Bulmuyor;(Siz bulmayacaksınız o sizi bulacak.
Yaş kaç? Bir şeyin üzerine ne kadar gider ve ne kadar beklenti içerisinde olursanız o kadar çabuk uzaklaşır. Hayatın kanunu bu galiba. Beklenti içine girmeyin. Sosyal ortamlarda bulunun, o sizi bulur.Birileri ile tanışmayı sevgili olmayı ve evlenmeyi çok istiyorum ama birileri ile tanışmak çok zor geliyor özellikle bu çağda düzgün birini erdem sahibi birini bulmak çok zor geliyor hayalimdeki kişi kitap okumayı seven hayvanları çocukları yürüyüşü seven birisi olsun istiyorum bunlar fazla şeyler değil ama çevremden mi kaynaklı hiç yok ben barlarda meyhanelerde gezmeyi sevmem aslında Instagramdan istek geliyor %70 meyhanede çekildiği fotoğrafı profil yapmış
22 yaşındayım ve kesinlikle haklısınız bilmiyorum çevremde kim varsa evlendi belki bu yüzden etkileniyorum sevilmek çok güzel bir duygu fotoğraflarını filan görüyorum o kadar özeniyorum ki önceden bu tarz konular umrunda olmazdı kariyer sadece hedefim olurdu atancam meslegimi alcam o kursa bu kursa gitcem yurtdışına gidicem 1 haftadir bu düşünce ile kafamı yoruyorum belki yalnız kalmaktan korkuyorumYaş kaç? Bir şeyin üzerine ne kadar gider ve ne kadar beklenti içerisinde olursanız o kadar çabuk uzaklaşır. Hayatın kanunu bu galiba. Beklenti içine girmeyin. Sosyal ortamlarda bulunun, o sizi bulur.
Daha çok çok gençsin canım benim. Ben senin yaşında evlendim ebemi gördüm 9 ay evli kalıp boşandım. Biz kadınlar olarak çok duygusal düşünüyoruz. Evlilik büyük sorumluluk ister. Sırf diğer insanlar evleniyor diye evlenilmez. Sen okuluna,kariyerine odaklan zamanla karşına birisi çıkar.22 yaşındayım ve kesinlikle haklısınız bilmiyorum çevremde kim varsa evlendi belki bu yüzden etkileniyorum sevilmek çok güzel bir duygu fotoğraflarını filan görüyorum o kadar özeniyorum ki önceden bu tarz konular umrunda olmazdı kariyer sadece hedefim olurdu atancam meslegimi alcam o kursa bu kursa gitcem yurtdışına gidicem 1 haftadir bu düşünce ile kafamı yoruyorum belki yalnız kalmaktan korkuyorum
Kesinlikle sanırım Bir boşluğa düştüm ondan dolayıDaha çok çok gençsin canım benim. Ben senin yaşında evlendim ebemi gördüm. Biz kadınlar olarak çok duygusal düşünüyoruz. Evlilik büyük sorumluluk ister. Sırf diğer insanlar evleniyor diye evlenilmez. Sen okuluna,kariyerine odaklan zamanla karşına birisi çıkar.
Yok yok düşme boşluğa falan. Silkelen kendine gel. Daha 22 yaşında genç kızsın. Evde kalmış muamelesi yapma kendine.Kesinlikle sanırım Bir boşluğa düştüm ondan dolayı
Inşallah o sizi bulacaktır üzülmeyin..22 yaşındayım ve kesinlikle haklısınız bilmiyorum çevremde kim varsa evlendi belki bu yüzden etkileniyorum sevilmek çok güzel bir duygu fotoğraflarını filan görüyorum o kadar özeniyorum ki önceden bu tarz konular umrunda olmazdı kariyer sadece hedefim olurdu atancam meslegimi alcam o kursa bu kursa gitcem yurtdışına gidicem 1 haftadir bu düşünce ile kafamı yoruyorum belki yalnız kalmaktan korkuyorum
Yaşın doğruysa daha çok gençsin.ben de o yaşlarda isyan kıyamet gidiyordum ama zamanla herşeyin çözüldügünü ve çok genç olduğunu anlıyorsun.şimdi ne desek boş tabi ama bir 10 sene sonra sen de anlayacaksın.hayatta bazen sabretmek de gerekiyor işte.güzel şeyler bir anda olmaz derler.insanlarin neredeyse tamamı buluyor sen de bulacaksın elbet.su akıyor yolunu buluyor.Birileri ile tanışmayı sevgili olmayı ve evlenmeyi çok istiyorum ama birileri ile tanışmak çok zor geliyor özellikle bu çağda düzgün birini erdem sahibi birini bulmak çok zor geliyor hayalimdeki kişi kitap okumayı seven hayvanları çocukları yürüyüşü seven birisi olsun istiyorum bunlar fazla şeyler değil ama çevremden mi kaynaklı hiç yok ben barlarda meyhanelerde gezmeyi sevmem aslında Instagramdan istek geliyor %70 meyhanede çekildiği fotoğrafı profil yapmış
Doğru insan kim asla bilemezsin zamanla anlarsın. O kriterler hiç bir işe yaramıyo hepsi tutar başka bi özellik taşır o adam, tüm kriterler çöp olur. O yüzden tanımadan fotoğrafa hayat şekline göre yargılama, inan eşimle o kadar farklıyız ki şaka gibi, ne damak tadımız uyar ben tamamen vegan beslenirim eşim kurban etini kesip mangala atar, ben spora platese giderim eşim mümkün olsa yatarak yemek yerBirileri ile tanışmayı sevgili olmayı ve evlenmeyi çok istiyorum ama birileri ile tanışmak çok zor geliyor özellikle bu çağda düzgün birini erdem sahibi birini bulmak çok zor geliyor hayalimdeki kişi kitap okumayı seven hayvanları çocukları yürüyüşü seven birisi olsun istiyorum bunlar fazla şeyler değil ama çevremden mi kaynaklı hiç yok ben barlarda meyhanelerde gezmeyi sevmem aslında Instagramdan istek geliyor %70 meyhanede çekildiği fotoğrafı profil yapmış
hahaha emin ol cok mutlulardir22 yaşındayım ve kesinlikle haklısınız bilmiyorum çevremde kim varsa evlendi belki bu yüzden etkileniyorum sevilmek çok güzel bir duygu fotoğraflarını filan görüyorum o kadar özeniyorum ki
Ayy evlendin mi sonunda? Hiç beklemiyordum valla.söyleyip söyleyip yine eski düzen devam ederdin diyordum.hahaha emin ol cok mutlulardir
ben de daha yeni evliyim üstelik çoğu konuda ortalamanin üstü bir es aldim. kayinailem vs de yok, yanima göç etti eşi dostu da yok, eş olarak benden evin düzeni temizlik vs gibi ataerkil beklentileri de yok.
yine de günün sonunda niye evlendim anlamadim, bekarken de mutluydum
evlendim ama dedigim gibi öyle cok da matah birsey değilmiş. bosu bosuna bir ton masraf yaptim evrak kürek isiyle ugrastim daha bir hayrini görmedimAyy evlendin mi sonunda? Hiç beklemiyordum valla.söyleyip söyleyip yine eski düzen devam ederdin diyordum.
Ben de onu hiç anlamıyorum valla.hergün hergün aynı evin içinde çok sıkıcı oluyor.cinsel çekim de azalıyor.bazı kişiler aşka gelip romantik romantik şeyler yazıyorlar ya iyice gıcık oluyorum.evlendim ama dedigim gibi öyle cok da matah birsey değilmiş. bosu bosuna bir ton masraf yaptim evrak kürek isiyle ugrastim daha bir hayrini görmedim
ama neyse bu kadar kadin kosa kosa evleniyorsa vardir heralde bir kerameti
görürüm insallah yakında
Yaşın doğruysa daha çok gençsin.ben de o yaşlarda isyan kıyamet gidiyordum ama zamanla herşeyin çözüldügünü ve çok genç olduğunu anlıyorsun.şimdi ne desek boş tabi ama bir 10 sene sonra sen de anlayacaksın.hayatta bazen sabretmek de gerekiyor işte.güzel şeyler bir anda olmaz derler.insanlarin neredeyse tamamı buluyor sen de bulacaksın elbet.su akıyor yolunu buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?