Hayatımda hiç bu kadar pişman olmamıştım hayatımın hatası (taşınmak)

hamilesiniz sanırım, bu da alışamamanıza sebep olur, küçük evler minik sevimli ama, büyük evlerde ferah ferah olur... ayrıca geniş evinize alıştıktan sonra küçük evler, tuhafınıza gitmeye başlayacak.... taşınma küçük çocukları çok etkiliyor, kızınızla oyunlar oynayın... alışır.... sizin psikolojniz de ona yansıyor...

hayatınızın hatası olarak algılamayın bence,böyle algılamanızda değişen hormonların etkisinin olduğunu unutmayın....

evet sanırım hamileliğn verdiği yoğun duygularda beni taşırıyo çok çok iyi geldiniz kızlar hepinizden tek tek allah razı olsun gözlerim doldu valla ben tanımasamda sizi rabbim tanıyo hamile hamile dua ettim hepinize yanlız hissediyodum eşimle kimseyle paylaşamıyodum iyi geldi cvplarınız teşekkürler

beylıkdüzü anlattıgın kadar kötü bır yer degıl, abartma bence.
bı dunya alışverıs merkezı var. o alışverıs merkezlerınde de oyun alanları var. özellikle kışın gıdebılmen için cok buyuk ımkan. alıştıgı zaman ordan cıkmak ıstemeyecek kızın bence. ayrıca park var bı dunya.
iyi yanlarını görmeye calış ve kızına da sevdır. oyle laflar etmesıne de musade etme bence..

evı öyle yada boyle doldurursun, hem kzının oynaması ıcın cok daha buyuk alanı var artık. ordan oraya kosun dursun.
evi dert etme, cevredekı ınsanlar nasıl? komsular ıyı mı bunları düşün. ne demişler. ev alma komşu al...

evet benim için bayağı zordu ama sonuçta bile bile geldim ve alıştım bir şekilde.deniz yakınımızda Allah tan yazın gideriz.40 dk mesafede de gezilecek yerler var avm ler çarşı falan ama tabi kendim alıp başımı çıkamıyorum ancak otobüs yada eşimle gitmem gerekiyor.ama insan alışmak isteyince ve kendi de mutlu olmayı biliyorsa seviyor oturduğu yeri.ama tabi gene faal bi yere taşınsak fena olmaz ama imkansız gibi bişi :37:

yıllardır kiradayız eşimde bende özel sektörde çalışıyoruz ben şuan çocuklar sebebiyle çlışmıyorum gerçi ama özel sektöre güvenemediğimiz için eve giremedik ama gözü kararttık gelecek seneye inşallah ev almak istyorum eşimde demezmi bu hacı amcanın (ev sahibimiz) 7 tane evi varmış ben konuşurum bu evi bize satar bende hııı tabi tabi iyi düşünmüşsün aldırırmıyım hiç :37:

cumhuriyet mahallesi beykentte can kurban :2: orası hareketli bi yer burası çok ıssız ya inşallah dilediğiniz gibi olur canım demek benim gibi bu durumu yaşayanlar varmış tek miyim bu konuda bende mi bi sorun var dedim yaa millet çok seviyo geniş ev site falan ama bana göre değilmiş site severimde canlı bi semtte iyidir yani..

Çok teşekkür ederim, herkese içine sinen bir evde huzurlu olmayı nasip etsin Allah:16:

Bende sevmiyorum geniş kutu gb olmalı benim evimde :)

İmkanınız varsa taşının derim başka bir eve, yoksa da bekleyin bir süre şartlar uyana kadar sonuçta kiracısınız...Hem bu deneyim olmuş oldu size ya almış olsaydınız o evi :34:

yıllardır kiradayız eşimde bende özel sektörde çalışıyoruz ben şuan çocuklar sebebiyle çlışmıyorum gerçi ama özel sektöre güvenemediğimiz için eve giremedik ama gözü kararttık gelecek seneye inşallah ev almak istyorum eşimde demezmi bu hacı amcanın (ev sahibimiz) 7 tane evi varmış ben konuşurum bu evi bize satar bende hııı tabi tabi iyi düşünmüşsün aldırırmıyım hiç :37:

eğer ilerde de içine sinmiyorsa oturduğun evi aldırma zaten bu sefer iyice kalıcı olur kalırsın oturduğun yerde

beylıkdüzü anlattıgın kadar kötü bır yer degıl, abartma bence.
bı dunya alışverıs merkezı var. o alışverıs merkezlerınde de oyun alanları var. özellikle kışın gıdebılmen için cok buyuk ımkan. alıştıgı zaman ordan cıkmak ıstemeyecek kızın bence. ayrıca park var bı dunya.
iyi yanlarını görmeye calış ve kızına da sevdır. oyle laflar etmesıne de musade etme bence..

evı öyle yada boyle doldurursun, hem kzının oynaması ıcın cok daha buyuk alanı var artık. ordan oraya kosun dursun.
evi dert etme, cevredekı ınsanlar nasıl? komsular ıyı mı bunları düşün. ne demişler. ev alma komşu al...

ben beylikdüzü kötü demedim zaten ben alışamadım dedim
kızım konusuna gelince o bilinçli söylemiyo o kelimeyi canım küçük daha oan göre kötü demek alışamıdığını ifade etme gibi düşün
çevre olayıda burada mı oturuyosun bilmiyorum ama taşındık 2 ay olcak kimse merhaba bile demedi karşı komşuyla karşılaşıyoruz pat diye kapıyı kapatıyo hemen garip ama ben buralarda komşuluğun olmadığını biliyodum o sorun değil canım ben eve alışmak istiyorum ve bi eksik olduğunda çıkıp alabileceğim bi çevrede oturmak istyorum aslında pişmanlığımı dile getirdim hepsi bu cvp için teşekkürler

bende b.çekmeceye geldim aynen site hayatına.. borcumuz bitsin bende taşınmak istiyorum sen yine iyi en azından metrobüse yakınsın yeni bir avm de açıldı oraya benim oturduğum yere akşam 9 dan sonra araç yok yaa

Çok teşekkür ederim, herkese içine sinen bir evde huzurlu olmayı nasip etsin Allah:16:

Bende sevmiyorum geniş kutu gb olmalı benim evimde :)

İmkanınız varsa taşının derim başka bir eve, yoksa da bekleyin bir süre şartlar uyana kadar sonuçta kiracısınız...Hem bu deneyim olmuş oldu size ya almış olsaydınız o evi :34:

hemde ne deneyim burdan taşınmayı düşünenlerede uyarı olsun istedim

Ben de bahçeşehir tarafında oturuyorum. 12 yıl önce buralar dağ başı gibi idi...Ama sakinliği ve huzuru çok seviyorum. Hiç yadırgamamıştım :)
Şimdi çok hareketli, beylikdüzü de öyle...
Biraz zaman gerekiyor sadece.. Alışınca, şehir içine gittiğinizde, o keşmekeşten bir an önce kaçmak isteyeceksiniz.

Komşuluk ilişkilerinin başlaması çok zor. Artık kimse kimseye güvenmiyor. Benim komşularım var ama, o zamanlar herkes burada tutunacak bir dal arıyordu. Kaynaşmıştık. Şimdi de kalanlarla devam ediyor bu komşuluk.

Sizdeki sıkıntı biraz hamilelikle de ilgiliymiş gibi geldi bana :)
En kısa zamanda alışırsınız inşallah...

ben beylikdüzü kötü demedim zaten ben alışamadım dedim
kızım konusuna gelince o bilinçli söylemiyo o kelimeyi canım küçük daha oan göre kötü demek alışamıdığını ifade etme gibi düşün
çevre olayıda burada mı oturuyosun bilmiyorum ama taşındık 2 ay olcak kimse merhaba bile demedi karşı komşuyla karşılaşıyoruz pat diye kapıyı kapatıyo hemen garip ama ben buralarda komşuluğun olmadığını biliyodum o sorun değil canım ben eve alışmak istiyorum ve bi eksik olduğunda çıkıp alabileceğim bi çevrede oturmak istyorum aslında pişmanlığımı dile getirdim hepsi bu cvp için teşekkürler

yakın oturuyorum oraya bende. komsuları bılhassa sordum tahmın ettıgım cvp geldi.
sinir bişey oyle komsualrla olmak.
bende evlendım 3 ay sonra 1kere hoşgeldın e geldı 2 komsu beraber o kadar.
cocugum oldu hayırlıolsun a geldıler gene 2 komsu :) (onlarda eltı ondan yani)
3 yılda sadece 2 kere komsu geldı evıme :)

evıne de yeni cici bişeyler al. duvarlarda falan değişiklik yap.
bauhaus a koctas a falan gıdın kızın odasının duvarlarına stıckerlardan alın.

duvarları daha sıcak renklere boyayın evı daha kucuk ve sevımlı gosterır.
yavasyavas alışırsın sende.

ya allaha binlerce şükür oturduğum bi ev var evi olmayanlar napsın beni lütfen yanlış anlayıpta yargılamyın bu konu bambaşka tabiki şükürler olsunki başımızı sokcak bi evimiz var dediğim gibi bu bambaşka bi boyut allah şükür bilinçli insanlarız ama burda karar verirken çok düşünmek lazımmış heleki radikal kararlar verirken konu bu konuyu nolur yanlış anlamayın

bahcelıevlerden ayrıldınız daha uzak bır mesafeye gıttınız,merak ettıgım beylıkduzunde ev kıralarken cevreyı semtı etrafı gorupde tasındınız az cok boyle bır yasam sızı beklıyordu ayrıca beylıkduzu cevresınde bır cok avm parklar aktıvıte alanları var.ama sızın nasıl baktıgız onemlı bence uzmeyın kendınızı yavrunuzla ılgılenın ,yenı bebısınız ugurunuz olur ınsallah.. allah gonlunune gore nasıp etsın..

yakın oturuyorum oraya bende. komsuları bılhassa sordum tahmın ettıgım cvp geldi.
sinir bişey oyle komsualrla olmak.
bende evlendım 3 ay sonra 1kere hoşgeldın e geldı 2 komsu beraber o kadar.
cocugum oldu hayırlıolsun a geldıler gene 2 komsu :) (onlarda eltı ondan yani)
3 yılda sadece 2 kere komsu geldı evıme :)

evıne de yeni cici bişeyler al. duvarlarda falan değişiklik yap.
bauhaus a koctas a falan gıdın kızın odasının duvarlarına stıckerlardan alın.

duvarları daha sıcak renklere boyayın evı daha kucuk ve sevımlı gosterır.
yavasyavas alışırsın sende.

neyseki eltinler yakınmış benim eltimde buralara gelmek istiyo benim gibi bilmediği için bişey diyemedim ama gelse bana komşu olur

Ben de bahçeşehir tarafında oturuyorum. 12 yıl önce buralar dağ başı gibi idi...Ama sakinliği ve huzuru çok seviyorum. Hiç yadırgamamıştım :)
Şimdi çok hareketli, beylikdüzü de öyle...
Biraz zaman gerekiyor sadece.. Alışınca, şehir içine gittiğinizde, o keşmekeşten bir an önce kaçmak isteyeceksiniz.

Komşuluk ilişkilerinin başlaması çok zor. Artık kimse kimseye güvenmiyor. Benim komşularım var ama, o zamanlar herkes burada tutunacak bir dal arıyordu. Kaynaşmıştık. Şimdi de kalanlarla devam ediyor bu komşuluk.

Sizdeki sıkıntı biraz hamilelikle de ilgiliymiş gibi geldi bana :)
En kısa zamanda alışırsınız inşallah...

evet hamileliğin üzerimdeki duygusal baskısınıda biliyorum doğsun ısırcam poposunu senin yüzünden alışalamadım eve sıpa diycem suçu ona atcam :1:

zamanla alışırsın bence
eğer eviniz kiraysa eski yerinize tekrar dönebilirsiniz ama buraya da alışırsınız:31:

off bir an önce krediniz biter inşallah kaç seneniz var

2 seneyi bulur bitmesi bekarken almış zamanında eşim. arkadaşların dediği gibi sakin ve temiz yerler site hayatı komşuluk olduğu zaman apartman dan daha iyi en azından herkes kuralları biliyo kimseyle yüz göz olmuyosun yok halı çırpma yok çöp koyma yok merdiven silme vs... bende eve bişeyler alıp güzelleştirip alışmaya çalıştım ama kimse gelip gitmiyoki aldığım şeylere kendim bakıp duruyorum uzaklık tek sorun benim için semt değil.annemlere gitmek 2 saat dönüş 2 saat birine oturmaya gidemiyorum çat kapı gelenim yok otobüsler çift bilet alıyor ve yarım otobüs tıklım tıklım metrobüse ulaşmam zaten 35 dk yani ben napim sen söyle :((

bahcelıevlerden ayrıldınız daha uzak bır mesafeye gıttınız,merak ettıgım beylıkduzunde ev kıralarken cevreyı semtı etrafı gorupde tasındınız az cok boyle bır yasam sızı beklıyordu ayrıca beylıkduzu cevresınde bır cok avm parklar aktıvıte alanları var.ama sızın nasıl baktıgız onemlı bence uzmeyın kendınızı yavrunuzla ılgılenın ,yenı bebısınız ugurunuz olur ınsallah.. allah gonlunune gore nasıp etsın..

dışarıdan anlaşılmıyomuş yaparım ne var canım site içinde bi ihtiyacım olduğunda atlarım otobüse minibüse dedim ama tahminettiğim gibi olamdı hem sadece semt değilki ısınamadığım konu evede alışamadım kocaman ev 2 parça eşyam var kalabalığıda hiç sevmem evde sesimiz yankılanıyo aslında normal ama bana tuhaf geliyo canım teşekkürederim amin hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah.

umuyorum ve diliyorum alışırım ama sanki alışamıycakmışım gibi geliyor teyzen en iyisini yapmış

Evet kesinlikle halen öyle der en iyisini yapmışım diye eniştemin de buradan iş bulma oalsılığı olunca rahat oldu gelmeleri.Sen de inşalalh alışırsın bir an önce huzurla oturabilirsin evinde.

Back
X