Peki yoğun duygu olsa fark etmez miydim ya da hemen vazgeçer miydim. Takıntı olabilir miSert bir mizacınız mı var diyeceğim galiba ilk ilişkiniz...
O yüzden hissettiklerinizi kendinize itiraf edememişsiniz
İlişki konusunda tecrübesizlikten kaynaklanıyor bu
Önce kendinize dürüst olun
Bana seviyorsunuz ama aileden çekiniyorsunuz gibi geldi
Başkasıyla olamamak da zaten durumu ortaya koyuyor
Aşkın tanımı yoktur ki. Hiçbir dilde açıklanamayan tek durumdur o :) Duygularını belli bir kalıba sokma gereğine anlam veremedim. Bal gibi de seviyorsun adamı. Sence sevmediğin kişiyi bırak 5 ay 5 saat tınlar mısın?Peki yoğun duygu olsa fark etmez miydim ya da hemen vazgeçer miydim. Takıntı olabilir mi
Peki o kadar ay düşünmenin sebebi takıntı olduğunu mu gösteriyor. İlk önce duygum vardı platonik arkadaşım ile görüşmeye baslamadan önce. Sonra görüşmeye başlayınca ne olduğunu anlayamadım sonradan sebepsiz yere bitebilir miSiz bile yaşadığınız şeyi o veya bu sebepten içinize sindirememişsiniz. Aileniz hayırlı birşeye vesile olmuş bilmeden, tepki koymuşlar da ayrılmışsınız. Duygularınızdan emin değilseniz nasıl sevgili olacaktınız ki? İçiniz sevgiyle dolmamış, mutluluktan uçmamışsınız. Sadece dert, tasa, düşünce vermiş bu arkadaş size. Aşk böyle birşey değildir ki
Bilmiyorum dusunmemim sebebi vicdan azabından takıntıdan dolayi mi yoksa duygudan dolayı mi ayirdimina varamiyorumAşkın tanımı yoktur ki. Hiçbir dilde açıklanamayan tek durumdur o :) Duygularını belli bir kalıba sokma gereğine anlam veremedim. Bal gibi de seviyorsun adamı. Sence sevmediğin kişiyi bırak 5 ay 5 saat tınlar mısın?
Eğer bulduysan bırakma. Çünkü herkesin bahsettiği şeyi aramakla bulamazsın.
Her bünyede farklıdır bu duygu. Demekki sen içinde yaşamayı seçenlerdensin. Rahat ol, korkma.
Peki o kadar ay düşünmenin sebebi takıntı olduğunu mu gösteriyor. İlk önce duygum vardı platonik arkadaşım ile görüşmeye baslamadan önce. Sonra görüşmeye başlayınca ne olduğunu anlayamadım sonradan sebepsiz yere bitebilir mi
O kadar ay dusunmemim sebebi takintidan dolayi olabilir o zaman. Aileme kirginligim niye çok ve bir daha başkasını istememim sebebi ne bunları bulamıyorum.Hayalinizdeki gibi biri olmadığını anladınız belki de. Hayaller ve gerçekler zıt olabiliyor bazen. Veya ille bir sevgilim olsun diye zorladınız, zorlama aşk da bu kadar oldu
O kadar ay dusunmemim sebebi takintidan dolayi olabilir o zaman. Aileme kirginligim niye çok ve bir daha başkasını istememim sebebi ne bunları bulamıyorum.
Kapatamiyirum kafamı kurcaliyir. Duygu varken fark edemedigim için yazık ettim gibi geliyor. Duygumdan Emindum hatta arkadaşım açılmadan hislerimde vardı sonradan oldu noldu ise bilemiyorum nedenini. Belkide sonradan bir şey olmadı ben siegulayip durdukca bulamadım yok sandımBu kadar kafa yormayın. Kapatın bu defteri. Bundan sonra da sevginizden, beğeninizden yani duygularınızdan emin olmadıkça kimseyle sevgili olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?