hayatıma yön veremiyorum cikmazdayim lütfen yardım edin :(

ayseee222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
164
21
48
35
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 5 ay oldu. Ayrılma sebebim ise erkek arkadaşımın farklı şehirden olmasi ve benim tek çocuk olmamdi. Ailem karşı çıktı ve ben duygularının da farkında değildim. Biliyorum size tuhaf geliyor bir insanın kendi duygusunu anlayamamasi ama ben anlayamiyirdum.Aslinda arkadaşım ile görüşmeye baslamadan önce platonik olarak hisleri vardı. Sonra arkadaşımın tayini çıkıp başka şehre gidince bana duygularını açınca görüşmeye başladık. İkimizde farklı şehirlerde olunca telefon ile gorusuyorduk. Sonra yüz yüze gorusunce, ben duygumu anlayamadım. Bir şeyler eksik gibiydi. İlk defa olduğu için mi bulamadım. Ya da ettiğim duamin etkisi ile mi oldu bilmiyorum hayırlı isek daha çok seveyim hayırlı degilsek sogiyayim diye. Ben daha önce biliyordum o kişiyi hisleri mde vardı nasıl oldu bilmiyorum görünce bir boşluk oldu . Duygumu anlamlamdiramadim. Sonra ailem karşı çıktı bende o sıra duygumu da tam bilmediğim için çok sıkışmış tim ayrıldım. Ayrıldım ama kafamda tam bitirmeden ayrıldım. Yarım kaldı. Aileme çok kızdım kırıldım. Bir taraftan da aileme kızdıgim için kendime kızdım bitmesinde tek sebep ailem degildi ama ben aileminsucladim. Ailem Ve arkadaşımdan dolayı vicdanında hiç rahat değildi. Arkadaşımı da yarı yolda bırakmıştım. Biteli 5 ay oldu halen ben bu olayı anlatamadım sürekli düşünüyorum. Yanlış karar verdim gibi geliyor. Duygumdan emin olamadigim icon arkadaşımı da geri donemiirum. Diğer gelen teklifleri direk eliyirum zaten.bazen diyorum demekki duygun varmış halen düşünüyorsun kimseyi istemiyorsan sonra diyorum ki sevse isen çabuk vazgecmezdin. Aileme karşıda uzayın . Duygumu nasıl anlayabilirizm Tangkntiolduğu için miböyle oldu sizce. Duygumu anlmanin yolu var mı . Yoksa bu defteri kapatıp yeni bir yol mu cizeyim. Ama bu ihtimali düşününce kimse onun gibi olmayacak gibi geliyor. Arkadaşım çok iyi biri idi .kimse onun kadar iyi olamaz gibi geliyor. Lütfen yardımcı olun. Biliyorum saçma insanın duygusunu bilmemesi ama ben anlayamıyorum . 5 aydır bulamadım. Lütfen yardım edin.

İlerde başka biriyle evli olup mutlu olduğunuzu hayal edebiliyor musunuz? Yoksa o kişinin yerine kimseyi koyamıyor musunuz? Kilit nokta burası sanırım.

Sert bir mizacınız mı var diyeceğim galiba ilk ilişkiniz...
O yüzden hissettiklerinizi kendinize itiraf edememişsiniz
İlişki konusunda tecrübesizlikten kaynaklanıyor bu
Önce kendinize dürüst olun
Bana seviyorsunuz ama aileden çekiniyorsunuz gibi geldi
Başkasıyla olamamak da zaten durumu ortaya koyuyor

Kimse ile olsun istemiyorum. Ama arkadaşım ole de evlenmeye cesaret edemiyorum. Yani ne arkadaşımla ne arkadasimsiz olmuyor. Evet ilk ilişkim sayılır. Kendime kızıyorum insan sevdiğini duygusunu nasıl fark edemez diye ama edemiyorum. Takıntı mi yaptım diye düşünüyorum bazende. Çünkü yogun duyguyu fark etmemek olmazdı herhalde demi

Sert bir mizacınız mı var diyeceğim galiba ilk ilişkiniz...
O yüzden hissettiklerinizi kendinize itiraf edememişsiniz
İlişki konusunda tecrübesizlikten kaynaklanıyor bu
Önce kendinize dürüst olun
Bana seviyorsunuz ama aileden çekiniyorsunuz gibi geldi
Başkasıyla olamamak da zaten durumu ortaya koyuyor
Peki yoğun duygu olsa fark etmez miydim ya da hemen vazgeçer miydim. Takıntı olabilir mi

Peki yoğun duygu olsa fark etmez miydim ya da hemen vazgeçer miydim. Takıntı olabilir mi
Aşkın tanımı yoktur ki. Hiçbir dilde açıklanamayan tek durumdur o :) Duygularını belli bir kalıba sokma gereğine anlam veremedim. Bal gibi de seviyorsun adamı. Sence sevmediğin kişiyi bırak 5 ay 5 saat tınlar mısın?
Eğer bulduysan bırakma. Çünkü herkesin bahsettiği şeyi aramakla bulamazsın.
Her bünyede farklıdır bu duygu. Demekki sen içinde yaşamayı seçenlerdensin. Rahat ol, korkma.

Siz bile yaşadığınız şeyi o veya bu sebepten içinize sindirememişsiniz. Aileniz hayırlı birşeye vesile olmuş bilmeden, tepki koymuşlar da ayrılmışsınız. Duygularınızdan emin değilseniz nasıl sevgili olacaktınız ki? İçiniz sevgiyle dolmamış, mutluluktan uçmamışsınız. Sadece dert, tasa, düşünce vermiş bu arkadaş size. Aşk böyle birşey değildir ki :KK35:

Siz bile yaşadığınız şeyi o veya bu sebepten içinize sindirememişsiniz. Aileniz hayırlı birşeye vesile olmuş bilmeden, tepki koymuşlar da ayrılmışsınız. Duygularınızdan emin değilseniz nasıl sevgili olacaktınız ki? İçiniz sevgiyle dolmamış, mutluluktan uçmamışsınız. Sadece dert, tasa, düşünce vermiş bu arkadaş size. Aşk böyle birşey değildir ki :KK35:
Peki o kadar ay düşünmenin sebebi takıntı olduğunu mu gösteriyor. İlk önce duygum vardı platonik arkadaşım ile görüşmeye baslamadan önce. Sonra görüşmeye başlayınca ne olduğunu anlayamadım sonradan sebepsiz yere bitebilir mi

Aşkın tanımı yoktur ki. Hiçbir dilde açıklanamayan tek durumdur o :) Duygularını belli bir kalıba sokma gereğine anlam veremedim. Bal gibi de seviyorsun adamı. Sence sevmediğin kişiyi bırak 5 ay 5 saat tınlar mısın?
Eğer bulduysan bırakma. Çünkü herkesin bahsettiği şeyi aramakla bulamazsın.
Her bünyede farklıdır bu duygu. Demekki sen içinde yaşamayı seçenlerdensin. Rahat ol, korkma.
Bilmiyorum dusunmemim sebebi vicdan azabından takıntıdan dolayi mi yoksa duygudan dolayı mi ayirdimina varamiyorum

Peki o kadar ay düşünmenin sebebi takıntı olduğunu mu gösteriyor. İlk önce duygum vardı platonik arkadaşım ile görüşmeye baslamadan önce. Sonra görüşmeye başlayınca ne olduğunu anlayamadım sonradan sebepsiz yere bitebilir mi

Hayalinizdeki gibi biri olmadığını anladınız belki de. Hayaller ve gerçekler zıt olabiliyor bazen. Veya ille bir sevgilim olsun diye zorladınız, zorlama aşk da bu kadar oldu :kahve:

Hayalinizdeki gibi biri olmadığını anladınız belki de. Hayaller ve gerçekler zıt olabiliyor bazen. Veya ille bir sevgilim olsun diye zorladınız, zorlama aşk da bu kadar oldu :kahve:
O kadar ay dusunmemim sebebi takintidan dolayi olabilir o zaman. Aileme kirginligim niye çok ve bir daha başkasını istememim sebebi ne bunları bulamıyorum.

O kadar ay dusunmemim sebebi takintidan dolayi olabilir o zaman. Aileme kirginligim niye çok ve bir daha başkasını istememim sebebi ne bunları bulamıyorum.

Bu kadar kafa yormayın. Kapatın bu defteri. Bundan sonra da sevginizden, beğeninizden yani duygularınızdan emin olmadıkça kimseyle sevgili olmayın :KK66:

Bu kadar kafa yormayın. Kapatın bu defteri. Bundan sonra da sevginizden, beğeninizden yani duygularınızdan emin olmadıkça kimseyle sevgili olmayın :KK66:
Kapatamiyirum kafamı kurcaliyir. Duygu varken fark edemedigim için yazık ettim gibi geliyor. Duygumdan Emindum hatta arkadaşım açılmadan hislerimde vardı sonradan oldu noldu ise bilemiyorum nedenini. Belkide sonradan bir şey olmadı ben siegulayip durdukca bulamadım yok sandım

Back
X