Arkadaşlar, okeyde oyun oynarken biriyle sohbet etmeye başladım şakayla başladı herşey. Sohbet ederken, resmi tam görünmüyordu bende dedim sen çok çirkinsindir kesin oda iddia etti öyle değil istersen bak dedi baktım çok yakışıklı kaslı resimlerini koymuş. Bende kendi kendime dedim bu kesin çapkın biri. Oda beni beğenmiş. Sohbet etmeye devam ettik. Şiirler yazıyor falan çok ince biri olduğunu anladım. Biz bir süre yazıştık ve sonunda görüştük. Şu an herşey çok güzel gidiyor. Tabi hala temkinli yaklaşıyorum. Ne olur ne olmaz diye ama bayağı hoşlanıyorum. Gece gündüz sürekli konuşuyoruz. İyi dileklerinizi bekliyorum ve internetten tanışan varsa yorum yazarlarsa sevirinim.
Ortak arkadaşlarımız falan yok ama dikkatliyim. Benden hiçbişeyini saklamıyor. Şu dikkatimi çekti telefonu bozuldu annesinden aradı beni babasından aradı hani onların telefonunu öğrenmemde sıkıntı görmedi. Çünkü daha önceki erkek arkadaşım ailesini tanıyordum sadece birebir tanışmıyordum ama kesinlikle ailesinin numarasından aramazdı beni. Telefonu mu bozuldu yapılana kadar aramazdı. Burdan bir artı puan kaptı şuanlık.
Arkadaşlar, okeyde oyun oynarken biriyle sohbet etmeye başladım şakayla başladı herşey. Sohbet ederken, resmi tam görünmüyordu bende dedim sen çok çirkinsindir kesin oda iddia etti öyle değil istersen bak dedi baktım çok yakışıklı kaslı resimlerini koymuş. Bende kendi kendime dedim bu kesin çapkın biri. Oda beni beğenmiş. Sohbet etmeye devam ettik. Şiirler yazıyor falan çok ince biri olduğunu anladım. Biz bir süre yazıştık ve sonunda görüştük. Şu an herşey çok güzel gidiyor. Tabi hala temkinli yaklaşıyorum. Ne olur ne olmaz diye ama bayağı hoşlanıyorum. Gece gündüz sürekli konuşuyoruz. İyi dileklerinizi bekliyorum ve internetten tanışan varsa yorum yazarlarsa sevirinim.
O fotoğraflardakinin o olduğuna nasıl emin oluyorsun? Canlı kameradan konuştunuz mu? Belki başka birinin. Belki internetten buldu. Ya da bir arkadaşının hesabından alıp koyuyor. Nasıl güveniyorsunuz?
Babası olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?
2 numaranın da kime ait olduğunu öğrenin önce. Soyadlarını karşılaştırın. Kendi telefon numarasındaki adla facebooktaki ad soyad aynı mı ona bakın. Sonra 1 hafta geçsin üzerinden babasının diye bahsettiği kişinin numarasını aratın birine. Bakın bakalım babası mı çıkıyor. Baktınız yaş büyük. O facebooktaki kişiyi sorun. Onu aramıştım diye. Bakalım ne diyecek.
ya evliyseya başka kızlar varsa.. hemen bir internet yoklaması yap, facebook twitter instagram ad soyad yaz google bak..
Ben konu sahibinin canlı gördüğüne falan da inanmıyorum,üyelerden utanıp,nasıl eminsin sorularıyla karşı karşıya kalmamak için yazmış gibi geldi :)
O tarz resimleri krolar kullanır genelde
evdeyken arıyor birde mutfakta yemek yerken konuştuk annesinin babasının seslerinide duydum birde annesi arkadan kızım şunun kulağını çek biraz diye bağırdı :) birde görüştük zaten iki kere iki hafta oluyor. yani resimdeki kaslı adamın o olduğuna artık eminim :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?