• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımda hiç kilo vermedim diyetle zayıflaynca vücutta nereler erir?

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
318
32
İstanbul
AY BİRAz komik oldu kızlar ama dukan diyetine başlamak istiyorum kendimi bildim bileli aynı iri bi kızım kemiklerimde iri kiloomda var hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum ergenlikten beri

şimdi benim göğüslerim küçük biraz avucumu dolduruyo popomda küçük sayılır basenlerim filan var o yüzden büyük görünüo ama popom küçük yani popomla göğüslerim giderse tahta gbi bişey olucam o yüzden çok tırsıyorum 2 gün sonra gelip popomu nasıl büyütürüm diye başlık açmak istemiomm :18:

sizin poponuz ve göğüsleriniz nasıl olduu???? :26:

he bide bu dukan diyetini yapanlar sabah kahvaltıda ne yiyosunuz acaba okula gdiomda aç gitmemem gerek ekmek yok sanırım nasıl doyuyosunuz ekmek yerine ne yiyosnuz

Son düzenleme:
o diyeti bilmiyorum ama kilo verildiğinde sağlıklı sporla vs. gayette güzel sonuclar ortaya cıkıyor.. ama saglıksız yemeden verilirse elbette ufak capta sarkma olabiliyor. şimdi gögüs ve popo küçülmesinden bahsetmişsiniz. bu tamamen vucut tipinizle alakalı ben kilolu oldugumda 55 kg falanken popom büyüktü ama basenlerim yoktu. dısarı cıkık ve kalkıktı. gögüslerimde kiloma göre vardı ama ortaydı. dikkat çekmiyordu. kilo verdim 10 kg kadar. herseyım orantılı küçüldü. ama popom zaten vucudumda cıkık oldugundan o yine varlıgı belli.. ama elbette küçülüyor :) sağlıksız verdiğimden ufak capta sarkma oldu. şöyledi eskiden popom daha kalkıktı sımdı o kdr değil.. gögüsümde de o deforme sözkonusu. ama 2 yıldır kilomu muhafaza ediyorum. topalanıyor. keske sporla yapsaydım. o zaman sarkma olmadan sıkılasarak verirdim :)

o diyeti bilmiyorum ama kilo verildiğinde sağlıklı sporla vs. gayette güzel sonuclar ortaya cıkıyor.. ama saglıksız yemeden verilirse elbette ufak capta sarkma olabiliyor. şimdi gögüs ve popo küçülmesinden bahsetmişsiniz. bu tamamen vucut tipinizle alakalı ben kilolu oldugumda 55 kg falanken popom büyüktü ama basenlerim yoktu. dısarı cıkık ve kalkıktı. gögüslerimde kiloma göre vardı ama ortaydı. dikkat çekmiyordu. kilo verdim 10 kg kadar. herseyım orantılı küçüldü. ama popom zaten vucudumda cıkık oldugundan o yine varlıgı belli.. ama elbette küçülüyor :) sağlıksız verdiğimden ufak capta sarkma oldu. şöyledi eskiden popom daha kalkıktı sımdı o kdr değil.. gögüsümde de o deforme sözkonusu. ama 2 yıldır kilomu muhafaza ediyorum. topalanıyor. keske sporla yapsaydım. o zaman sarkma olmadan sıkılasarak verirdim :)[/QUOTE

bende 4 gün 1 saat yürüyüyorum ama yürüyüşün göğüslere bi etkisi olur mu ki haftada 3 gün plates yapsam yeterli olur mu acaba ebru şallının 10 günde vücudu şekle sokan cd si var göğsüme bebe yağıyla masaj yapsam filan etkili olar mı kiii acebb çok soru soruomm dimii:37:

bu arada cevabın için teşekkürler :3:

AY BİRAz komik oldu kızlar ama dukan diyetine başlamak istiyorum kendimi bildim bileli aynı iri bi kızım kemiklerimde iri kiloomda var hiç zayıf olduğumu hatırlamıyorum ergenlikten beri

şimdi benim göğüslerim küçük biraz avucumu dolduruyo popomda küçük sayılır basenlerim filan var o yüzden büyük görünüo ama popom küçük yani popomla göğüslerim giderse tahta gbi bişey olucam o yüzden çok tırsıyorum 2 gün sonra gelip popomu nasıl büyütürüm diye başlık açmak istemiomm :18:

sizin poponuz ve göğüsleriniz nasıl olduu???? :26:

he bide bu dukan diyetini yapanlar sabah kahvaltıda ne yiyosunuz acaba okula gdiomda aç gitmemem gerek ekmek yok sanırım nasıl doyuyosunuz ekmek yerine ne yiyosnuz

güzelim anladıgım kadarıyla yaşın küçük . kilonu ve yaşını yazmamışsın .
yaşın küçük oldugundan ben sana dukanı hiçç tavsiye etmem bir ablan olrak . metobolizman hızlı ve hiç diyet yapmamışsın .o yüzden saglıklı kısıtlama olmayan bir diyet seni istedigin kiloya indirecektir.
yaşın geregi kola çukulatayı cipsi çok yiyorsundur bunlerı kessen bile kilo verebilirsin . .
dukan gibi diyetler senin yaşın için uygun deyil bence .ilk etapda kilo versende sonrasında hepsini hatta daha fazlasını geri alırsın . bünyeni allak bulak etiginde cabası ... sonunde ilerki yaşlarda ben nerde hata yaptımda diyet yapsamda ki,lo veremiyorum dersin ..:19:
bunları yaşamış ve yanlışlarını yıllar sonra görmüş belkide annen yaşında yılardır diyetle ugraşan biri olarak yazyorum .:16:

soruna gelince bölgesel zayıflama yokdur .her yanından aynı gider . çok depo olan yerden çok gider okadar.

güzelim anladıgım kadarıyla yaşın küçük . kilonu ve yaşını yazmamışsın .
yaşın küçük oldugundan ben sana dukanı hiçç tavsiye etmem bir ablan olrak . metobolizman hızlı ve hiç diyet yapmamışsın .o yüzden saglıklı kısıtlama olmayan bir diyet seni istedigin kiloya indirecektir.
yaşın geregi kola çukulatayı cipsi çok yiyorsundur bunlerı kessen bile kilo verebilirsin . .
dukan gibi diyetler senin yaşın için uygun deyil bence .ilk etapda kilo versende sonrasında hepsini hatta daha fazlasını geri alırsın . bünyeni allak bulak etiginde cabası ... sonunde ilerki yaşlarda ben nerde hata yaptımda diyet yapsamda ki,lo veremiyorum dersin ..:19:
bunları yaşamış ve yanlışlarını yıllar sonra görmüş belkide annen yaşında yılardır diyetle ugraşan biri olarak yazyorum .:16:

soruna gelince bölgesel zayıflama yokdur .her yanından aynı gider . çok depo olan yerden çok gider okadar.

yok ablacım o kadar küçük deilim abur cuburda seyrek yerim kola nadiren içerim yaşım 19 kilom 75miydi neydi yavv tam hatırlamıom boyum da 1 73 küsür bişey fazla yemiorm 3 öğün normal yiyorum ama kilolar yerleşti galiba bana dediğim gibi ergenlikten beri hiç zayıf bi kız olduğumu hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Back
X