hayatima nasil devam etmeliyim

Artık olan olmuş. Çok geçmiş olsun.
Bir kez daha evleneceğiniz zaman çok daha dikkatli olun lütfen. Önünüzü tam olarak görmeden kesinlikle evlenmeyin ama bu adama dönmeyi de asla düşünmeyin.

Belki çok yakışıklı delikanlı olup yanında destekçin olucaktı ileriki yıllara belki de dünyalar güzeli bir prenses yarın annen baban ölse de senin arkanı yaslayıp güç alabileceğin dağ olucaklardı.Böyle konularda benim nedense içim ürperiyor kimbilir ne güzel günler yaşayacaktı belkide seni düstüğün yerden kaldıracak tek dayanağın olucaktı.
Anlaşamıyorsun şiddet varsa yada evliliğin oturmadıysa ne diye korunmuyorsunuz(10 yıllık evliyim acemi değilim ) Yazık değilmi hem sana hem bebeğine .Keşke evliliğin oturana kadar korunup günaha girmeseydiniz.
Kocam bana bebeği istemiyom dese miktiri basar kör topal bakarım evlatlarıma diye düşünüyorum.Çocuk oyuncağı değil bu işler bence.

Son düzenleme:
Simdi sadece bekliyorum . Haber almiyoruz
insallah ayrilirsiniz bebegimin alinmasina sebep olan adamin yuzune bakmak istemem asla..keske az merhamet vicdan sahibi olaydida sana ve yavruna sarilaydi..
uzulme artik onune bak gelecegini dua ve umitle inşa et.bize yes yakizmaz..bazen her ne kadar hayatta yanlis kararlar vermis olsakta bu yanlislardan ders cikararak guclu ve akilli olmaliyiz.tamammi canim...

Bu şiddeti belgelebilcek delilleriniz varsa mahkemede size çok yardımcı olur.Keşke beklemeyip siz biran önce harekete geçseydiniz?Ya adam açmazsa dava ne kadar bekliceksiniz?

Bosanma davasini actim cekismeli bosanma olarak sayiliyor bizimki bir yildan kisa oldugu icin ailesi o kadar vicdansiz ki giderken bana soyledikleri soz oglimuz istanbjldan bir kizi seviyor biz onu istiyoruz oldu. Sabir diliyorum madem baskasini seviyordu neden benim ve bebgimin gunahini aldilar.

Bu şiddeti belgelebilcek delilleriniz varsa mahkemede size çok yardımcı olur.Keşke beklemeyip siz biran önce harekete geçseydiniz?Ya adam açmazsa dava ne kadar bekliceksiniz?
Daha once babamin akrabasi oldugu ve aileminde olur her evde boyle seyler demesi yuzunden sikaywtci olamadim

Bosanma davasini actim cekismeli bosanma olarak sayiliyor bizimki bir yildan kisa oldugu icin ailesi o kadar vicdansiz ki giderken bana soyledikleri soz oglimuz istanbjldan bir kizi seviyor biz onu istiyoruz oldu. Sabir diliyorum madem baskasini seviyordu neden benim ve bebgimin gunahini aldilar.

Allah herkese hakettiğini yaşatsın der geçerim yazık hem sana hem bebeğine.Bundan sonra adımlarını daha düşünerek atmanda fayda var canım.

suan icin yeni bir ise girdim univ mezunuyum hissettim bebegimi cok sevdim hatta psikolojim o kadar bozulduki simdi hic bir bebegi ne kucagima alabiliyorum ne uzaktan bakabiliyorum ilk ogrendigimde karnima hergun aynada bakip buyucek diye mutlu oluyordum ona gunluk hastane ziyaretlerimi yaziyordum hakkinda ne hisettigimi yaziyordum .
Boyle dusunurke n nasil aldirabildin? ALLAH affetsin. Olan olmus artik yapacak birsey yok. Geride gelmez.
Ama artik onune bakman gerek. O adami agzina bile alma.
Sil bastan ommak zorunda hersey.

Belki çok yakışıklı delikanlı olup yanında destekçin olucaktı ileriki yıllara belki de dünyalar güzeli bir prenses yarın annen baban ölse de senin arkanı yaslayıp güç alabileceğin dağ olucaklardı.Böyle konularda benim nedense içim ürperiyor kimbilir ne güzel günler yaşayacaktı belkide seni düstüğün yerden kaldıracak tek dayanağın olucaktı.
Anlaşamıyorsun şiddet varsa yada evliliğin oturmadıysa ne diye korunmuyorsunuz(10 yıllık evliyim acemi değilim ) Yazık değilmi hem sana hem bebeğine .Keşke evliliğin oturana kadar korunup günaha girmeseydiniz.
Kocam bana bebeği istemiyom dese miktiri basar kör topal bakarım evlatlarıma diye düşünüyorum.Çocuk oyuncağı değil bu işler bence.
yaraya tuz basmak deyimi bundan iyi açıklanamazdı heralde...yazıktır ayıptır günahtır bu yaptığınız.....

Haklisiniz ailemin akrabasiydi beni dovsede benim babamda annemde onu savnurdu kocandir dover bak ben hic annene boyle yapmadim mi diyordu ben artik oyle bir ruh haline girmistim ki o aksam beni dovmesinden cok terk etmemesi icin oyle bir kelimeyi kullandim cevabi ise ben seni swvmiyorum anladin mi bebegini de istemiyorum ne yaparsan yap oldu
babanız da annenize şiddet uyguluyor mu?bu şekilde yetişen kadınlar her ev her aile böyle sanıyor çünkü.normalleşmiş bir durum oluyor.sizi kınamıyorum,evet aklım almıyor ama yetiştiği ortam ne kadar önemli işte insanın...
burda boşuna demiyoruz şiddet gören kadınlar önce evlatlarınız için boşanın diye..işte sonuç da bu oluyor.
olan olmuş arkadaşım(yaşınızı bilmiyorum) hayata yeniden tutunmaya,yeni b,ir hayat kurmalısınız.önce iş sonra böyle aileden ayrı bir hayat diliyorum sizin için.

T
insallah ayrilirsiniz bebegimin alinmasina sebep olan adamin yuzune bakmak istemem asla..keske az merhamet vicdan sahibi olaydida sana ve yavruna sarilaydi..
uzulme artik onune bak gelecegini dua ve umitle inşa et.bize yes yakizmaz..bazen her ne kadar hayatta yanlis kararlar vermis olsakta bu yanlislardan ders cikararak guclu ve akilli olmaliyiz.tamammi canim...

Tamam insallah cok sagoln

Babanızın tepkisi nedir bu durumda yanında destekçinmi yoksa karşındamı?Kürtaj meselesinde ailenin tepkileri nasıldı destek oldularmı sana?

Babam barisin dediginde esim ona kufur etti neden kizini dovup bize gondermedi diye o yuzden babamla arasi bozuldu normalde hep babam onu oglum diye severdi hatta ona beni bosayip birini istemeye gidrrse ben senin yerine o kizi sana isterim demis insandir kendisi ben cok sey yasadim cok uzuldum esime guvenim kalmamisti kurtaj olacagim gun babam da yanimdaydi destek oldu

Evet uyguluyordu gencken ama simdi lerde daha az diyelim kavgalari

babanız da annenize şiddet uyguluyor mu?bu şekilde yetişen kadınlar her ev her aile böyle sanıyor çünkü.normalleşmiş bir durum oluyor.sizi kınamıyorum,evet aklım almıyor ama yetiştiği ortam ne kadar önemli işte insanın...
burda boşuna demiyoruz şiddet gören kadınlar önce evlatlarınız için boşanın diye..işte sonuç da bu oluyor.
olan olmuş arkadaşım(yaşınızı bilmiyorum) hayata yeniden tutunmaya,yeni b,ir hayat kurmalısınız.önce iş sonra böyle aileden ayrı bir hayat diliyorum sizin için.

Babam barisin dediginde esim ona kufur etti neden kizini dovup bize gondermedi diye o yuzden babamla arasi bozuldu normalde hep babam onu oglum diye severdi hatta ona beni bosayip birini istemeye gidrrse ben senin yerine o kizi sana isterim demis insandir kendisi ben cok sey yasadim cok uzuldum esime guvenim kalmamisti kurtaj olacagim gun babam da yanimdaydi destek oldu

Baban hem eski damadına kız isteyip hem sana nasıl destek oluyor anlamadım kusura bakma?Babanın o adama kız istemeyi bırak gördüğü yerde parçalaması gerekirken , kanım dondu adeta.Anlaşılan sana senden başka dost yok canım.

Ailenden ayrı bir evde kendini idame ettirme düşüncen varmı?Çalışıyormussun zaten.Yeni bir hayata adım atmak herşeye sıfırdan başlamak .Zaten bu saatten sonra geri dönüp olayları düzeltemeyeceğimize göre hayatına daha farklı yön vermeyi düşünebilirsin.Çeşitli kurslara katılabilirsin belediyelerin sanat kursları oluyor vakit geçiriyorsun hafta sonları yeni arkadaş ve çevre ediniyorsun deneyebilirsin bence.

Back
X