Hayatımda bundan daha saçma bir şey yaşamadım

Tamamen kuru gürültü. Bu kadar baskın bi kadın da kızının size kötü davranmasını neden engellememiş bu zaman kadar ? Ben rahatsızken beni aramayan sormayan insanı ben de aramam açık ve net. Ararsanız böyle terslik çıkararak her isteğini yaptırmaya çalışır bundan sonra. Zaten kocanızda sizden yanaymış hiiiiç aralı olmayın.

Bana da görümcenin ameliyatında görümcenin eşini ve kayınvalideyi araman saçma geldi, ya direk görümceyi ara ya kimseyi arama. Bu çok aptalca değil mi.

Eşine kayınpedere kimseye üzülme onlar birbirleri ile geçinmenin yolunu bulurlar sen kendi totonu kurtar kafi

Böyle kendi kızı için gelinine tepki koyan tipler gördüm ama kendi kızlarından daha çok gelinini seven birini duymadım. Yani konuda en saçma yer orası geldi. Eşiniz de arkanizda boşverin ya. Kendi küser kendi barışır kv.
Kp beni 3 kızından daha çok sever" bu cümleyi sadece çok sevdiğini belirtmek amacıyla abartarak yazdım ama kp de benim için kendi kızlarına tepki koydu birkaç kere

Ben sadece eşim üzüldüğü için arasam mı acaba diye düşündüm ki eşim bana sen bilirsin dedi ama kv de böyle bir huy var istiyor ki mesela bayramda herkes birbirini arasın hastalıkta herkes birbirini arayacak, bu özel durumlar dışında hiçbir şeyimize müdahale etmez. Ben hastayken kızını niye zorlamadı beni aramak için diye sorarsanız, o zaman bizim küs olduğumuzu bilmiyordu, onun beni aramadığını bilse eminim ona da zorla beni aramasını söylerdi ama işte sizin de dediğiniz gibi kaç yaşında kadınlarız bu şekilde müdahale edilmesi hiç hoş değil
Emin misin kus oldugunuzu bilmedigine? Ya da sizi aramadigini bilmedigine?
Siz neden denediniz o zaman o da beni aramadi diye?
Herseyi gectim evet küslük iyi degildir de, sizinki kusluk degilmis ki sizinki ortalik karistiran birine karsi kendinizi korimak icin mesafeyi acmak...
Koskoca insanlara karismasinlar ya. Herkesin de bir onuru gururu var. Ben bana kotuluk yapan birini aramazdim. Ararsam kendime kizginligimi atlatamazdim. Kayinvalide gorusmezse de kendi sorunu. Ben yine kayinvalideyi arardim sorardim, acmazsa acmasin telefonunu. Ben gorevimi yapardim. Ama kizini aramazdim eger gercekten bana kotuluk yapti ise. Cunku ararsam kendimi affedemezdim.

Emin misin kus oldugunuzu bilmedigine? Ya da sizi aramadigini bilmedigine?
Siz neden denediniz o zaman o da beni aramadi diye?
Herseyi gectim evet küslük iyi degildir de, sizinki kusluk degilmis ki sizinki ortalik karistiran birine karsi kendinizi korimak icin mesafeyi acmak...
Koskoca insanlara karismasinlar ya. Herkesin de bir onuru gururu var. Ben bana kotuluk yapan birini aramazdim. Ararsam kendime kizginligimi atlatamazdim. Kayinvalide gorusmezse de kendi sorunu. Ben yine kayinvalideyi arardim sorardim, acmazsa acmasin telefonunu. Ben gorevimi yapardim. Ama kizini aramazdim eger gercekten bana kotuluk yapti ise. Cunku ararsam kendimi affedemezdim.
Evet ben de ararsam kendime çok kızarım galiba

Evet ben de ararsam kendime çok kızarım galiba
Verdiğiniz cevaplardan daha çok arama niyetindesiniz gibi geldi bana.
Bence de aramayın.
Tabi çoktan arayıp ama bunu içinize de sindiremeyip, içinizi rahatlatmak için ara bence minvalinde yorumlar okumak için yazmıyorsanız...

Kp beni 3 kızından daha çok sever" bu cümleyi sadece çok sevdiğini belirtmek amacıyla abartarak yazdım ama kp de benim için kendi kızlarına tepki koydu birkaç kere
Belki de adaletli bir insandır. Siz de hakliysaniz o olayda sizi tutmuştur. Tabii seviyordur sizi. Bence hiç takıp kendi kendinizi üzmeyin ya

Belki de adaletli bir insandır. Siz de hakliysaniz o olayda sizi tutmuştur. Tabii seviyordur sizi. Bence hiç takıp kendi kendinizi üzmeyin ya
Teşekkür ederim evet kp sağolsun çok iyi bir insan bu konuda bile eşimi arayıp siz evinizde mutlu olun karını üzme demiş

Verdiğiniz cevaplardan daha çok arama niyetindesiniz gibi geldi bana.
Bence de aramayın.
Tabi çoktan arayıp ama bunu içinize de sindiremeyip, içinizi rahatlatmak için ara bence minvalinde yorumlar okumak için yazmıyorsanız...
Yok ben zaten buradan 1 tane bile ara cevabının gelmeyeceğine emindim, henüz aramadım aramam da inşallah ne halleri varsa görsünler 😅

Birkaç gün önce konu açmıştım 3 görümcem var ve biri kötü niyetli bir insan bence, bana iftira atmıştı birkaç defa eşimle huzurumuzu bozdu, ben de çareyi onu hayatımdan çıkarmakla buldum, aylardır muhatap değilim kendisiyle. Kötü niyetli olan görümcem geçen hafta safra kesesi ameliyatı oldu ben de en azından eşini ve kayınvalidemi arayıp bir ihtiyaçları olup olmadığını, görümcemin durumunun nasıl olduğunu falan sordum, kaldı ki ben birkaç ay önce ağır bir hastalık süreci geçirdiğimde görümcem ne bana ne de eşime bir geçmiş olsun demedi, ben yine de eşini aradım. Daha sonra kv görümcemin kendisine geçmiş olsun demediğimi öğrenmiş ve eşimi aramış, karın bir daha beni aramasın sen de arama biz artık yokuz demiş, eşim de ne haliniz varsa görün demiş, şu an eşim bana aramam için baskı yapmıyo sağolsun ama kv çok inatçı ve bu durumda da eminim tüm sinirini kp den çıkarıyor, kp çok iyi bir insan beni 3 kızından daha çok sever, birincisi kp e üzülüyorum ikincisi eşime üzülüyorum. Şu an annesinin sinirinin geçmesi saçma bir şekilde benim görümceye geçmiş olsun dememe bağlı, eşimle kp i düşününce bir yanım ara kurtul diyo ama diğer yanım aramamaktan yana siz olsanız ne yapardınız
Hayatta aramam

Birkaç gün önce konu açmıştım 3 görümcem var ve biri kötü niyetli bir insan bence, bana iftira atmıştı birkaç defa eşimle huzurumuzu bozdu, ben de çareyi onu hayatımdan çıkarmakla buldum, aylardır muhatap değilim kendisiyle. Kötü niyetli olan görümcem geçen hafta safra kesesi ameliyatı oldu ben de en azından eşini ve kayınvalidemi arayıp bir ihtiyaçları olup olmadığını, görümcemin durumunun nasıl olduğunu falan sordum, kaldı ki ben birkaç ay önce ağır bir hastalık süreci geçirdiğimde görümcem ne bana ne de eşime bir geçmiş olsun demedi, ben yine de eşini aradım. Daha sonra kv görümcemin kendisine geçmiş olsun demediğimi öğrenmiş ve eşimi aramış, karın bir daha beni aramasın sen de arama biz artık yokuz demiş, eşim de ne haliniz varsa görün demiş, şu an eşim bana aramam için baskı yapmıyo sağolsun ama kv çok inatçı ve bu durumda da eminim tüm sinirini kp den çıkarıyor, kp çok iyi bir insan beni 3 kızından daha çok sever, birincisi kp e üzülüyorum ikincisi eşime üzülüyorum. Şu an annesinin sinirinin geçmesi saçma bir şekilde benim görümceye geçmiş olsun dememe bağlı, eşimle kp i düşününce bir yanım ara kurtul diyo ama diğer yanım aramamaktan yana siz olsanız ne yapardınız
Asla aramam bence aramayın.

Hiç bir baba kendi kızından çok el kızını sevmez he sever ama daha çok sevmez. Ben olsam aramazdim zamanında gorumcemle ters düştük kendi evinde bana kavga etti snra baya bir yüzyüze gelmedik kv çok üzüldü duruma bende en sonunda benim ondan özür dilememi bekliyorsaniz çok beklersiniz he elbet duzeliriz üzülme sen ama ozurdilemem dedim snra ne olduysa birden gorumcem beni evine davet etmeye başladı bende bı kaç sefer erteledim cidden evine gitmek istemiyordum snra eşim farketti durumu yeter surundurdugun barisacaksan barış dedi😀 öle kv evinde görüşmeye başladık derken barıştı ama hep bı mesafe var aramzda asla abla kardeş gibi degilz

A RA MA! Sakın ! Taviz verme Kimseye de acıma eşine de kp e de Sen vazifeni fazlasıyla yapmışsın

O beni aramadıysa bende kimseyi arayıp nasıl oldu diye sormazdım. Küsüyorlarsa küssünler bırak
Ayrıca kp sizi kızlarından çok sever öyle mi? Yapmayın güldürmeyin :)

Back
X