hayatima tahammül edemiyorum artik

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
Detaylara girmeden anlaticam size detaylara giripte asil konudan uzaklasmak istemiyorum. Ayrildim bitti dedigim adamin sevgisine muhtac kaldim bugun. Onu ozledim ve aglarken yanımda olmasini diledim defalarca kez. Son yaptigindan sonra köpek gibi pisman oldu ama ben bitirmistim artik. Bugün neler oldugunu nasil anlatayim nasil cikayim isin icinden bilmiyorum. Ama cok daraldim artik. Ölmek istiyorum. Her sey cok üstüme geliyor. Ne sabrim kaldi ne de gücüm. Annemin sevgilisi var. Ama adamin anti sosyal kişilik bozuklugu hastaligi var. Ve baska bi sevgilisinden 4cocugu oldugu icin resmi nikahlari yok ama 17senedir o kadinlada beraber. Annem defalarca kez beni ve kardeslerimi bir erkek ugruna terk etti. Bugun gorduklerimden sonra kahroldum. Adam bi o eve gidiyo bi bu eve geliyo. Son zamanlardada surekli o evde ve annem calistiginda parasini alip oteki evinin kirasini kapatiyo. Annem bu ay bu evin kirasini veremedi. Bugun aksam geldi yine adam. Tartistilar isim var gidicem dedi. Annem de hayir dedi. O sirada dis kapinin o tarafa gittiler mutfakta orda. Annem kendini bicakladi. Inanabiliyor musunuz ya. Hala elim ayagim titriyor. Ona karsi en ufak duygum kalmadi. Ama cok agladim. Ve ambulansi beklerken benden ozur diledi ben ona sokmak istedim ama bi anda kendime yonelttim. Ama iyi artik bana vuramaz dedi. Gecen gun anneme ayagiyla bir tekme atti kadin agridan oldu nerdeyse ve ben orda baya polisi falan bile aradim tartistim adamla. Gozumun onunle bunlarin olmasina seyirci kalamiyorum. Bicak yarasi derin degilmis. Sadece deriyi yirtmis. Ama bu kadar gozunu donduren neydi. Beni niye hic dusunmedi??? Ya diger kardeslerimi??? Niye ya niye? Bir erkek bizim uzulmemizden daha mi onemli? Kocama yazdim. Adam acti yine kollarini bana. Ben burda duramam. Yapamam artik. Kendi sagligimdan olmaya basladim. Tahammul edemiyorum ya.

Uff, annenize benzemeyin lutfen. Umarim evliliginiz icin hala bir sans vardir, ama olmazsa da asla bir erkege saplantilik boyutunda bagli olmayin.
Insallah huzurlu, guvenli bir yasaminiz olur.

Allah yardımcınız olsun, baya sorunlu durumlar okurken şok oldum. İnsanın kendini bıçaklaması kolay bir şey değil bunu anneniz neden yaptı bilmiyorum ama o adamdan uzaklaşması lazım derhal hemde.

Uff, annenize benzemeyin lutfen. Umarim evliliginiz icin hala bir sans vardir, ama olmazsa da asla bir erkege saplantilik boyutunda bagli olmayin.
Insallah huzurlu, guvenli bir yasaminiz olur.
Evliligimi bitirme kararim sadece bana cok kotu laf etti son zamanlarda yapiyodu. Yani sayginin bittigini dusundum ama esim asla vazgecmedi benden. Belkide vu sekilde anladi hatasini. Buyuk konusmak isteniyorun ama allah nasip ederde cocugum olursa ona annemle benin yasayamadigimiz sevgiyi yasattiricam hep.

Allah şaşırtmasın insanı,annenizin durumu hiç iyi değil,insan kendine bunu neden yapar ki? Size de sabır diliyorum,gerçekten çok zor bir durum...

Allah yardımcınız olsun, baya sorunlu durumlar okurken şok oldum. İnsanın kendini bıçaklaması kolay bir şey değil bunu anneniz neden yaptı bilmiyorum ama o adamdan uzaklaşması lazım derhal hemde.
Ben kadina siddette asiri derecede hassasim bide gozumun onunde olmaya baslayincada iyice hassaslastim ve ben korumaya calisiyorum. Ben araya girince biseyler duruluyo erkek arkadasi korkuyo benden. Ama bicaklamasi normal degil. Kesinlikle bi klinikte tedavi gormesi lazm

ne zorlu bir hikaye.
annenizin o adamdan kurtulup psikolojik tedavi görmesi gerekiyor.
bence siz de ortamdan uzaklaşmak için eşinize dönmüşsünüz. anladığım kadarıyla ayrılıpın eşiğindeymişsiniz.
keşke bir kaç gün bekleseydiniz bu kararı vermek için.
olayların ateşiyle yanlış karar vermemek için...

Ben kadina siddette asiri derecede hassasim bide gozumun onunde olmaya baslayincada iyice hassaslastim ve ben korumaya calisiyorum. Ben araya girince biseyler duruluyo erkek arkadasi korkuyo benden. Ama bicaklamasi normal degil. Kesinlikle bi klinikte tedavi gormesi lazm

Çok haklısınız, tedavi olması gerekiyor sinirleri altüst olmuş durumda böyle bir şey yaptığına göre normal gözükmüyor. Umarın her şey düzelir ve yoluna girer ama her şeyin yoluna girmesi için zararlı şeyleri ve kimseleri çevreden uzaklaştırmak gerekiyor.

:KK57:şoktayım şuan ya valla allahımmm sana yardım etsin annen nasıl şimdi

Annem su anda iyi. Derin degilmis zaten kesik. Amin canim. Nasil dayanicagimi bilmiyorum
bence yardım almalısınız cnm kardeşlerinde varmış bak onlarada yazık günah annede o pisliğin kıçına tekme atsın

gitsen nereye gideceksin?o adamla senin aynı evde olmana müsade edemez hiç bi mantıklı anne.senin annen çok sorumsuz birisi.

Defalarca kez cocukken terk etti bizi su an onun yanindayim destekciyim ama bana yasattigi seyler bu zamana kadar siniri bir cok defa aştı. Ve her defasinda merhametimi kullanmaya calismasindan yoruldum artik
Bence merhameti bi kenara birak ve mantikli düşün. Biraz da kendi mutlulugunu ve huzurunu dusunerek hareket et. Bir anne evlatlarını birakip gidebiliyorsa sen de gidebilirsin gayet norml. Sen kardeslerine destek ol sadece. Ve eger esinin hatalari cok buyuk degilse bence barisin. Sonucta kimse dort dortluk degil. Hatasini anladi demissin bu guzel.bir sey. Sen annenden dolayı esinle bu kdr sorunlusundur belki. Yani anne sevgisi görmedim demissin ya esinle de sorun yasyinca hemen etkilenmissindir gibi geliyor bana. Tabiki bunlar sadece tahmin. Kısaca nasil mutluysan oyle yasa. Bu arada annenin tedviye ihtiyaci var kesinlkle

annenı bı psıkologa göturmelısın cnm bayagı berbat durumda..Boşluktan dolayı denıze dusen yılana sarılır mısalı sarılmıs hayırsıza:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: sana da kardeslerıne de cok uzuldum umarım kurtulur o asalak böcekten annen..Babanla görusuyorlar mı?

X