- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- Konu Sahibi birisimbulbana
Kızlar, benim sorunum bu işte. Moralimi bozacak ufacık bir şey olduğu zaman hayatım duruyor ama gerçekten duruyor. Odama giriyorum yatağıma giriyorum oturuyorum kalkıyorum ve çıkmıyorum, yapacak çok işim oluyor ama artık çok zorunlu olanları yapıp özensizce geri yatağıma gidip oturuyorum ya da uyumaya çalışıyorum. Mesela bu akşam bir olay oldu. Bir arkadaşım ortak yazıştığımız bir gruba bu birisimbulbana ya benzemiyor mu diye fotoğraf atmış ve ben çok bozuldum benzemiyor dedim. Konuşma devam etti diğerleri de benzemiyor dediler ama ben egolu bir insan konumuna mı düştüm diye o kadar kafama taktım ki Ve bu fotoğrafı atan arkadaşım benim ne kadar takıntılı olduğumu bildiği halde yaptı bunu. Ne kadar takacağımı bile bile. Benim sorunum insanların beni yanlış anlaması, yanlış tanıması. Kızlar ben bunu aşamıyorum napıcam bilmiyorum, ufacık bir şey olsa bile benim hayatım duruyor hiçbir şey yapmıyorum. Sınavlarım başlayacak çalışmıyorum ve sadece oturuyorum ve karamsar bir şekilde kafama takıp üzülüyorum.