- Konu Sahibi kediseverbiri
1. Benim evlilikle ilgili dusuncelerimi, standartlarimi bilmesine ragmen benimle 4 sene devam etti. Aile apartmanini kabul etmeyecegimi biliyordu.
2. Farkli bir yerde 1+1 kiraya cikalim dedim bunui dahi karsilayamayacagini soyledi ama karsilayabilirdi cunku memur ve kendisine ait bir dairesi var
3. Sevdigini soyledi her kotu zamanimda yanimda oldu ama hic sevmemis gibi apar topar nisanlandi bu cabasizligi hak ettigime inanmiyorum
E bu kadar sevmiş işte.
Her ilişkinin ömrü var. Yaşandı bitti. Kaldı ki ayrılık kararını veren sensin. O kararı veren tarafını dinle.
Kimse güzel giden bi ilişkiyi bitirmez. Demek içine sinmiyormuş bitirmişsin. Senin sorunun tamamen başkasıyla yoluna devam ediyor olması, egon sarsıldı. Senin de sevdiğini hiç zannetmiyorum. Şu an içine sinen bi ilişkin olsa aklına bile gelmez. Bekar bi kadınsın, güzel bi ilişki yaşama ihtimalin her zaman var. Ama böyle giderse iyice takıntı haline getireceksin. Antidepresan kullanmama konusunda da neden inat ettiğini hiç anlamıyorum. Pamuk gibi olacaksın. O kalbinde hissettiğin ağrılar dinecek. Zihnin susacak.