Ne kadar terbiyesiz ve saygisiz bir üslubunuz var. Feci saçmalamışsınız.Ego tatmini yapmaya ihtiyacınız varmış demek ki kk da, millete çatarak.
İnsanlar, özellikle kardesler, çocukları olunca birbirlerini ararlar kutlamak icin, ziyaret de ederler. Bunun icin yeğenlerini çok sevmelerine gerek yok. Olması gereken budur. Instagramdan yüzyıllar önce de bu böyleydi. Bunun baby showerla,instagram annesi olmakla hiç alakası yok.
Konu sahibi haklı zaten beklentisinde. Ama gerek yok takmaya cidden bu kadar önemsiz bir mevzuyu. Ben de bunu söylemek için yazacaktım ama kedi köpek de doğuruyor, kendinizi bir şey sanmayın terbiyesizliğini görünce mesajımın içeriğini değiştirdim.
Yıllarca çocuğu olmayanlar var diyorsunuz. Bunu zaten en iyi konu sahibi anlar, 9 sene çocuğu olmadığı için. Tedaviyle İkizlere hamile kalıp, sonra da kaç zaman kuvezde bırakmak zorunda kalmış. Gayet normal bir ziyaret beklemeleri.
Konu Sahibi, bebekler kuvezdeyken filan da konuların vardı sanırım hatırlıyorum. Şükür ki kızlarını kucağına almışsın. Hakkaten takacak şey mi bulamadın? :)
Sen de bir daha ne bayramda,ne seyranda görmeye gitmezsin. İlçesine uğrar, onu görmeden gelirsin. Eşine kalmış birazda tutumunuzun ne olacağı.