o diyeti bilmiyorum ama kilo verildiğinde sağlıklı sporla vs. gayette güzel sonuclar ortaya cıkıyor.. ama saglıksız yemeden verilirse elbette ufak capta sarkma olabiliyor. şimdi gögüs ve popo küçülmesinden bahsetmişsiniz. bu tamamen vucut tipinizle alakalı ben kilolu oldugumda 55 kg falanken popom büyüktü ama basenlerim yoktu. dısarı cıkık ve kalkıktı. gögüslerimde kiloma göre vardı ama ortaydı. dikkat çekmiyordu. kilo verdim 10 kg kadar. herseyım orantılı küçüldü. ama popom zaten vucudumda cıkık oldugundan o yine varlıgı belli.. ama elbette küçülüyor :) sağlıksız verdiğimden ufak capta sarkma oldu. şöyledi eskiden popom daha kalkıktı sımdı o kdr değil.. gögüsümde de o deforme sözkonusu. ama 2 yıldır kilomu muhafaza ediyorum. topalanıyor. keske sporla yapsaydım. o zaman sarkma olmadan sıkılasarak verirdim :)[/QUOTE
bende 4 gün 1 saat yürüyüyorum ama yürüyüşün göğüslere bi etkisi olur mu ki haftada 3 gün plates yapsam yeterli olur mu acaba ebru şallının 10 günde vücudu şekle sokan cd si var göğsüme bebe yağıyla masaj yapsam filan etkili olar mı kiii acebb çok soru soruomm dimii
bu arada cevabın için teşekkürler