• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda hiçkimseye anlatamadığım olay!!

Kendime gelemiyorum tansiyonum düşüyor izlediğimden beri nasıl ağladı canı yandı kimbilir :KK61:
Bizim Çınarcık'ta da aynısı oldu ... Şeref....z bir de ifadesinde " aklınıza ne geliyorsa yaptım" demiş ..

Bunları bir de içeri alıp karınlarını doyuruyorlar !!!!

Evet adı şerefsiz nisana da geldi...ama bağıracaktım az kalmıştı.kendumi zor tuttum.sonra da karşıma çıkmadı.cikarsa yüzüne vurcam ama yaptıklarını unutmadım.karsima çıkma öldürürüm seni dicem
Bendeki şerefsiz de dugunume geldi. Belkide benim hatirlamadigimi düşünüyor. Bide utanmadan eşimi kizimiza ıyi bak diye tehdit etti.offf allah belasını versin bunların

Asla kendini suçlama burada bir suçlu varsa o da o pislik ve onun gibi olan pisliklerdir

Sen çocuk aklınla nereden düşüneceksin kime şikayet edeceksin kimse de seni yargılamaz emin ol

iyi ki yazmışsın böyle şeyleri konuştukça faydası oluyor insana.

O hayvanı Allah'a havale et emin ol iki dünyada da cezasını çekecektir senin yaptığın bir şey yok ki

bundan sonraki hayatında her anın tadını çıkarmaya bak inan Hepsi Allah'a havale ve hepsi de cezasını çekecek

Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Çok üzüldüm adınıza :( ne olur üzülmeyin düşünmeyin sizin hiç bir şekilde sucunuz yok zamanla tamamen unutursunuz inşaallah..

Allah hepsinin belasını versin !!! Sende üzülme artık hamilesin bebişini üzme.. söyleyemen çok doğal çünkü çok küçük yaştaymissin ve ne yapacağını bilmiyordun ... Söylediklerine harfiyen katılıyorum, aynı şeyi bende söylüyorum ama garip tepkileri alıyorum.. " onlar kardeş, ne pis zihniyetin var " vs vs...

Bu arada ben o olayı kaçırdım Ceylin ölmüş mu ? Kimin evinde bulundu peki ? Konu dışı ama çok merak ettim ...
Sandık ta ölü bulunmuş

Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.

Annem cocukken çok katıydı bizi asla yalnız brıakmazdı. anlayamıyordum. ama gunumuzde çok iyi anlıyorum. kızım olsa ben de bırakmam. öz babalar tecavuz ediyor kızlarına. suyu çıktı bu dünyanın.

Sandık ta ölü bulunmuş
Yemin ederim dişlerimi kaybettim şu olaylar yüzünden... Arka on ne varsa gitti yani sıkmaktan! Artık insanın gözyaşı da kalmıyor, öfke alıyor yerini, şu pisliklere öyle güzel cezalar geliyor ki aklıma ama işte öyle pisliklerin bile yasada " yaşama özgürlüğü" var !

Yemin ederim dişlerimi kaybettim şu olaylar yüzünden... Arka on ne varsa gitti yani sıkmaktan! Artık insanın gözyaşı da kalmıyor, öfke alıyor yerini, şu pisliklere öyle güzel cezalar geliyor ki aklıma ama işte öyle pisliklerin bile yasada " yaşama özgürlüğü" var !
Baslatmasinlar yaşama özgürlüğüne ah o katilleri günahsız meleklerin ailesinin ellerine verecekler kiiiii görecek asıl cezayı pislikler 3 haftada ucuncüçüncü çocuk şimdi yine hir çocuk daha kayipmus

midem bulanıyor resmen böyle şeyler okudukça..hele hele koca koca adamların minicik kızlara yaptıklarını duyunca kalbim ağzımdan çıkacak gibi atıyor..böyle zihniyetteki insanların cezalarını Rabbim öbür dünyaya bırakmasın bu dünyada kendileri çeksinler inşallah..:KK62:

Son düzenleme:
Ah canım benim.
Seni yargılayamayız.
Ama ne mutlu ki seni destekleyen bir ailen varmış.
Suçu sana atıp seni susturacak bir aile değilmiş.
Ben olsam söylerdim. Çünkü bunun asla ve asla affı yok.
Kimse ölmezdi kimseye bişey olmazdı o insanlar ömür boyu başını yerden kaldıramazdı.
Keşke söyleseydin keşke.
Kendi içini öldürmüşsün.
Senin suçun değil ki.
Destek al korkma.
O kişi dışarda neşe içinde yaşarken sen hayatı zehir etme.
Sana tecavüz de etseydi sen yine sensin ve eşin seviyorsa seni buna anlayış gösterir yanında olurdu.
Üstelik esnek kızlık zarına sahip yüzbinlerce kadın gerdek gecesi kızlık zarı taciine, zorbalığına uğrayıp işkenceye maruz kalıyor gururlarıyla oynanıyor.
Lütfen destek al.

Baslatmasinlar yaşama özgürlüğüne ah o katilleri günahsız meleklerin ailesinin ellerine verecekler kiiiii görecek asıl cezayı pislikler 3 haftada ucuncüçüncü çocuk şimdi yine hir çocuk daha kayipmus
Biraz da ailelerin suçu , bakın şu anda bizim apartmanda oturmayan çocuklar gelmiş bizim kapı önünde oynuyor başı boş.. çığlık attıkları zaman ben balkona çıkıp bakıyorum ama çevreye baktığım zaman bir tane insan bile görmüyorum dışarı çıkıp bakan.. geçen gün çocuğun birine seker verdim, sorgusuz sualsiz aldı, öyle kötü oldu ki içim , o çocuk zihniyeti bozuk birisinin elinden de alabilirdi o şekeri... Çocuğa bunun yanlış olduğunu almaması gerektiğini söyledim , annen sana böyle şeyler söylemiyor diye sordum sadece uzağa gitme diyormuş... Sadece uzağa gitme ne demek yahu ? Çocuklar kapı önlerinden alınıp götürülüyor.. bir de su anda burada olduğum yerde böyle bir çete gibi bişey kol geziyor.. kimsenin umrunda değil !

Biraz da ailelerin suçu , bakın şu anda bizim apartmanda oturmayan çocuklar gelmiş bizim kapı önünde oynuyor başı boş.. çığlık attıkları zaman ben balkona çıkıp bakıyorum ama çevreye baktığım zaman bir tane insan bile görmüyorum dışarı çıkıp bakan.. geçen gün çocuğun birine seker verdim, sorgusuz sualsiz aldı, öyle kötü oldu ki içim , o çocuk zihniyeti bozuk birisinin elinden de alabilirdi o şekeri... Çocuğa bunun yanlış olduğunu almaması gerektiğini söyledim , annen sana böyle şeyler söylemiyor diye sordum sadece uzağa gitme diyormuş... Sadece uzağa gitme ne demek yahu ? Çocuklar kapı önlerinden alınıp götürülüyor.. bir de su anda burada olduğum yerde böyle bir çete gibi bişey kol geziyor.. kimsenin umrunda değil !
Ayyy tüylerim diken diken. Geçen haftaki olayda çocuğu teyzesinin evinin önünden kaçırdı pislik

yazmadan edemeyeceğim annemin teyzesinin oğlu vardı
o da bana aynısını yaptı
6 yaşındaydım zorla kalçalarıma dokunarak dudaklarımdan öpmeye kalktı
ütüme çıktı kaç kez..
üstümdeki kazağın rengine kadar hiçbir detayı unutamıyorum
onun olduğu hiçbir ortamda olmak istemiyorum

Ben de sızın yasadığınıza benzer seyler yasadım küçükken.Bence hiç unutulmuyor.Ne zaman haberlerde buna benzer bır sey görsem içim parçalanıyor, kendi yaşadıklarım gözümün önüne geliyor.Artık hiç kimseye ama hiç kimseye güvenilmiyor.Benim de kızım var ve ben de onu hıc kimseye guvenıp bırakamıyorum.ceylin e de cok uzuldum Allah aılesıne sabır versın , yapanların da Allah belasını versın.

Seni çook iyi anlıyorum sakın sakın o pisliğin daha fazla aklına gelip hayatını mahvetmesine izin verme. Bi uzmandan yardım al ilaç vermek isteyecekler kabul etme. Sadece konuş içindeki tüm nefreti kus anlat. Içinde birikip durursa bu ilerde çok büyük sıkıntılara yol açıyor sebebinin o olduğunu bile alamadığın sıkıntılara.

Ayyy tüylerim diken diken. Geçen haftaki olayda çocuğu teyzesinin evinin önünden kaçırdı pislik
Ben kapımı gündüz kargo hariç tanımadığım kimseye açmıyorum ve inanın üç kilit vuruyorum kapıya... Kendimden değil küçücük bebeğim var evde ondan korkuyorum... Allah'ım bir an önce şu anne babalarn daha çok bilinçli hale gelmesini sağlasın...

Konu sahibi , seninde konuyu baltaladk kusurumuza bakma... Konu konuyu açtı...

Geçmiş olsun sevgili P Pamukpremsesss yaşadığınız olay gerçekten büyük travma. Bu tip taciz ve tecavüzlerin en acı yanı da hayat boyu gizli kalmasıdır maalesef. Çünkü ensest olarak adlandırdığımız aile bireylerinin ya da yakın akrabaların istismarından kaynaklandığı için olayın travmatik yönü iki kat artıyor. Söylenince yaşanabileceklerin kaygısı insanları sessiz kalmaya itiyor maalesef. Hayat boyu paylaşılamayan bu durumlar da insanların acılarını iyice arttırıyor.

Yani paylaşmak, anlatmak, yüzleşmek önemlidir. Eminim anlatmak kolay değildir fakat burada paylaşmanız da güzel ve büyük bir adım. Lütfen bir psikologtan mutlaka yardım alın. Özellikle travma konusuna eğilebilecek yeterlilikte bir uzman olsun. Bu konuda yardım aldıkça suçun sizde olmadığını içselleştirebileceksiniz ayrıca yaşadığınız kaygı bozukluğu da kontrol altına alınacaktır. Mutlaka bu adımı atın bir uzmanla görüşün.

Eminim bu kötü tecrübeden dolayı bir ebeveyn olarak çocuklarınızı bu konuda daha bilinçli yetiştireceksiniz. Fakat içinizde de küçük bir kız çocuğu var ve onun acı bir tecrübesi var, bugünkü yetişkin halinizle o küçük kıza da ebeveynlik yapmak zorundasınız. Yardım alın, paylaşın, anlatın, öfkenizi kusun, sırtınızdaki bu yükten kurtulun.

10 yıl boyunca böyle bişeye maruz kaldım. Çocukluk adına hiç bişeyim yok. Ruhum kırıldı çocukluğum kırıldı elimden alındı. Ama hayata küsmüyorum o pisliğe haddini bildirdim onun da hayatı cezaevinde geçiyor tedavi oldum sinir krizi geçirdiğim de oldu hiç arkadaş edinemeyip yapayalnız kaldığım da oldu ama şu an yıllar sonra kendimi buldum asla ve asla yaşadıklarım için kendimi suçlamıyorum sakın sen de yapma bunu. Önünde geçmiş değil gelecek var

Küçükken bende buna benzer taciz yaşadım. Uzak bir akrabanın oğlu aynı şekilde beni bir kaç kez taciz etmişti. Ama o da küçüktü. 6 -7 yaşlarında ben varsam, o da 9 yaşından fazla değildi. Muhtemelen gözlemlediği, yada maruz kaldığı bir davranışı tekrarlıyordu. Ona da tecavüzcü demek fazla acımasızlık olur diye düşünüyorum. Bana göre o da bir kurban ve şimdi utanç içinde olduğuna inanıyorum. . Ne düğün ne cenaze hiç bir akraba toplansına gelmiyor. Keşke ikimizin aileside bilinçli olsaydı ve böyle acı bir duruma maruz kalmasaydık.

Bu arada, Aamir Khaan adlı oyuncunun bu konuda, çocuklarla hazırlamış olduğu bir videosu var. Onu çocuklarınıza izlettirebilirsiniz. Beden mahremiyetini ve dokunulmazlığını çok güzel anlatmış.

Küçükken annemgil komşuya akşam oturmasına giderdik son gittigimizde komsumuzun büyük ve küçük oğlu ben ve kardeşim dordumuz saklambaç oynayalım dedi daha küçücük cocuguz tamam dedik iyi saklanabilmek için ışıkları kapattı saklandı komsumuzun büyük oğlu benim saklandığım yerde saklaniyormus bana dokundugunu hissettim gittim sonra oyundan cayiyirsun dediler bir yandan da hiçbirşey anlamıyorum tabi sonra bir daha saklandığım yere gelip aynı şekilde davranmıştı sonra da hemen gitmiştik bazen hayattan tiksiniyorum diğer komsumuzun oğlu da bir kere opersem al bebek arabasını sur derdi dani cocukluk aklı okula gidiyor muyum onu bile hatirhatirlamiyorum op ver bebeği ben sürecem demiştim her kes o sırada dugundeydu beni karanlık yere yokuş olan yere götürmeye çalışmış bende hiç farkında degilim gel öpeyim sen bebeği sürmene ancak öyle izin verince al op hemen her demiştim hayirrr dudaktan gel opecem demişti çok korkmuştum şimdi bu kişi öğretmen. Saklambaç oynarken dokunmaya çalışan pislik ise gardiyan olmuş. Böyle kişilerden tiksiniyorum RABBİM akıl fikir versin böyle pislikler e ki kendilerine gelsin ve tabiki bende hiç kimseye söylemedim suçu benim üstüme atarlar diyr şimdi bile cat pat hatırlıyorum bunları

Back
X