- 1 Nisan 2022
- 12.313
- 12.973
- 248
- 31
Merhaba arkadaşlar.bugünlerde oldukça üzüldüğüm ve çok kafamı kurcalayan bir durum var.biliyorum birkaç beni sevmeyen üye av bulmuş aslan gibi neler neler yazacaklar, ne dalgalar geçecekler ama arada yine de empatik yaklaşabilecek sağduyu arkadaşlardan yorumlar bekliyorum.kişi engellemediğim için vurmayın artık öldüm diyeceğim yorumlar gelecek ama yapacak birşey yok artık.sorun şu ki 1 ay sonra 32 yaşına gireceğim.bana kalırsa hâlâ genç ve güzelim.öyle ki belli bir sure önce neredeyse hergün tanışmak için yazan biri olurdu.yeri geliyordu günde 4,5 kişi yazıyordu.ne kadar uygun ya da değil tartışılır ama kiminle görüşüp buluşacağımı şaşırıyordum.hatta çok ertelemek zorunda kaldığım için engellemek zorunda kaldığım kişiler oluyordu. Ne iltifatlar ne iltifatlar, aylarca hatta yıllarca usanmadan peşimde koşan kişiler vardı.son zamanlarda o kadar bıçak gibi kesildi ki.şu an devam eden ilişkilerim var ama eskisi gibi görkemli günlerimi düşündükçe için o kadar acıyor ki.acaba artık yaşım mı geçti falan diyorum.evet devam eden ilişkilerim var ama tamam kendimi garantiye almışım daha ne istiyorum da diyemiyorum o hareketli günlerden sonra.arada belki moralim bozuk olduğu için mi böyle oluyor falan diye kendimi toparlamaya çalışıyorum ama yok olmuyor.ne yapacağım böyle bilmem.artık alışmam hayata bakış açımı değiştirip başka şekilde tutunmaya çalışmam mı gerekiyor acaba? Çok üzülüyorum.aynı şeyleri düşünen yaşayan arkadaşlar oldu mu acaba?
Son düzenleme: