- 22 Kasım 2020
- 714
- 3.127
- 33
- Konu Sahibi Sugammadeks
Birkaç gün önce konu açmıştım 3 görümcem var ve biri kötü niyetli bir insan bence, bana iftira atmıştı birkaç defa eşimle huzurumuzu bozdu, ben de çareyi onu hayatımdan çıkarmakla buldum, aylardır muhatap değilim kendisiyle. Kötü niyetli olan görümcem geçen hafta safra kesesi ameliyatı oldu ben de en azından eşini ve kayınvalidemi arayıp bir ihtiyaçları olup olmadığını, görümcemin durumunun nasıl olduğunu falan sordum, kaldı ki ben birkaç ay önce ağır bir hastalık süreci geçirdiğimde görümcem ne bana ne de eşime bir geçmiş olsun demedi, ben yine de eşini aradım. Daha sonra kv görümcemin kendisine geçmiş olsun demediğimi öğrenmiş ve eşimi aramış, karın bir daha beni aramasın sen de arama biz artık yokuz demiş, eşim de ne haliniz varsa görün demiş, şu an eşim bana aramam için baskı yapmıyo sağolsun ama kv çok inatçı ve bu durumda da eminim tüm sinirini kp den çıkarıyor, kp çok iyi bir insan beni 3 kızından daha çok sever, birincisi kp e üzülüyorum ikincisi eşime üzülüyorum. Şu an annesinin sinirinin geçmesi saçma bir şekilde benim görümceye geçmiş olsun dememe bağlı, eşimle kp i düşününce bir yanım ara kurtul diyo ama diğer yanım aramamaktan yana siz olsanız ne yapardınız