• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatıma yön veremiyorum

istanbulameftun

Relax :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
701
2.379
33
merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır KK okuyorum ve ilk başlığımı açmak istedim.
1. Ailemle yaşıyorum . 31 yaşındayım ve bekarım. Öğretmenim , özel sektörde çalışıyorum . Evlilik konusuna takmış durumdayım çünkü artık aileme tahammül edemiyorum. Aslında çok anlayışlı bir ailem var. Ama misafirleri , yemek rutinleri bile batmaya başladı. Evlenip , kendi evimde yaşamak istiyorum.
2. Kendimden 5 yaş küçük bi erkek arkadaşım var. Evet var. Eleştiriye açığım. Ben bunaldığımı sıkıldığımı söylesem de kesinlikle ailemle tanışmaya yanaşmıyor. Ayrılmak istediğimi söyleyince krizler çıkarıyor. Kesinlikle bırakmam diyor. İyi bir iş ve maaş bulmadan karşılarına çıkamam diyor. Ben de bekliyorum ama yaşım 31 dediğim gibi. Onun da her dediği artık batıyor. Tahammül edemiyorum.
Yani içimi dökmek istedim. Uzunsa özür dilerim. Ne yapsam bilemiyorum. Hayatıma yön veremiyorum :(

merhaba arkadaşlar ,
1. Ailemle yaşıyorum . 31 yaşındayım ve bekarım. Öğretmenim , özel sektörde çalışıyorum . Evlilik konusuna takmış durumdayım çünkü artık aileme tahammül edemiyorum. Aslında çok anlayışlı bir ailem var. Ama misafirleri , yemek rutinleri bile batmaya başladı. Evlenip , kendi evimde yaşamak istiyorum.
2. Kendimden 5 yaş küçük bi erkek arkadaşım var. Evet var. Eleştiriye açığım. Ben bunaldığımı sıkıldığımı söylesem de kesinlikle ailemle tanışmaya yanaşmıyor. Ayrılmak istediğimi söyleyince krizler çıkarıyor. Kesinlikle bırakmam diyor. İyi bir iş ve maaş bulmadan karşılarına çıkamam diyor. Ben de bekliyorum ama yaşım 31 dediğim gibi. Onun da her dediği artık batıyor. Tahammül edemiyorum.
Yani içimi dökmek istedim. Uzunsa özür dilerim. Ne yapsam bilemiyorum. Hayatıma yön veremiyorum :KK43:
iyi is bulunca seni sepetler senin yillarini yedigiyle kalir

merhaba arkadaşlar ,
Yani içimi dökmek istedim. Uzunsa özür dilerim. Ne yapsam bilemiyorum. Hayatıma yön veremiyorum :KK43:
Bu çocukla geleceğinin iyi olacağına inanıyor musun? Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Kaçmak için evlilik düşünme. Ayrı eve çıkma durumun varsa tek yaşa.

Erkek arkadasin is bulmadan ailenin karsisina cikmak ya da evlenmek istemiyorsa hakli.
Herseyin zamani var hem onun yasi henuz gecmis degil evlilik icin acelesi yok onun.

Ya onun is bulmasini hazir olmasini bekleyeceksin ya da ondan ayrilacaksin.

Ya da ayri eve cikacaksin.
Baska cozum.yok

Ne is yapıyor erkek arkadaşınız.yaş farkiniz cok değil.ama o yaşta ki bir erkek olgun olmaz gibime geliyor.tahammül edememeniz öyle bişey yüzünden de olabilir mi.bir daha düşünün.evlenmis olmak için evlenmeyin.benim de ailem sizinki gibiydi.evlendikten sonra çok özlüyorum,alışmışım öyle rutine

Evlenmek yerine eve çıkmayı deneyin. Genelde evden kaçmak için evlenenler daha çok pişman oluyor
Katılıyorum. Kendi ailesine, kendi ailesinin misafirlik, yemek vs rutinlerine katlanamayan insan evlenince kaynana kayınbaba görümce kayınbirader eş akrabaları topluluğuna nasıl katlansın? Onların yemek misafirlik rutinleri, gelmeleri gitmeleri, ağırlaması vs her şey daha zor gelecek daha çok batacak.

Bence konu sahibi yalnız ve özgür bi hayat istiyor aslında, ama bunu evlilikte bulacağını zannettiği için evlilik istiyor.
En güzel çözüm meslek sahibi olup para kazanıp kendi evine çıkıp yalnız bi düzen kurmak.

öncelikle oturun bir güzel sakince düşünün ne yapmak istiyorsunuz?ne yapmak istediğinize karar verdiğinizde harekete geçin hayat sizin hayatınız gönlünüze göre yaşamakta sizin en doğal hakkınız

merhaba arkadaşlar ,
25 yaşında bir erkeğin evlilik istediğini zannetmiyorum.Ben 3o yaşındayım.Konuşup görüştüğüm kendi arkadaşlarım bile evliliği düşünmüyor.Yani siz evlenmek istiyorsunuz karşınızdaki düşünmüyor.Bence öncelikleriniz belirleyip ona göre davranın.Ailenizle tanışmama isteğini normal karsılıyorum.Bence günümüz şartlarında 25 yaş hele de erkek için erken.Ben sadece kendi düşüncemi söylüyorum.İstisnalar olabilir.Ben açıkçası evlenmeyi isteyen biri olarak evlenmeyi istemeyen biri ile görüşmeyi düşünmem.Karşınızdakini evliliğe ikna etmek diye birşeyin varlığına da inanmıyorum.Bence en temizi 1+1e cıkın kedi sahiplenin:)

Malesef evlilik kurtuluş yada huzur değil ,heleki doğru insan değilse zehir bile olabilir . Siz kendiniz ayrı eve çıkın ne zaman gelir tanışırsa ailenizle ozaman evlenirsiniz yada nebileyim . Ama beklemekle hata yapıyorsunuz bir kişinin üzerine kurmayın hayatınızı belki ayrılacaksınız ozaman napcaksiniz başka birini mi bekleyecek siniz yoo kendiniz yaşam alanınızı kurun.

Back
X