu baktım yılan
Koca olsa korkacak belki 🤣🤣🤣🤣

Hahahaha aman aman bağ bahçem bana yetiyor
Uğraşamam valla
CeYcey kedilerim beni koruyor sevgili olsa koca olsa belki kaçar
Geçen bahçe de yılan cıktı kediler bir telaşlı acayip miyavliyorlar
Bana doğru gelip oraya gidiyor ne oldu baktım yılan
Koca olsa korkacak belki 🤣🤣🤣🤣
valla kediler sadık hayvanlar.koca olsa evlilik de eskise belki de soksun şu kadını da yenisini alayım der :KK45: :KK53:

Eski erkek arkadaşımla ortak bir kart açmıştık benim adıma tabi salaklığıma. Bu adam ilk iki ay borcunu ödemiş 3.cüuü ödememiş. Bu kartı açarken ben alkollüydüm. Neyse öğrenci olduğum için borcu ödeyemedim ve borç 20 30 milyar. Kendi ailem ödedi ama bütün akrabalarım herkes duydu. Herkes birşey söylüyor. Annem ayrı söylüyor. Her zaman yüzüme vuruyor. Ve şimdi teyzemle konuşurken bile söyleniyor. Karakolda bu şahıstan şikayetçi olacağım zaman eve gitmedim. Kadın sıgınma evine gittim ama orada dayanamadım mecbur eve geldim. Ama artık baskıdan dayanamıyorum. neden hayatım düz gitmiyor? Ev ayrı cehhenem dışarısı ayrı.
kaç yaşındasın bilmiyorum annen yada belki ablan yaşındayım ama aileni karşı karşıya bıraktığın durum hiç hoş değil ne demek elin oğluyla ortak kart açtık borç yapmış onuda bu ekonomik zorluklarda ailen ödemiş yazık değilmi ailenin emeklerine hak ediyorlarmı hayatını zindana çeviren sensin bence , her aile çocuğunun doğru düzgün çalışıp bi yerlere gelmesini ister senin gibi kafayı bulup doğru düzgün tanımadığı erkeklerin borcunu ödemeyi değil

Alkollüydüm kart için başvuru yaptığımda. Kartı elimden aldı
Kartı iptal ettirmek için bankaya bağlanmaya bile gerek yok. Online baankacilikta tek tıkla 'caldirdim' deyip iptal edebilirsin.
Valla ben bu dünyada eden bulur felsefesine inaniyorum. Sen saçma sapan bir hayat yaşarsan tabii ki sacma sapan olaylar seni bulur.
Bari bir halt ettin kabul et. Çok sarhoştum falan filan. Neden bahane buluyorsun ki? Hadi başvuru yaparken sarhoştun. Ayilınca neden iptal etmedin? Hadi kart geldi adam zorla aldı,o zaman neden çalıntı ihbarı vermedin? Hadi o zaman aranız iyiydi ayrıldıniz. O zaman neden çalıntı diye bildirmedin?
Bu kafayla 22 sene yaşadığına şükret bence

Back
X