Allah yardımcınız olsun, şükür sebeplerinize sarılın, inşallah herşey çok güzel olur sizin için..
Çünkü sen tek başına biliyorsun bunu başkası bilmiyor içini yiyor yarını düşünmekden dolayı
Zaten insan bu kadar önemli bir travmayı bile paylaşamadığı biri ile neden evlenmek ister onu da anlayamadim
şimdi kararlı ol karşındakine ne kadar güveniyorsunEvet aynen.
Ilki doktor güzel yapamadı sanırım 2.sinde de ben dün acil bir durum karşısında koşmak zorunda kaldım kanamam oldu.Ameliyat ların neden tutmadı
Sevgililk benim için hayattaki en yakın ilişki. Insan her şeyi paylaşamadığı biri ile bence evlenmemeli .Kaç kere heveslendim korktum yapamadim..
Ailen izin vermeme neden leri ciddi mi belki de sen in bu durumun için hayırlısı budurIlki doktor güzel yapamadı sanırım 2.sinde de ben dün acil bir durum karşısında koşmak zorunda kaldım kanamam oldu.
Şimdi
şimdi kararlı ol karşındakine ne kadar güveniyorsun
Sevgililk benim için hayattaki en yakın ilişki. Insan her şeyi paylaşamadığı biri ile bence evlenmemeli .
ben eşim ilk böle yalan dedim yok yok die sonra travma geçirmişti dediiğimde eskisi gbi gözleri bakmadı bana birde yaşasan kızmam öle böle diyorduDefalarca kez sordu birşey yaşadın mı diye yok dedim. Anlatamadım. Güveniyorum ama bu saatten sonra bu durumu paylasamam
Erkekler güvenilmez sen ona durumunu dersin sen le ilişki girmek ister kandırır seni evlenmez zateb
Neden ? Bunu yüzünüze vurur diye mi korkuyorsunuz?Haklısınız ama ben erkeklerin Her şeyi bilmeleri taraftarı değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?