Hayatımda bir dönemin sonuna mı geldim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de sakin ve uzun süreli bir ilişkiye geçmenin zamanı gelmiştir. Size göre sıkıcı, tutkusuz olabilir ama aynı zamanda güvenilir ve sevgi dolu olur. Sizi her halinizle seven biri olursa.
Birlikte olduğum insanın geçmişi beni ilgilendirmez, benim geçmişim de başkasını ilgilendirmez derim hep. Ama geçmişin de içeriği önemli. Benden önce de olsa yıllar boyunca ne olduğuna bakmadan onlarca, yüzlerce kadınla (bazılarıyla aynı zaman diliminde) birlikte olmuş adamla bir ilişkiye başlamam mesela. Midem kabul etmez. Ferhans için de aynı şey geçerli. Bir şekilde gizlerse ya da kendi gibi biriyle denk gelirse belki. Onun dışında sevip sevileceği, gerçek bir ilişki yaşaması şu saatten sonra pek olası görünmüyor.

Burdaki konuları takip edeyim diye evdeki işlerimi yapamıyorum.Kocamı yolladım çarşıya yazılanları okuyorum.Kahvaltı sofrası da duruyor öyle.
Konu sahibine gelince kendi bakış açıma göre yorum yapsam yanlış anlaşılacak.Ama uygun bir şekilde söylemeye çalışayım.Ben 45 yaşında evlendim.O yaşa kadar flört şeklinde ya da sevgili şeklinde görüştüğüm olmadı.Sadece görücü usulü gidip oturup konuşmuşluğum var ve asla aynı anda birden fazla kişiyle görüşmedim.Herkesin kendi hayatı buna bişey diyemem.Eşimle tanışana kadar da çok isteyen oldu hatta eşimle tanışma aşamasında bile bir iki yerden sıkıştıranlar oldu ama hali hazırda eşimle görüştüğüm için başkasına sağır oldum.Anladığım kadarıyla ruhsal bir bunalım içinde gibisin ve bunun nedeni de içinde bulunduğun manevi çöküş .Burcunun dediği gibi ruhunu dinlendirmen gerekli.
Ya Gerçekten onu bunu bosver de bizim bu evdeki işler ne olacak. Kahvaltı masamı topladım herseyi attım mutfağa 😅 Zaten hamileyim yatmaya bahane arıyorum. Buraya girince çıkamıyorum 🙃

Birlikte olduğum insanın geçmişi beni ilgilendirmez, benim geçmişim de başkasını ilgilendirmez derim hep. Ama geçmişin de içeriği önemli. Benden önce de olsa yıllar boyunca ne olduğuna bakmadan onlarca, yüzlerce kadınla (bazılarıyla aynı zaman diliminde) birlikte olmuş adamla bir ilişkiye başlamam mesela. Midem kabul etmez. Ferhans için de aynı şey geçerli. Bir şekilde gizlerse ya da kendi gibi biriyle denk gelirse belki. Onun dışında sevip sevileceği, gerçek bir ilişki yaşaması şu saatten sonra pek olası görünmüyor.

Ben tabi tanımıyorum kendisini. Yorumlara göz attım, dediğinizde haklısınız öyleyse. Ya başka şehire gidip hiçbir yaşanmışlığı yaşamamış gibi yapar ya da kendisi gibi her şeyden elini eteğini çekip de uslanmış bir erkek bulur. Ama ilişkilerin de bir ruhu ve mayası olduğuna inanırım, dürüst olunmadığında mayası tutmaz.

Sadece çokeşli olması da değil. Bilerek korumayıp 3 kere kürtaj olmuş. Artık normal bir ilişki yaşama şansı kalmadı. Bundan sonra böyle bedava seks için gelen tiplere razı olacak. Kabullenmek istemese de

Ben tabi tanımıyorum kendisini. Yorumlara göz attım, dediğinizde haklısınız öyleyse. Ya başka şehire gidip hiçbir yaşanmışlığı yaşamamış gibi yapar ya da kendisi gibi her şeyden elini eteğini çekip de uslanmış bir erkek bulur. Ama ilişkilerin de bir ruhu ve mayası olduğuna inanırım, dürüst olunmadığında mayası tutmaz.
Onu da yapamaz. Diyelim buldu başka şehirde bir saf nikahı kıydı. E hamile kalınca kontrolde doktor geçmişte gebelik kürtaj var mı diye sorunca doktoru da mı kandıracağını sanıyor.
Normal bir hayat yaşama şansı yok yani artık

Demekki çöktünüz. Ben iki gülümsesem anında reaksyon alıyorum, suratım hep çok ciddi göz teması no yani. Çökmüşsün anacım e, örselendin tabi aynı anda 3-5 kişi. Kendine bak, değmeyecek kişilere bukadar hırpalamaya değer mi ilgi göreceğim diye. Sevilmen sevmen lazım adam akıllı demekki, bi tane olsun tam olsun ayol..ruhunu besle bedenini değil.

Başta daha derin nedenleri vardı tabi ama sonradan da alışkanlık olmuştu.eee ilgi görüyorken de değerlendirmek istedim.

İlgi dediğiniz şey erkeklerin sizdeki potansiyeli farketmelerine bakar. Avını göz hapsine alan erkek, iltifatları da bazı şeylerin hevesi geçene kadar sürdürür. Bu ülkede damacana bile ilgi görüyor, düşünün. Üstelik tutucu bir yaşam tarzına sahip küçük bir şehirde seçeneklerin daha sınırlı olduğu bir yerde dünyayı vandan ibaret sanacağınız kadar çok ilgi görebilirsiniz. İlgi dediğiniz şey bu kadar basit.

Neyse belli ki yine konu açarak başıma iş açtım.son sözümü söyleyip gideceğim.
Arkadaşlar bu benim hayatım nasıl yaşayacağım konusu neden bu kadar nefret çekiyor bir türlü anlayamıyorum.üstelik sadece muhafazakar üyeler de değil gayet modern, farklı düşüncelere açık kişiler de bunu yapıyor? Benden niye bu kadar nefret ediyorsunuz? Kabaca yazacağım size giren çıkan birşey yok.istersem günde 10 kişiyle görüşürüm ne oluyor yani?.Ben kendi hayatımın içinde yaşadığım sorunları paylaşıyorum.yani anlamadım ki amaç ne?.evet leş gibi adamlarla görüşüyorum, hepsi de beni kullanıyor, kimse beni beğenip gelmemiş, güzel falan da değilmişim hayatımda kimse beni sevmedi desem mutlu mu olacaksınız?.doğru düzgün yazanlar teşekkür ediyorum.
Neyse bir daha benden yana açılan konu olmayacağı için nefretiniz akıtacak başka kurban bulursunuz.hoşçakalın.
Hayat tabi ki sizin ve istediğiniz gibi yaşama hakkına da sahipsiniz. Güzellikte göreceli bir kavramdır. Belki çokta güzel bir kadınsınız gerçekten. Şunu bilin ki kimse sizden nefret etmiyor. Sadece belli bir yaşa gelmiş aklı başında her kadın anlattığınız konu özelinde erkeklerin size bakış açısını tahmin ediyor ve bir hemcinsinin kendini böyle bir duruma sokmasına üzülüyor. Tabi ki ne varmış durumumda diyebilirsiniz. Bu da insanların hayata bakış açısına göre değişen birşey. Ama genel toplum normlarına aykırı bir hayat yaşadığınızın sizde farkındasınız diye düşünüyorum. Burada size kızan herkes aslında kendi değerinizi farketmenizi ve beş para etmeyecek adamlara kendinizi kullandırmamanızı istiyor. İnanın şuan en bakımsız halimle dışarı çıksam sadece gidip bir cafede oturarak 10 tane adamla görüşebilirim. Ve buradaki bütün kadınlar bunu yapabilir. O kadar kolay.
Sorununuz yaş ile beraber taleplerin azalma ihtimali ise, merak etmeyin azalmaz.

Yasla alakası yoktur 32 yas sanki kırışıklık ,sarkiklik olacak bir yas değil ama çevreden biliniyorsunuzdur. milletin bu cinsel açlıktan agizinda diş kalmamış kadınlara gidiyorlar 32 yaşında kadina mi gitmezler. Sizin gibi birileri daha çıkmıştır. Ya da artik insanlar normal ilişki yaşamak istiyordur

İlgi dediğiniz şey erkeklerin sizdeki potansiyeli farketmelerine bakar. Avını göz hapsine alan erkek, iltifatları da bazı şeylerin hevesi geçene kadar sürdürür. Bu ülkede damacana bile ilgi görüyor, düşünün. Üstelik tutucu bir yaşam tarzına sahip küçük bir şehirde seçeneklerin daha sınırlı olduğu bir yerde dünyayı vandan ibaret sanacağınız kadar çok ilgi görebilirsiniz. İlgi dediğiniz şey bu kadar basit.
O Facebook dayılarıyla mi görüşüyorum sanıyorsunuz gerçekten?

Bu ilişki yaşadıklarından biri sana artık ciddi bir ilişkimiz olsun hayatımızdan başkalarını çıkaralım dese onunla yapabilir misin. Yok ben çokeşli yaşamayı seviyorum diyorsan daha yaşarsın ama ileriki yaşlarında ne olacak onu bilemem

Bence problem senin x yasinda yaşaman gereken seyleri x+10 yasinda yaşaman. Normalde baskıcı aileden çıkan insanlar üniversite döneminde bir cozutur, onla bunla yatar sonra durulur yani hepi topu seks. Her gün yaptığımız şey icin bu kadar kendini özel hissetme aşamasının bitmesi lazımdı. Ya da lisede fakan çirkin olanlar üniversiteye geçince yuzu oturuyor, hormonları düzeliyor vs fıstık gibi oluyor. Uzun süre çirkin olmanın verdiği acıyı bir sekilde çıkarıp doyuyorlar. Sen diyorsun ki 25 yaşından sonra güzelleştim 🙄 nasıl bir yüz yapisiymis o 25e kadar çirkin kalmış da sonra oturmuş bilemiyorum ama o aşamaya da cok geç girmişsin. Sonra hayatta geri kaldıkça nihilizme kaydın hayat boş niye yaşıyoruz falan. Bak biz bunu tam olarak 17 yasinda yaşadık. Sonra bitti. Birkaç kişi burada gaz verdi diye normal sandın halini ama degil yahu. Kürtaj falan olağan şeyler, ben de yaptım ama bu reklam yapılacak, övülecek bir sey değil. Bir durum, çözümü için canım sıkıldı, vaktim ve param gitti, bir süre fobim oldu aynisi olur diye. Dinen de vicdanen de hiç etkilenmedim çünkü kimseyi ilgilendirmez yani. Ama sen bunu herkes bilsin, ne kadar rahat olduğumu göstereyim cok havalı olsun diye yaz babam yaz herkese anlatıyorsun. Biz bu çılgın seyler yapıp havalı oldugumuzu sanma kısmını da lisede üniversitede bıraktık. Şu an sadece insanları ikaz etmek icin yeri gelirse yazıyorum ki birkac kişi bile bilgilense faydam dokunur diye.
Kısacası farklı değilsin, özel değilsin. Yaptığın şeyler havalı değil gelişiminin cok gerisinde kalmış. Sen bilirsin istediğin kadar adamlayat yahu kime ne yoksa.

O Facebook dayılarıyla mi görüşüyorum sanıyorsunuz gerçekten?

Söylediğim şeyden facebook dayıları anlamını nasıl çıkardınız ki :) Orta yaşlı bir kadındaki potansiyeli farkeden bir ergen bile onunla birlikte olmak isteyebilir. Cinsellik ilkel bir dürtü. Ve asla kalıcı değil. Güzelliğinize bakmaz. Anlık zevke bakar sadece. Size gelenler sizin karakterinizle, düşüncelerinizle, fikirlerinizle, ne bileyim cinsellik dışındaki özelliklerinizle hiç ilgilendi mi merak ettim sadece.

Aslında arkadaşlık uygulamasından, instagramdan falan yazan oluyor da ben ciddiye almıyorum.onlarla mi idare etsem acaba?.
Naparsan yap ama kendini bavula koydurma, dikkatli ol. Kendini tehlikelere açık duruma getirme fazla, bu tarz yerlerden tanisma.

Sadece çokeşli olması da değil. Bilerek korumayıp 3 kere kürtaj olmuş. Artık normal bir ilişki yaşama şansı kalmadı. Bundan sonra böyle bedava seks için gelen tiplere razı olacak. Kabullenmek istemese de
Ben anlattıklarının %75’inin hayal ürünü olduğunu da düşünüyorum açıkçası. Bir karakter yarattı aklınca abarttıkça da abartıyor o karakteri.

Kızlar bu cümleleri yazan parmaklarınıza yazık. İlgi çekmek için açılmış bir konu olduğu çok belli.

Konudaki saçmalıkları geçersek benim soyleyecegim tabii ki yaş aldıkça talip azalır. Bu şaşılacak bir durum değil.

Allah'ın Van'ına metropol muamelesi yapmak ne bileyim artık. Ayşo devlet memuru, şimdi başka yere gitse kendinden önce lafı gidecek. Nasıl olacak ki gerçekten?
Ya daha geçen hafta nüfusa yeni bir kadın memur tayin oldu,kadından önce çocuğu olmuyormuş tüp bebek tedavisi görüyormuş,hamile kalınca yarım gün gelecekmiş,biraz fazla kiloluymuş ondan olabilirmiş,eşi zaten 1 senedir buradaymış,öncesinde sivasta sonra ankara sonra buraya gelmiş vs vs kadın gelmeden namı geldi breh breh breh😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X