- 10 Nisan 2014
- 42.654
- 114.128
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
başka adam diyor ama ben pek buna da inanmadım.bugün sitede inanmama sendromu yaşıyorum devamlıOrtak olan evli olan adam mi onuda sordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka adam diyor ama ben pek buna da inanmadım.bugün sitede inanmama sendromu yaşıyorum devamlıOrtak olan evli olan adam mi onuda sordum
Bide garson varmış yeni gördümbaşka adam diyor ama ben pek buna da inanmadım.bugün sitede inanmama sendromu yaşıyorum devamlı![]()
![]()
Doğru onların oturduğu şehirde okuluma devam etmem için uğraşacağımDaha öğrenciyken ve para kazanmazken kart alıp elin adamına harcatmışsın.
Hiç suçu olmayan ailen emeğiyle kazandığı paradan ödemiş.
Madalya mı bekliyordunuz.
Kontrolünü kaybedecek kadar içmek, başkasının eline açık çek verir gibi kart vermek sizin hatanızken neden ailenizin uyarıları kulağınıza kötü geliyor.
Bence o son cümleleri aileniz sizin için kurmalı.
Ben de kaçırmışım bu defagene mi kaçırdım metres konusunuuuu?![]()
![]()
![]()
güvenmeyin sevdiğiniz kişi bile olsa hele bu devirde parasal konuda babanıza güvenmeyinEski erkek arkadaşımla ortak bir kart açmıştık benim adıma tabi salaklığıma. Bu adam ilk iki ay borcunu ödemiş 3.cüuü ödememiş. Bu kartı açarken ben alkollüydüm. Neyse öğrenci olduğum için borcu ödeyemedim ve borç 20 30 milyar. Kendi ailem ödedi ama bütün akrabalarım herkes duydu. Herkes birşey söylüyor. Annem ayrı söylüyor. Her zaman yüzüme vuruyor. Ve şimdi teyzemle konuşurken bile söyleniyor. Karakolda bu şahıstan şikayetçi olacağım zaman eve gitmedim. Kadın sıgınma evine gittim ama orada dayanamadım mecbur eve geldim. Ama artık baskıdan dayanamıyorum. neden hayatım düz gitmiyor? Ev ayrı cehhenem dışarısı ayrı.
sen anca tarım yap ek dik kedilerinle ilgilen.bak milletin ne heyecanlı atraksiyonlu hayatları varBide garson varmış yeni gördüm
Millet ne hızlı ya birden güvenip hayatına alıp bankayla iş yapıyor
Var sitede 5 kisi filan ayni bu kafada yalan mi ,gercek mi , vakitleri bol bizimle kafami buluyorlar bilmem ama okudukca dua sebebim kendileriyalandır bu konu.5400 tl maaşı var annemin aylardır kart limitini yükseltmeye başvuruyoruz red yiyoruz.20600 ü 21 000 bile yapmıyor banka düzenli yıllardır ödendiği halde.öğrenciye kimse vermez öyle limitli kart
Hahahaha aman aman bağ bahçem bana yetiyorsen anca tarım yap ek dik kedilerinle ilgilen.bak milletin ne heyecanlı atraksiyonlu hayatları var![]()
![]()
valla kediler sadık hayvanlar.koca olsa evlilik de eskise belki de soksun şu kadını da yenisini alayım derHahahaha aman aman bağ bahçem bana yetiyor
Uğraşamam valla
CeYcey kedilerim beni koruyor sevgili olsa koca olsa belki kaçar
Geçen bahçe de yılan cıktı kediler bir telaşlı acayip miyavliyorlar
Bana doğru gelip oraya gidiyor ne oldu baktım yılan
Koca olsa korkacak belki![]()
Hahha erkek bu yapar mı yaparvalla kediler sadık hayvanlar.koca olsa evlilik de eskise belki de soksun şu kadını da yenisini alayım der![]()
![]()
tv de izlediklerim ve burada okuduklarımdan sonra kendi eşime bile yüzde yüz güvenmiyorum anacığımmmHahha erkek bu yapar mı yapar
Yılandan korkmam kocadan kortugum kadar![]()
kaç yaşındasın bilmiyorum annen yada belki ablan yaşındayım ama aileni karşı karşıya bıraktığın durum hiç hoş değil ne demek elin oğluyla ortak kart açtık borç yapmış onuda bu ekonomik zorluklarda ailen ödemiş yazık değilmi ailenin emeklerine hak ediyorlarmı hayatını zindana çeviren sensin bence , her aile çocuğunun doğru düzgün çalışıp bi yerlere gelmesini ister senin gibi kafayı bulup doğru düzgün tanımadığı erkeklerin borcunu ödemeyi değilEski erkek arkadaşımla ortak bir kart açmıştık benim adıma tabi salaklığıma. Bu adam ilk iki ay borcunu ödemiş 3.cüuü ödememiş. Bu kartı açarken ben alkollüydüm. Neyse öğrenci olduğum için borcu ödeyemedim ve borç 20 30 milyar. Kendi ailem ödedi ama bütün akrabalarım herkes duydu. Herkes birşey söylüyor. Annem ayrı söylüyor. Her zaman yüzüme vuruyor. Ve şimdi teyzemle konuşurken bile söyleniyor. Karakolda bu şahıstan şikayetçi olacağım zaman eve gitmedim. Kadın sıgınma evine gittim ama orada dayanamadım mecbur eve geldim. Ama artık baskıdan dayanamıyorum. neden hayatım düz gitmiyor? Ev ayrı cehhenem dışarısı ayrı.
Kartı iptal ettirmek için bankaya bağlanmaya bile gerek yok. Online baankacilikta tek tıkla 'caldirdim' deyip iptal edebilirsin.Alkollüydüm kart için başvuru yaptığımda. Kartı elimden aldı