Nerden başlamalıyım bilmiyorum evliyim ve bir oğlum var çok zor şartlar altında evlenip bugünlere geldik. Kayınvalidemin evinde annemde kaldım şuana kadar hep eşimle beraber kendi evimiz hiç olmadı.hayatımızı evliliğimizi hiç tadamadık buda bizi çok yıprattı dolayısıyla.Oysa ki çok büyülü çok güzel bir aşktı bizimkisi.Şimdi ise yıpranmış bir ben ve meşgul bir adam…Sürekli çalışan bir anne ve babası olan oğlum.Asıl sorun şu:Kendimi işe yaramaz bir insan olarak görüyorum verimsiz bir anne eşimden çok maaş alıyorum iyi bir işim var işe girdikten bir ay sonra ev tuttum ailemin yardımıyla da evin içini full sıfırdan aldım yeni bir başlangıç yeni bir hayat için oğlumun hayatı için..Şimdi ise eşimle eskisi gibi olmak istiyorum ne yapmalıyım birbirimize hiç zaman ayıramadık hiç sevgimizi aşkımızı doyasıya yaşayamadık yardım edin neler yapabilirim bundan sonrası çok önemli
seni çok iyi anlıyorum bende ilk önce kendi evimdeydim ama kayınvalidem rahat vermediği için şehir değiştirdim ve şuan kendi ailemin yanında kalıyorum ve gün gectikce bizde eskisi gibi olamıyoruz çünkü yanlız kalamıyoruz. sana çok iş düşüyor buarada eşinle yeni baştan başlıcaksınız resmen ama eve çıkmanıza sevindim. başbaşa bolbol vakit gecirin cocuğunda tabii eşinin sevdiği şeyleri yapmaya özen göster birde eşine çalıştığın için senden daha önde olduğunu hissettir. (çünkü bende çalıştığım için bu biraz bizde sorun oluyor.) yavaş yavaş düzelicektir ama sabırlı ol.