- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
Çalışmıyorum su an. Çalışmak istiyorum. Ama kaynanamin sürekli çalışmamı istemesi çok sıkıyor beni. Esim evlenmeden once calismazsin diyordu ben hayır çalışmak istiyorum diyordum. Su an o da çalışmamı istiyor. Kv is arıyor bana hatta. Tabii ki eşimin bilgisi dahilinde . Daha cok yeni evliyiz. Ben önce evliliğe alisip sonra zaten çalışmak istiyordum. Böyle zorlama emrivaki gibi oldu. Sırf kv ve gorumceye gicikligina çalışmak istemiyorum hemen. Tabii ki esim çalışmayacak dese aramazlar. Ama esim ağız değiştirdi . Söylediğimde onlar daha rahat gecinmemiz icin calismani istiyorlar diyor. Ev almak istiyoruz. Onun disinda cok zorlanmiyoruz ac degiliz yani.Halbuki oğullarına zerre kiyamiyolar tek dertleri o. Benim evde oturmam batıyor onlara.Kv kendi de çalışıyor.
Abartıyor muyum? Hemen calışmalı mıyım ? Çalışsam bile sartlarım ne olmalı? Sadece somurulmek istemiyorum. Nasıl hareket etmeliyim?
Abartıyor muyum? Hemen calışmalı mıyım ? Çalışsam bile sartlarım ne olmalı? Sadece somurulmek istemiyorum. Nasıl hareket etmeliyim?