- Konu Sahibi ozlemxsuheda
merhaba arkadaslar benim derdim eltimle...Eltim ewlendiqinden beri benimle uqrasmaktan hic vazqecmedi.Bana ve aileme yaptiklari saymakla bitmez.Ailemin maddi durumu nedeniyle hep bizi asaqiladi.Sonundada hic bir sebep yokken benimle kustu.En son bayramda karsilastik ben konusmak istemedim esimin teyzesi beni ikna etti sadece bi hosqeldin yap hatrim icin falan dedi.Bende hosqeldin yapmak icin yanina qiitimde beni elinin tersiyle itti ve oturduqu yerden kalkti ben cok sinirlendim ve hemen odayi terk ettim.Kayinvalidem kayinpederim teyzeler falan hepsi bu olayi qorduler ama kimse hic birsey demedi bu aile hep qelinlerini esit tuttuqunu savunur durur ama her zaman bana alttan almami soyleyen insanlar bu olaya seyirci kaldilar kimse eltime birsey demedi ben bu durumda ne yapcami bilemedim esim benden yana ama diqerlerine cok kirilim ayrica kaynimin bu durumdan haberi yok onu arayip butun olanlari( qecmis dahil) anlatsam mi ?Cok kararsizim simdi annlerdeym donduqumde kvdemlere nasil davranmaliym simdiden tesekkurler...