- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
- Konu Sahibi heceyarisi
Detaylara girmeden anlaticam size detaylara giripte asil konudan uzaklasmak istemiyorum. Ayrildim bitti dedigim adamin sevgisine muhtac kaldim bugun. Onu ozledim ve aglarken yanımda olmasini diledim defalarca kez. Son yaptigindan sonra köpek gibi pisman oldu ama ben bitirmistim artik. Bugün neler oldugunu nasil anlatayim nasil cikayim isin icinden bilmiyorum. Ama cok daraldim artik. Ölmek istiyorum. Her sey cok üstüme geliyor. Ne sabrim kaldi ne de gücüm. Annemin sevgilisi var. Ama adamin anti sosyal kişilik bozuklugu hastaligi var. Ve baska bi sevgilisinden 4cocugu oldugu icin resmi nikahlari yok ama 17senedir o kadinlada beraber. Annem defalarca kez beni ve kardeslerimi bir erkek ugruna terk etti. Bugun gorduklerimden sonra kahroldum. Adam bi o eve gidiyo bi bu eve geliyo. Son zamanlardada surekli o evde ve annem calistiginda parasini alip oteki evinin kirasini kapatiyo. Annem bu ay bu evin kirasini veremedi. Bugun aksam geldi yine adam. Tartistilar isim var gidicem dedi. Annem de hayir dedi. O sirada dis kapinin o tarafa gittiler mutfakta orda. Annem kendini bicakladi. Inanabiliyor musunuz ya. Hala elim ayagim titriyor. Ona karsi en ufak duygum kalmadi. Ama cok agladim. Ve ambulansi beklerken benden ozur diledi ben ona sokmak istedim ama bi anda kendime yonelttim. Ama iyi artik bana vuramaz dedi. Gecen gun anneme ayagiyla bir tekme atti kadin agridan oldu nerdeyse ve ben orda baya polisi falan bile aradim tartistim adamla. Gozumun onunle bunlarin olmasina seyirci kalamiyorum. Bicak yarasi derin degilmis. Sadece deriyi yirtmis. Ama bu kadar gozunu donduren neydi. Beni niye hic dusunmedi??? Ya diger kardeslerimi??? Niye ya niye? Bir erkek bizim uzulmemizden daha mi onemli? Kocama yazdim. Adam acti yine kollarini bana. Ben burda duramam. Yapamam artik. Kendi sagligimdan olmaya basladim. Tahammul edemiyorum ya.