- 1 Ağustos 2009
- 266
- 2
- 116
- 37
sitedeki cogu kisi beni tanıyor yasadıklarımı biliyor. ergünle ayrılmıstık ... Tekrar geldi istemedim bunuda sitede paylasmıstm. ayrılalı 6 bucuk ay oldu. asıl mesele hayatıma birinin girmek istemesi. is yerinde biri var . sürekli bakıslarını yakalardım. ögretmenler odasında genelde onunla sohbet ederdik. bazen erken gittgim zamanlar olurdu o da hep aynı saati denk getirirdi. cok iyi sohbeti sıcak bi insan. Nişanlanıp ayrıldığımı biliyor. bir gün birlikte cıktık okuldan o gün biraz stresli gecmsti griptim. istersen biraz dolasalım sıcak bseyler ısmarlaym sana bogazına ii gelir dedi
tmm dedm evde zaten kimse yoktu. eve gitmekte istemiyordum. cok sirin bi cafeye geldik. sunları aynen söyledi :
'' cok farklı bi kisiliğin var. Sabırlı olman bütün ögrencilerini kendi cocugunmus gibi koruman özellkle onların seni anneleri kadar sevmeleri cok güzel ( ana sınıfı ögretmeniym ) farketmeni istedigim seyler var sana karsı icimde biseyler var. Hayatıma bi cok insan girdi. bazıları güzeldi bazıları zeki bazıları sabırlı bazılarıda cok iyi. Ama sen hem güzel zeki sabırlı ve cok iyiisin. bu özellklerin hepsi sende var. seni incitmek istemem icimdekileri söyledim eger istemezsen medeni iki arkads olmaya devam ederiz ama benm istedigim ellerin ellerimde yaslanmak
uzatmaya gerek yok ben sana cok asıgım ''
tabi ben öylece dinledim hepsini. karsımda o kadar utangac ama bi o kadarda cesaretli biri vardı. ne diyecegimi bilmiyorum biliyorsun olanları unutamadgım seyler vr dedim ben her sekilde yanında olmaya hazırm her insan yasar olumsuzluk ama bu her erkek aynı demek deildr dedi. ergünün durup dururken ayrıldgını biliyor. hic bisey diyemedm bisey diyemiyorum sasırdım diyebildm sadece. okulda yine eskisi gibi sıcak ve arkadas gibi yanımda olmaya devam ediyor. dün bisey söyledi : ögrencilerin yapması gerekeni ben yapıyorum dedi neyi dedm zilin calması icin dk saymak dedi
gülümsedm :) ama su an kararsızm ne olacak bilmiyorum beni o kadar rahatlatıyor ki hı birde sunu söyledi hayatında ne yasamıs olursan ol ben gecmise bakmam senin kisiligin beni ilgilendirir seni severken nasıl tanıdıysam öle tanımaya devam edecegime söz veriyorum dedi. cok düzgün biri ama napcagımı bilmiyorum. hayatıma birinin girmesi icin 6 ay kısa bi süremi :S ergüne karsı icimde sadece buruk bi acı kaldı... hatırlamak bile istemiyorum.

'' cok farklı bi kisiliğin var. Sabırlı olman bütün ögrencilerini kendi cocugunmus gibi koruman özellkle onların seni anneleri kadar sevmeleri cok güzel ( ana sınıfı ögretmeniym ) farketmeni istedigim seyler var sana karsı icimde biseyler var. Hayatıma bi cok insan girdi. bazıları güzeldi bazıları zeki bazıları sabırlı bazılarıda cok iyi. Ama sen hem güzel zeki sabırlı ve cok iyiisin. bu özellklerin hepsi sende var. seni incitmek istemem icimdekileri söyledim eger istemezsen medeni iki arkads olmaya devam ederiz ama benm istedigim ellerin ellerimde yaslanmak

tabi ben öylece dinledim hepsini. karsımda o kadar utangac ama bi o kadarda cesaretli biri vardı. ne diyecegimi bilmiyorum biliyorsun olanları unutamadgım seyler vr dedim ben her sekilde yanında olmaya hazırm her insan yasar olumsuzluk ama bu her erkek aynı demek deildr dedi. ergünün durup dururken ayrıldgını biliyor. hic bisey diyemedm bisey diyemiyorum sasırdım diyebildm sadece. okulda yine eskisi gibi sıcak ve arkadas gibi yanımda olmaya devam ediyor. dün bisey söyledi : ögrencilerin yapması gerekeni ben yapıyorum dedi neyi dedm zilin calması icin dk saymak dedi

Son düzenleme: