Hayatımda doğru kişiyi nasıl bulucam?

nuureelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2025
8
7
1
22
Birileri ile tanışmayı sevgili olmayı ve evlenmeyi çok istiyorum ama birileri ile tanışmak çok zor geliyor özellikle bu çağda düzgün birini erdem sahibi birini bulmak çok zor geliyor hayalimdeki kişi kitap okumayı seven hayvanları çocukları yürüyüşü seven birisi olsun istiyorum bunlar fazla şeyler değil ama çevremden mi kaynaklı hiç yok ben barlarda meyhanelerde gezmeyi sevmem aslında Instagramdan istek geliyor %70 meyhanede çekildiği fotoğrafı profil yapmış

Yaş kaç? Bir şeyin üzerine ne kadar gider ve ne kadar beklenti içerisinde olursanız o kadar çabuk uzaklaşır. Hayatın kanunu bu galiba. Beklenti içine girmeyin. Sosyal ortamlarda bulunun, o sizi bulur.

Yaş kaç? Bir şeyin üzerine ne kadar gider ve ne kadar beklenti içerisinde olursanız o kadar çabuk uzaklaşır. Hayatın kanunu bu galiba. Beklenti içine girmeyin. Sosyal ortamlarda bulunun, o sizi bulur.
22 yaşındayım ve kesinlikle haklısınız bilmiyorum çevremde kim varsa evlendi belki bu yüzden etkileniyorum sevilmek çok güzel bir duygu fotoğraflarını filan görüyorum o kadar özeniyorum ki önceden bu tarz konular umrunda olmazdı kariyer sadece hedefim olurdu atancam meslegimi alcam o kursa bu kursa gitcem yurtdışına gidicem 1 haftadir bu düşünce ile kafamı yoruyorum belki yalnız kalmaktan korkuyorum

Daha çok çok gençsin canım benim. Ben senin yaşında evlendim ebemi gördüm 9 ay evli kalıp boşandım. Biz kadınlar olarak çok duygusal düşünüyoruz. Evlilik büyük sorumluluk ister. Sırf diğer insanlar evleniyor diye evlenilmez. Sen okuluna,kariyerine odaklan zamanla karşına birisi çıkar.

Kesinlikle sanırım Bir boşluğa düştüm ondan dolayı

Bende 40 50 zannettim 22 yaşındasındasınız bir durun bakalım
Gençsiniz doğrudur bu yaşlardaki gençler daha çok gezme tozma eğlence peşindedir ama bu demek olmuyor yoklar
Gezin tozun keyfinize bakın çıkacaktır merak etmeyin
Böyle kişileri görünce aklıma sezen aksunun firuzesi gelir:)

Inşallah o sizi bulacaktır üzülmeyin..
Rabbım kimseyi tek yaratmamışkı..Yalnızlık Allah'a mahsustur ..sızın kaderinizde bı ýerlerde gezıyordur Inşallah çok mutlu olursunuz çok yakında

Yaşın doğruysa daha çok gençsin.ben de o yaşlarda isyan kıyamet gidiyordum ama zamanla herşeyin çözüldügünü ve çok genç olduğunu anlıyorsun.şimdi ne desek boş tabi ama bir 10 sene sonra sen de anlayacaksın.hayatta bazen sabretmek de gerekiyor işte.güzel şeyler bir anda olmaz derler.insanlarin neredeyse tamamı buluyor sen de bulacaksın elbet.su akıyor yolunu buluyor.

Doğru insan kim asla bilemezsin zamanla anlarsın. O kriterler hiç bir işe yaramıyo hepsi tutar başka bi özellik taşır o adam, tüm kriterler çöp olur. O yüzden tanımadan fotoğrafa hayat şekline göre yargılama, inan eşimle o kadar farklıyız ki şaka gibi, ne damak tadımız uyar ben tamamen vegan beslenirim eşim kurban etini kesip mangala atar, ben spora platese giderim eşim mümkün olsa yatarak yemek yer araç zevkimiz bile o kadar farklı ki birbirimizin arabasından nefret ederiz. Evde 2 kedim var ikisiyle de kan davalı gibiler ne film zevkimiz uyuşur ne tatil için gitmek istediğimiz yerler. Günün sonunda ne oluyor biliyor musun ikimizin içindeki merhamet sevgi ya da aşk mı bilemem farklılıklarımız bizi inanılmaz eğlendiriyor, evliliğimiz hiç bir zaman sıkıcı ve monoton olmuyo 7 senedir ikimizin de farklı hobilerine yetişmeye çalışmaktan güne sığamıyoruz. Benim kriterlerimde senin ki gibiydi kitap okusun tiyatroya gidelim, şu an benim koca bir kitaplığım var yanında iki büyük rafı eşim model araba modifiye etsinde dizsin diye ayırdık. Yani kısaca gerçekten karşılıklı aşkı anlayışı arkadaşlığı bulduğun zaman aynı hobileri paylaşmak hiç önemli değil bir orta yol bulursun ve o yol daha keyifli hiç sıkılmazsın. Kriterleri boşver insan tanımaya bak

22 yasinda bulma zaten daha ne istedigini bile bilmiyorsun
bu yaslar ile ileriki yaslar arasındaki fikirlerin arasinda ucurum olacak
benim 22 yasindaki hayatimin askinda sevdigim seyleri 32 yasimda görsem red flaf der kcima vura vura kacarim
sen guzel, keyifli bir hayat yasamaya bak. guzel bir ise girmeye calis, bol bol tatillere cik, sevecegin birkac hobin olsun, onunla ilgili aktivitelere gruplara gir. elbet gönlüne göre birini buralarda bulursun.

22 yaşında evlenip ne yapacaksın daha 18i geceli 4 sene olmuş bulamadım beni bulmuyorlar diyorsun hele destur bir hayatını yaşa kendine bir şeyler kat bakalım önce...

22 yaşındayım ve kesinlikle haklısınız bilmiyorum çevremde kim varsa evlendi belki bu yüzden etkileniyorum sevilmek çok güzel bir duygu fotoğraflarını filan görüyorum o kadar özeniyorum ki
hahaha emin ol cok mutlulardir
ben de daha yeni evliyim üstelik çoğu konuda ortalamanin üstü bir es aldim. kayinailem vs de yok, yanima göç etti eşi dostu da yok, eş olarak benden evin düzeni temizlik vs gibi ataerkil beklentileri de yok.
yine de günün sonunda niye evlendim anlamadim, bekarken de mutluydum

Ayy evlendin mi sonunda? Hiç beklemiyordum valla.söyleyip söyleyip yine eski düzen devam ederdin diyordum.

Ayy evlendin mi sonunda? Hiç beklemiyordum valla.söyleyip söyleyip yine eski düzen devam ederdin diyordum.
evlendim ama dedigim gibi öyle cok da matah birsey değilmiş. bosu bosuna bir ton masraf yaptim evrak kürek isiyle ugrastim daha bir hayrini görmedim
ama neyse bu kadar kadin kosa kosa evleniyorsa vardir heralde bir kerameti
görürüm insallah yakında

Ben de onu hiç anlamıyorum valla.hergün hergün aynı evin içinde çok sıkıcı oluyor.cinsel çekim de azalıyor.bazı kişiler aşka gelip romantik romantik şeyler yazıyorlar ya iyice gıcık oluyorum.

Ferhans evlendin mi? Sen normalde hiç böyle yazmazdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…