Hayatıma girmek isteyen bir erkek duygularım karmakarışık :(

ezel.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
266
2
116
37
sitedeki cogu kisi beni tanıyor yasadıklarımı biliyor. ergünle ayrılmıstık ... Tekrar geldi istemedim bunuda sitede paylasmıstm. ayrılalı 6 bucuk ay oldu. asıl mesele hayatıma birinin girmek istemesi. is yerinde biri var . sürekli bakıslarını yakalardım. ögretmenler odasında genelde onunla sohbet ederdik. bazen erken gittgim zamanlar olurdu o da hep aynı saati denk getirirdi. cok iyi sohbeti sıcak bi insan. Nişanlanıp ayrıldığımı biliyor. bir gün birlikte cıktık okuldan o gün biraz stresli gecmsti griptim. istersen biraz dolasalım sıcak bseyler ısmarlaym sana bogazına ii gelir dedi tmm dedm evde zaten kimse yoktu. eve gitmekte istemiyordum. cok sirin bi cafeye geldik. sunları aynen söyledi :
'' cok farklı bi kisiliğin var. Sabırlı olman bütün ögrencilerini kendi cocugunmus gibi koruman özellkle onların seni anneleri kadar sevmeleri cok güzel ( ana sınıfı ögretmeniym ) farketmeni istedigim seyler var sana karsı icimde biseyler var. Hayatıma bi cok insan girdi. bazıları güzeldi bazıları zeki bazıları sabırlı bazılarıda cok iyi. Ama sen hem güzel zeki sabırlı ve cok iyiisin. bu özellklerin hepsi sende var. seni incitmek istemem icimdekileri söyledim eger istemezsen medeni iki arkads olmaya devam ederiz ama benm istedigim ellerin ellerimde yaslanmak uzatmaya gerek yok ben sana cok asıgım ''
tabi ben öylece dinledim hepsini. karsımda o kadar utangac ama bi o kadarda cesaretli biri vardı. ne diyecegimi bilmiyorum biliyorsun olanları unutamadgım seyler vr dedim ben her sekilde yanında olmaya hazırm her insan yasar olumsuzluk ama bu her erkek aynı demek deildr dedi. ergünün durup dururken ayrıldgını biliyor. hic bisey diyemedm bisey diyemiyorum sasırdım diyebildm sadece. okulda yine eskisi gibi sıcak ve arkadas gibi yanımda olmaya devam ediyor. dün bisey söyledi : ögrencilerin yapması gerekeni ben yapıyorum dedi neyi dedm zilin calması icin dk saymak dedi gülümsedm :) ama su an kararsızm ne olacak bilmiyorum beni o kadar rahatlatıyor ki hı birde sunu söyledi hayatında ne yasamıs olursan ol ben gecmise bakmam senin kisiligin beni ilgilendirir seni severken nasıl tanıdıysam öle tanımaya devam edecegime söz veriyorum dedi. cok düzgün biri ama napcagımı bilmiyorum. hayatıma birinin girmesi icin 6 ay kısa bi süremi :S ergüne karsı icimde sadece buruk bi acı kaldı... hatırlamak bile istemiyorum.

Son düzenleme:
kalbinin sesini dinle
ama bence bi sans vermelisin. düzgün birine benziyor.
6 ayda kisa bi süre degil, icinde sevgi ask kalmadiysa sayet

kötü anilarin yerinide bu kisiyle yasadigin güzel anilar alir tek tek...

kalbinin sesini dinle
ama bence bi sans vermelisin. düzgün birine benziyor.
6 ayda kisa bi süre degil, icinde sevgi ask kalmadiysa sayet

kötü anilarin yerinide bu kisiyle yasadigin güzel anilar alir tek tek...

evet cok düzgün biridir. bi de sonradan ögrendim bizim en yakın komsumuzun akrabasıymıs farkettigimiz günden beri komsumuza ailesiyle gelp gidiyorlar :) peki yasadıklarımdan acaba bu da beni bırakıp gider mi ikilemdeym

bence kesinlikle bi şans vermelisin..bi başkası için..belkilerle..nasıl olur kilerle hayatı ertelemek anlamsız..
bunları söyliyen biri şayet çok iyi bir oyuncu değilse dürüst..aklı başında biridr..
dene derim
acaba ona bir şeyler hissediyomuyum diye düşünüyosanda..
okula heycanla gidiyosan..tenefüsleri bekliyosan..onu gördüğünde değişik duygulara sahip oluyosan emin ol sen de aşık oluyosun

onceki iliskinle ilgili ayrintilari bilmiyorum ama bu anlattigin kisinin konusmalari cok hosmus ne guzel aciklamis duygularini, ozellikle hem zekisin hem guzelsin kismina bayildim

Daha önceki konuna bakmadan yorum yazıyorum.
Düşünceli,ince,kibar,üstelik sana denk birisine benziyor.Belli ki sana çok değer veriyor.
Sen de biraz olsun birşeyler hissediyorsan bir şans ver.
6 ay-1 yıl-2 yıl diye bir sınır yok.Sen ne zaman hazır hissedersen,doğru zaman o zamandır.
Belki kader karşına bu kısmeti çıkaracaktı,diğeri o yüzden yolundan çekildi.Herşeyin hayırlısı...

Arkadasin cok zarif birine benziyor,acilma sekline baydilm
Yazdiklarindan seninde ona karsi birseyler hissettigin anlasiliyor,kesinlikle bir sans vermelisin bence,ama agirdan al kendini
Umarim daha önce yakalayamadigin mutlulugu bu sefer yakalarsin.

tamışma ve flort asamasını uzatabıldıgın kadar uzat bı gun bıkaç kız arkadasınla aynı ortamda bulunun hareketlerıne tavırlarına bak cnm;

ah canım ah Allah karsına boyle bırını cıkarmıs hem ergune karsıda ıcınde bısey kalmamıs daha ne duruyorsun tabı kı de bı sans ver ,ama her seyı yavas yavas yasa hemen nısanlanma ıyıce emın ol,bu arada cok kıbar bırıne benzıyo ne guzel,ins her sey ıstedıgın gıbı olur

‎"Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın

Biri seni bulacak...

Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan

Biraz ürkeceksin!

Ne kadar dirensen de nafile...

İnsansın sonuçta, seveceksin..

Eski acılara bakıp da küsme sevdalara...

Gâvura kızıp da oruç bozulmaz!

Sök at kafandan acaba'ları.!

Bir kemik aynı yerden iki defa kırılmaz..."

can yücel üstadımız böyle demiş valla, karar senin canımcım

yorumlarınız icin cok tesekkür ederim kızlar cok sagolun. Profesyonel bi capkın değil :) komsumuzla konustuk bugün aynı okulda calısıyormussunuz senden cok bahsetti cok iyi bi cocuktur kızım daha bi hatasını görmedim cok kız arkadası oldu ama sevmedigine umut vermedi kmseyide aldatmadı süphen olmasın ben cok severim geldikce mutlu oluyorum dedi :) ve bu komsumuz yıllardr cok samimi oldugumuz akraba gibiler biribirimizn evnden cıkmayz o derece :)

ay ne güzel işte canım yeni bir nefes hayat devam ediyor yoluna bak derim.hiç de kısa değil 6 ay yasını mı tutacaksın gidenin!bak bahar da geliyor.aşk zamanı aşk

Dikkatli ol bence, cesur erkeklerden korkacaksin, boyle cesur sozler duydugunda bidurup dusuneceksin...Sen kararini vermis gozukuyorsun gerci ama sana tavsiyem kimsenin referansini pek onemseme, kimse kimseyi tam manasiyla taniyamaz. Cok kiz arkadasi olmus mesela bu bir ipucu senin icin. Hemen guvenip kendini kaptirma derim

Merhaba :)

bence denemelisin, bi sansi hak etmis, cok düzgün birine benziyor, eski nisanlin gecmiste kaldi, 3 ay - 6 ay- 1 yil ne fark ederki, yüregini hoplatan biri geldiyse karsina, ne güzel :) Bence denemelisin...Ama iyice tanimak sartiyla, cafeye gidin bol bol, herseyiyle tanimaya calis, okuldaki gibi olmicaktir kisiligi tanidikca iyi kötü seylerle karsilasacaksindir...

ee neler oldu canım?

çok kız arkadaşı olması ve bu prosfesyonelce sözler ilk beni de düşündürdü ama sırf eski nişanlın için kabul etmeyeceksen yanlış yaparsın bence.geçmişte yaşadıkalrını bilmiyorum ama bence bir fırsat ver ona.geçmişine takılmıyorum diyen bir erkeğe de kusura bakma ama çok fazla inanmıyorum ya gerçekten söylediği gibi seninle ciddi düşünmüyordur ya da o an için takılmadığını düşünüyordur

Bu konunun devamını çooook merak ediyorum birde ergün le niyie bittiğinini anlattınız mı
düğün ne zaman :)

hayat bazen ınsana bır kere sadece sans verır bellıkı sende boyle zamanlardan bırını yaşıyorsundun erkek arkadaşının hıcbırsey demeden senı bırakıp gıtmesı ve bu kısının karsına cıkıp bu denlı samımı konuşması belkı bır ısarettır keske dememek ıcın en azından onu tanımaya calış hıc bırsey saklamadan erkek arkadasına hıssettıgın duyguları kırgınlıgı bılmesıne ızın vererek bır şans ver belkı mutlu olacaksın omrunu gecırecegın ınsan o dur rabbım hayırlısını nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…