- Emoji Skoru
- 1.053
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi kediseverbiri
Seni değer görmemiş bu kadar basit yani bu şu an acı geliyor ama böyle
Maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni değer görmemiş bu kadar basit yani bu şu an acı geliyor ama böyle
Neden ?
Ya devletteyim desen hadi yine neyse. Karşına falan çıkmaz, sağlığından daha mı önemli ayrıca? Neyse sen bilirsinÖğretmenim, özel sektördeyim. Çok bilinsin istemiyorum, ya da ilerde karsima ciksin istemiyorum.
Dümdüz giriş hiçbir yerde karşınıza çıkmaz kırmızı reçete ilaç alacak duruma gelene kadar bir şey olmaz çoğu durumda asker polis değilsen hiç ama hiç bir yerde karşında çıkmazÖğretmenim, özel sektördeyim. Çok bilinsin istemiyorum, ya da ilerde karsima ciksin istemiyorum.
Son olarak şunu yazıp gidiyorum.
Psikologlara gereğinden fazla kredi veriyorsunuz, çoğu işinin ehli bile değil boş boş konuşup paranızı alıp sizi oyalıyorlar. Doktorlara danışmak istemeyen çok büyük bir kesim var ülkede anlam veremiyorum. Psikiyatri öcü sanki kaçıyorlar, hep de bir bahaneleri var.
Param yok -> devlet hastanesi?
Sicilimde çıkar -> Polis asker değilsen ne alaka?
Yen etki yapar -> Mental sağlığın elden gitmiş alacağın 1-2 kiloyu mu dusunuyorsun?
Ay bağımlı olurum -> Öyle bir şey yok doktor kontrolünde bırakılır zaten ilaç.
(İlacı 1 ay kullanır) Ay etki etmedi -> Zaten etki etmesi için aylarca kullanmak gerekiyor, bir iki tane atınca kafa yapan bir şey değil ki?
Bazen yaşadığımız şeylere baktığımız açı hissettiklerimizi etkiler.
Sen şu an şöyle bakıyorsun: başka biriyle birlikte hemen de evlenme kararı almış, kızın benden neyi fazla ki her dediğine ikna etmiş, ben değersiz miydim?
Ama şöyle de bakabilirsin: yazık kızın birini bulmuş, kız da henüz heyecandan kör, apar topar da nişanlanmışlar, gerçek yüzünü görememiş henüz, halbuki bu adam evlenilecek biri değil, ilerde daha büyük zararlarla bitirebilir kız evliliğini, ben iyi kurtuldum bundan, Allah korumuş.
Ve samimiyetle söylüyorum senin durumunda kesinlikle ikinci bakış açısı doğru olan.
Ben o mesajda birinin mutsuz olmasını istediğini ima etmedim ki ya da mutsuz olmalarını temenni de etmedim. Bahsettiğin ayrılık sebepleri kişiye göre pek değişecek şeyler değil, birçok kadın için de sorun olacak şeyler. O sebeple tahminen konuştum. Duygularından dolayı hala tam olarak gerçekçi bakamıyorsun, bahsettiğin karaktere sahip biri biraz tutumlu bir erkek olmuyor, cimri ve para seven bir erkek oluyor. Ayrıca babası sürekli annesine sürpriz yapan biri olsan ve sen de sürpriz hediye istesen, yine annen ve babandan dolayı istiyor denilecekti sana.Kimsenin mutsuz olmasini istemem, umarim mutlu olurlar. Umarim ben de mutlu olurum. Erkek arkadasim ailesine bagli, biraz tutumlu bir erkek. Ben babamdan anneme ne ozel gun hediyesi ne birlikte romantik zaman gecirme, ne cinsel birliktelik, hicbir seyin evlilige gore ilerlemedigini gordum. Mesela benim ozel gunlere bu kadar anlam yuklemem bundanmis, ailemden gormedim erkek arkadasimla yapalim dedim ama her seferinde para yuk oldu, yapti ama yaparken hep konustu ve tadim kacti. Cinsellik hele benim icin arzulasam bile sanki kapi duvar, kotu birsey. Karsima da hep cinsellik konusan insanlar cikiyor, kasilip kaliyorum, evlilikten once yapamam benim hayata bakis acim bu diyorum olmuyor. Yansittigim psikolojinin ailemden kaynakli olduguna inaniyorum.
Bir de beni sevdigine inanamiyorum artik, her zor zamanimda yanimda oldu ama cikari icin miydi diye dusunuyorum, beni sevdigi icin degil sanki ailesine makul gordugu icin evlenmek istedigini dusunuyorum. Ben aile apartmaninda yasayamam, parami da veremem. Her gun aci cekmek istemedim, su an cekiyorum gececek ama o zaman hic gecmeyecekti. Cok korktum. Gelecege kotu mu baktim bilmiyorum.
Ben o mesajda birinin mutsuz olmasını istediğini ima etmedim ki ya da mutsuz olmalarını temenni de etmedim. Bahsettiğin ayrılık sebepleri kişiye göre pek değişecek şeyler değil, birçok kadın için de sorun olacak şeyler. O sebeple tahminen konuştum. Duygularından dolayı hala tam olarak gerçekçi bakamıyorsun, bahsettiğin karaktere sahip biri biraz tutumlu bir erkek olmuyor, cimri ve para seven bir erkek oluyor. Ayrıca babası sürekli annesine sürpriz yapan biri olsan ve sen de sürpriz hediye istesen, yine annen ve babandan dolayı istiyor denilecekti sana.
Öğretmenim, özel sektördeyim. Çok bilinsin istemiyorum, ya da ilerde karsima ciksin istemiyorum.
Neden bu düşünceye saplanıp kaldığını ısrarla anlamıyorum biliyor musun
20 yaşımdan itibaren aralıklı olarak -bi dönem uzunca bi süre- antidepresan kullandım.
Senelerce özel okulda dershanede çalıştım.
Sonra atandım
Atanırken zaten sorun ol-mu-yor.
Depresyon öğretmenlik gibi memurluklarda hiç sorun teşkil etmiyor.
Onu geçtim çalıştığım okulda bipolar öğretmen arkadaşım var.
Hastaneye yatış yaptığı dönemler olmuş, o zaman bile hiçbir sıkıntı yaşamamış.
Ömür boyu ilaç kullanmak zorunda bu adam.
Merhaba canım beni belki hatirlarsin konuyu tekrar görünce yazmak istedim biraz toparlayabildin mi daha iyi misin
Süper çok sevindim senin adına eminim aşacaksın bu durumu güzel günler bekliyor seniKonuyu actigim ruh halinden daha iyiyimmm
Süper çok sevindim senin adına eminim aşacaksın bu durumu güzel günler bekliyor seni![]()
Gitsin aile apartmanında yaşasın bakalım gram huzuru kalacak mı
Seni de Allah korumuş
Bence kurmayacaklarBence ona ayri bir hayat kuracaklar.