Hayatımda bundan daha saçma bir şey yaşamadım

Sugammadeks

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
714
3.127
33
Birkaç gün önce konu açmıştım 3 görümcem var ve biri kötü niyetli bir insan bence, bana iftira atmıştı birkaç defa eşimle huzurumuzu bozdu, ben de çareyi onu hayatımdan çıkarmakla buldum, aylardır muhatap değilim kendisiyle. Kötü niyetli olan görümcem geçen hafta safra kesesi ameliyatı oldu ben de en azından eşini ve kayınvalidemi arayıp bir ihtiyaçları olup olmadığını, görümcemin durumunun nasıl olduğunu falan sordum, kaldı ki ben birkaç ay önce ağır bir hastalık süreci geçirdiğimde görümcem ne bana ne de eşime bir geçmiş olsun demedi, ben yine de eşini aradım. Daha sonra kv görümcemin kendisine geçmiş olsun demediğimi öğrenmiş ve eşimi aramış, karın bir daha beni aramasın sen de arama biz artık yokuz demiş, eşim de ne haliniz varsa görün demiş, şu an eşim bana aramam için baskı yapmıyo sağolsun ama kv çok inatçı ve bu durumda da eminim tüm sinirini kp den çıkarıyor, kp çok iyi bir insan beni 3 kızından daha çok sever, birincisi kp e üzülüyorum ikincisi eşime üzülüyorum. Şu an annesinin sinirinin geçmesi saçma bir şekilde benim görümceye geçmiş olsun dememe bağlı, eşimle kp i düşününce bir yanım ara kurtul diyo ama diğer yanım aramamaktan yana siz olsanız ne yapardınız

Birkaç gün önce konu açmıştım 3 görümcem var ve biri kötü niyetli bir insan bence, bana iftira atmıştı birkaç defa eşimle huzurumuzu bozdu, ben de çareyi onu hayatımdan çıkarmakla buldum, aylardır muhatap değilim kendisiyle. Kötü niyetli olan görümcem geçen hafta safra kesesi ameliyatı oldu ben de en azından eşini ve kayınvalidemi arayıp bir ihtiyaçları olup olmadığını, görümcemin durumunun nasıl olduğunu falan sordum, kaldı ki ben birkaç ay önce ağır bir hastalık süreci geçirdiğimde görümcem ne bana ne de eşime bir geçmiş olsun demedi, ben yine de eşini aradım. Daha sonra kv görümcemin kendisine geçmiş olsun demediğimi öğrenmiş ve eşimi aramış, karın bir daha beni aramasın sen de arama biz artık yokuz demiş, eşim de ne haliniz varsa görün demiş, şu an eşim bana aramam için baskı yapmıyo sağolsun ama kv çok inatçı ve bu durumda da eminim tüm sinirini kp den çıkarıyor, kp çok iyi bir insan beni 3 kızından daha çok sever, birincisi kp e üzülüyorum ikincisi eşime üzülüyorum. Şu an annesinin sinirinin geçmesi saçma bir şekilde benim görümceye geçmiş olsun dememe bağlı, eşimle kp i düşününce bir yanım ara kurtul diyo ama diğer yanım aramamaktan yana siz olsanız ne yapardınız
Bir telefonla dediğini yaptıracak yeterlikte bir kadınsa zamanında kızını niye susturmamış.
Ben olsam yüzüme bile söylenmemiş (, arayıp eşinize demiş) birsey yapacaksan bile yapmam. Bırakın kv de görümce de kendi baslarını yesinler. Bu ne canım el ucuyla kumanda ediyorlar. (ilk konuda olay büyüyecekse ara demiştim. Aramadın bu sekilde iş büyüdü. Şimfi ararsan o zaman aramadığının anlamı kalmadığı gibi bir de kumanda edilmiş olacaksın. 😡)
Eşin zaten konuyu kapatmış. Ses etme.
Kp yi düşünme 40 yıllık karısı o alışkındır.

Bir de artık arasan bile - bakne hoş alttan aldı - demezler. Bagırıp çagırıp dinletti olur adı.
İlişkilerin bu noktaya gelmesi çok üzücü. 😔

Olay sizin disinizda baslamis, gelismis ve bitmis. Neden kendi kendinizi strese sokuyorsunuz? Bu yuzden gorusmeyeceklerse gorusmesinler. Iki yetiskin insan kendileri karar verir gorusmek isteyip istemediklerine. Kv neden karisiyor?
Çünkü sırf geçmiş olsun demediğim için kv biz artık yokuz ikiniz de beni aramayın demiş eşime çok saçma değil mi ya, eşimin üzülmesine üzüldüm sonuçta annesi

Bir telefonla dediğini yaptıracak yeterlikte bir kadınsa zamanında kızını niye susturmamış.
Ben olsam yüzüme bile söylenmemiş (, arayıp eşinize demiş) birsey yapacaksan bile yapmam. Bırakın kv de görümce de kendi baslarını yesinler. Bu ne canım el ucuyla kumanda ediyorlar. (ilk konuda olay büyüyecekse ara demiştim. Aramadın bu sekilde iş büyüdü. Şimfi ararsan o zaman aramadığının anlamı kalmadığı gibi bir de kumanda edilmiş olacaksın. 😡)
Eşin zaten konuyu kapatmış. Ses etme.
Kp yi düşünme 40 yıllık karısı o alışkındır.
Aslında beni de arayacakmış ama eşim kimse karımı aramasın demiş, haklısınız aramamam gerek

Aramam.bana ne

Aramam tabi ki ne küçük düşürecem kendimi. Arayıp sormanız bile gerekmezdi

Çünkü sırf geçmiş olsun demediğim için kv biz artık yokuz ikiniz de beni aramayın demiş eşime çok saçma değil mi ya, eşimin üzülmesine üzüldüm sonuçta annesi
Kuru gürültü bunlar bence. Esin boşuna uzulmesin. Tabi ki gorusecek. Ayar vermeye calismis kendince. Olur da gorusmezse kendi bilir.

Artık bu olanların üstüne aramamalısın.
Sinir krizi geçirecek bir şey yok.
seni böyle kabul edecekler.
Şimdi alttan alırsan bundan sonra hep alttan almanı bekleyecekler.

Sen hastalanmissin, kizi gecmis olsun dememis. Esi dedi mi orasini yazmamissin.
Kadin hasta olmus. Esini ve annesini ariyorsun insanlik namina (Aramamak daha iyiymis aslinda, Neden aramadin derlerse de o beni aradi mi derdim ben olsam). Sonra kayinvalide kizimi aramayan benimle de gorusmesin diyor. Ne komik. Gorusmezse gorusmesin. Kendi bilir. Ne cocukca bir davranis. Koskoca kadin. Iki kisinin yasadigi olaya kendini de baglamis.
Gorusmesin. Siz de boylece tum bas agrilarindan kurtulmus olursunuz.
Sorunuza gelince ben olsam gorumceyi aramazdim. Bir kez araman, kayinvalidenin triplerle her dedigini yaptiracagi anlamina geliyor. Koskoca insanlarsiniz, kiminle ne konusacaginiza kimi arayip aramayacaginiza kayinvalide ne karisir?

Madem eşinizin annesi, böyle birşey için biz yokuz artık bizi aramayın diye evladını silemez değil mi? Öyle annelik mi olurmuş.
Kayınvalidenin tek hamlesiyle ben görümcemi aramazdım.
Görümcemi en başta ameliyat olduğunda arardım,eşini değil kendisini arar, insanlık vazifemi yapar tekrar mesafeme devam ederdim.
Şimdi valide hanımın bu tavrından sonra değil.
Kayınpederinize falan da üzülmeyin.İyi adamdır olabilir, sevin, sevilin, sizi 3 kızından daha çok sevemez bu da dip not olsun 🙃 ama sever o ayrı. Yani bir yere kadar üzülür ve sizi seviyorsa anlar zaten tavrınızı.
Bence kimse için üzülmeye gerek yok burada.
Eşiniz de ne haliniz varsa görün diye resti çektiyse daha sorun edecek bir şey yok bence.

Bir kere ararsanız sonraki tüm olaylarda sizin aramanız sürekli sizin alttan almanız gerekecek inceldiği yerden kopmuş bırakın. Eşiniz de kayınpederinizde kayınvalidenizin huyuna alışıktır. Kimseye birşey olmaz acımayın çok

Sen hastalanmissin, kizi gecmis olsun dememis. Esi dedi mi orasini yazmamissin.
Kadin hasta olmus. Esini ve annesini ariyorsun insanlik namina (Aramamak daha iyiymis aslinda, Neden aramadin derlerse de o beni aradi mi derdim ben olsam). Sonra kayinvalide kizimi aramayan benimle de gorusmesin diyor. Ne komik. Gorusmezse gorusmesin. Kendi bilir. Ne cocukca bir davranis. Koskoca kadin. Iki kisinin yasadigi olaya kendini de baglamis.
Gorusmesin. Siz de boylece tum bas agrilarindan kurtulmus olursunuz.
Sorunuza gelince ben olsam gorumceyi aramazdim. Bir kez araman, kayinvalidenin triplerle her dedigini yaptiracagi anlamina geliyor. Koskoca insanlarsiniz, kiminle ne konusacaginiza kimi arayip aramayacaginiza kayinvalide ne karisir?
Ben sadece eşim üzüldüğü için arasam mı acaba diye düşündüm ki eşim bana sen bilirsin dedi ama kv de böyle bir huy var istiyor ki mesela bayramda herkes birbirini arasın hastalıkta herkes birbirini arayacak, bu özel durumlar dışında hiçbir şeyimize müdahale etmez. Ben hastayken kızını niye zorlamadı beni aramak için diye sorarsanız, o zaman bizim küs olduğumuzu bilmiyordu, onun beni aramadığını bilse eminim ona da zorla beni aramasını söylerdi ama işte sizin de dediğiniz gibi kaç yaşında kadınlarız bu şekilde müdahale edilmesi hiç hoş değil

Böyle kendi kızı için gelinine tepki koyan tipler gördüm ama kendi kızlarından daha çok gelinini seven birini duymadım. Yani konuda en saçma yer orası geldi. Eşiniz de arkanizda boşverin ya. Kendi küser kendi barışır kv.

Back
X