Kızlar selam, hangi bölüme açılmalı bilmiyorum ama şuan için önemsediğim bir dert bu benim için. Kpss ye giricem 2014 te bu sene hazırlanıcam. Ekimde dershanem başlıyor. Bankaya girebilmem için napmam gerektiğini sordum banka da çalışan birine.
Ve bana spk ileri düzey sınavına girmem gerektiğini söyledi. Aralıkta bu sınav. Onun dershanesi de ekim sonu başlıyor.Aralık'a kadar.
E ben hangisine yöneleceğim yani ? :S
Sonuçta spk ile kpss nin dersleri kafamda karışacak, bölüneceğim. İleri düzey de zor bir sınavmış ayrıca.
Bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Bir yandan düşünüyorum, napacaksın özel bankada yahu ? diyorum. Çünkü çoğu insan bankacılık sektöründen illallah etmiş durumda. Kpss ye çalış ver kendini, devlete at kapağı diyorum bir yandan. Bilmiyorum kafam çok karışık.
kpss ye gir memur olmaya bak bir an önce rahat tatili bol maaş iyi. ben özel sektördeyim çok pişmanım kpss ye hazırlanmadığım için hala şansım var ama çalışmaya vaktim yok. eşim memur onun işini kıskanıyorum söyliyim sana tatillerini kıskanıyorum:) bankacılığı tavsiye etmem bi çok kişi duyuyorum istifa etmek isteyen sinir stres ortam insanlarla uğraşmak zordur
Slm ben bankadan kamuya geçtim.İktisatçıyım, senin bölüm neydi? Bankaya giriş için spk niye gereksin ki.Belki çok ileri aşamalrında denk gelir isterler.Ama kpss ye asıl derim.
Öncelikle bankada çalışan biri olarak müfettiş veya iç kontrol pozisyonları dışında bankaya girmeni tavsiye etmem canım kardeşim.
İlla girmek istiyorsan da ileri düzey spk ya gerek yok.
Oha o ne be ileri düzey spk lazımmış.Onu söyleyen çalışanın şubesinde kaç kişinin ileri düzey sertifikası varmış acaba sormak lazım.
Bankaya girmek istiyorsan bankaların açtıkları sınavları takip edeceksin.Her banka kendi sınavını yapıyor.
Ama en iyisi memurluk boşver bankayı asıl Kpss 2014 e ben de öyle yapacağım.
:44: Haddim değil belki ama A'yı mutalak bir iki yıl denemeni tavsiye derim.Başarılar...Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Kpss ye yönelmeye karar verdim. Ben zaten B den gireceğim. A dan değil. O yüzden b daha kolay diye düşüyorum. Bakalım hayat bizi nereye savuracak
:44: Haddim değil belki ama A'yı mutalak bir iki yıl denemeni tavsiye derim.Başarılar...
Merhaba,Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Kpss ye yönelmeye karar verdim. Ben zaten B den gireceğim. A dan değil. O yüzden b daha kolay diye düşüyorum. Bakalım hayat bizi nereye savuracak
Merhaba,
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama hayat sizi nereye savurdu kariyer bakımından atandınız mı merak ettim.
Ben de işsizim ve kpss ye çalışmayı düşünüyordum teşekkür ederim cevap için hakkınızda hayırlısı olur umarım.7i
Sıkıntı değil. Hayır kpssye hiç çalışmadım. Yapabilecekmişim gibi gelmediği için sanırım :)
Özel sektördeyim. Halkla ilişkiler/idari işler. Şuan işsizim gerçi ama bakalım, yeni bir yer var oraya giricem inşallah :)
Ben de işsizim ve kpss ye çalışmayı düşünüyordum teşekkür ederim cevap için hakkınızda hayırlısı olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?