• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda hiçkimseye anlatamadığım olay!!

Benzer şeyleri ben de yaşadım 8 9 yaşlarımdayken kuzenim tarafından.Çok utanıyordum ve kendimi kirlenmiş hissediyordum ama o da küçüktü onu kendi içimde affettim şu an o da yüzüme bakamıyor ama 11 yaşımdayken bir yıl boyunca iki 2 öğretmenimin düzenli cinsel tacizlerine maruz kaldım. 30 lu yaşlarında adamlardı ve onları asla affedemiyorum.

Çok geçmiş olsun canım Söylediklerine Katılıyorum bir yardım alarak hayatına devam et Allah kolaylık versin canım

Lütfen üzme kendini geçmiş gitmiş ama şunu unutma o pislik illaki pişman olacak bir şekilde yani. Evladı olacak hiç mi düşünmüyor aynısını evladım yaşar diye. Emin ol belasını başka bir şekilde bulur. Sen yavruna sarıl. O kötü anları hatırlamamaya çalış. Çok bilinçli bi anne olacağına eminim.

10 yıl boyunca böyle bişeye maruz kaldım. Çocukluk adına hiç bişeyim yok. Ruhum kırıldı çocukluğum kırıldı elimden alındı. Ama hayata küsmüyorum o pisliğe haddini bildirdim onun da hayatı cezaevinde geçiyor tedavi oldum sinir krizi geçirdiğim de oldu hiç arkadaş edinemeyip yapayalnız kaldığım da oldu ama şu an yıllar sonra kendimi buldum asla ve asla yaşadıklarım için kendimi suçlamıyorum sakın sen de yapma bunu. Önünde geçmiş değil gelecek var
Son cümleniz çok yerinde. Hayat kısa. Bütün olumsuzluklara rağmen yaşamak çok güzel. Varsa güzel bir hatıra onu muhafaza edip. Artık sadece ileri, gelecek günlere bakmak lazım.

Benzer şeyleri ben de yaşadım 8 9 yaşlarımdayken kuzenim tarafından.Çok utanıyordum ve kendimi kirlenmiş hissediyordum ama o da küçüktü onu kendi içimde affettim şu an o da yüzüme bakamıyor ama 11 yaşımdayken bir yıl boyunca iki 2 öğretmenimin düzenli cinsel tacizlerine maruz kaldım. 30 lu yaşlarında adamlardı ve onları asla affedemiyorum.
Öğretmeninden mi :( şuan gerçekten çok kötü oldum...nasil olur ya 11 yaşındaki çocuğa bir öğretmen nasıl yapar bunu ya...

Küçükken annemgil komşuya akşam oturmasına giderdik son gittigimizde komsumuzun büyük ve küçük oğlu ben ve kardeşim dordumuz saklambaç oynayalım dedi daha küçücük cocuguz tamam dedik iyi saklanabilmek için ışıkları kapattı saklandı komsumuzun büyük oğlu benim saklandığım yerde saklaniyormus bana dokundugunu hissettim gittim sonra oyundan cayiyirsun dediler bir yandan da hiçbirşey anlamıyorum tabi sonra bir daha saklandığım yere gelip aynı şekilde davranmıştı sonra da hemen gitmiştik bazen hayattan tiksiniyorum diğer komsumuzun oğlu da bir kere opersem al bebek arabasını sur derdi dani cocukluk aklı okula gidiyor muyum onu bile hatirhatirlamiyorum op ver bebeği ben sürecem demiştim her kes o sırada dugundeydu beni karanlık yere yokuş olan yere götürmeye çalışmış bende hiç farkında degilim gel öpeyim sen bebeği sürmene ancak öyle izin verince al op hemen her demiştim hayirrr dudaktan gel opecem demişti çok korkmuştum şimdi bu kişi öğretmen. Saklambaç oynarken dokunmaya çalışan pislik ise gardiyan olmuş. Böyle kişilerden tiksiniyorum RABBİM akıl fikir versin böyle pislikler e ki kendilerine gelsin ve tabiki bende hiç kimseye söylemedim suçu benim üstüme atarlar diyr şimdi bile cat pat hatırlıyorum bunları
Onlarda çocukmuydu? Çocukken sergiledikleri bir davranışı yetişkin olduklarında devam ettirme olasılıkları çok düşük. Ama o zaman ergen yaşı geçmişlerse birisi öğretmen diğeri gardiyan olmuşsa olabilecekleri tahmin edebiliyorum.

Kendini niye sucluyorsun ki.ben 11 12 yaslarindaydim benden 10 yas buyuk kuzenim hep pesimden gelir memelerime dokunurdu.kacardim
Bir gun etegimden elini sokmaya calisti yuzune tukurdum annemlere anlatmiyorum ama seni yok ederim dedim yada artik yakarim mi dedim ne dedim hatirlamiyorum.ve bir daha dugun dernek disinda gorusmedik.ve bekledim gecen yil kizi 12 yasina girdi.
Aradim kizin bana sapiklik yaptiginda oldugum yasta.
Ve sen kizini sapiklardan koruyamayacaksin ne aci cunku sende sapiksin allak kizini öncr senden korusun dedim.hicbir sey diyemedi

Ama öğretmenleri şikayet etmelisiniz muhakkak. Başka çocuklarıda taciz ediyorlardır. Allah belalarını versin.

Saklambac oynama bahanesi olan muhtemelen 16 15 yaşında falandi heralde öpmeye izin verirsen sürdürürüm bebek arabasını diyen ise 18 yaşında falan vardı heralde
Onlarda çocukmuydu? Çocukken sergiledikleri bir davranışı yetişkin olduklarında devam ettirme olasılıkları çok düşük. Ama o zaman ergen yaşı geçmişlerse birisi öğretmen diğeri gardiyan olmuşsa olabilecekleri tahmin edebiliyorum.

Kendini niye sucluyorsun ki.ben 11 12 yaslarindaydim benden 10 yas buyuk kuzenim hep pesimden gelir memelerime dokunurdu.kacardim
Bir gun etegimden elini sokmaya calisti yuzune tukurdum annemlere anlatmiyorum ama seni yok ederim dedim yada artik yakarim mi dedim ne dedim hatirlamiyorum.ve bir daha dugun dernek disinda gorusmedik.ve bekledim gecen yil kizi 12 yasina girdi.
Aradim kizin bana sapiklik yaptiginda oldugum yasta.
Ve sen kizini sapiklardan koruyamayacaksin ne aci cunku sende sapiksin allak kizini öncr senden korusun dedim.hicbir sey diyemedi
Allah o kızcağızı da korusun. O nun bir suçu yok. Kendinizi koruyabilmişsiniz. Herkes bu kadar uyanık olamıyor maalesef. Ne. Kadar çok insanın böyle anısı var. Üzücü gerçekten.

Ama öğretmenleri şikayet etmelisiniz muhakkak. Başka çocuklarıda taciz ediyorlardır. Allah belalarını versin.
Zaten büyük ihtimalle o dönemde okuyan bir çok kız çocuğunu taciz etmişlerdir bana özel değildi davranışları. Ama artık çok geç üzerinden yıllar geçti şimdi kim bilir neredelerdir. Belki kendi çocukları bile olmuştur...

Nasıl yani..düzenli olarak öğretmeniniz tarafından tacizemi uğradınız.O öğretmenler hala görev yapıyorlar mı?

Bunu yazdin diye kimse sana kotu bi gozle bakmaz burda magdur olan sensin tabi zor bi durum ve o yasta ailene anlatamamanda normal Allah kimseye böyle seyler yasatmasin kiz erkek farketmez zaman oyle kotuki cocugum olunca kime guvenicem bilmiyorum

Zaten büyük ihtimalle o dönemde okuyan bir çok kız çocuğunu taciz etmişlerdir bana özel değildi davranışları. Ama artık çok geç üzerinden yıllar geçti şimdi kim bilir neredelerdir. Belki kendi çocukları bile olmuştur...
Bizim de tacizci bir beden ve müzik öğretmeni vardı. Müzik öğretmeni tahtaya kaldırdığı bir kızı ,tahtada sıkıştırmaya çalışmıştı. Lise üstelik. Sınıf başkanıda olan bir oğlan kalkıp bağırarak engel oldu öğretmene. Ben şimdi 52 yaşındayım. Bu olay çok seneler önce olmuş. O zaman disiplin had safhadaydı okullarda. Öğretmenlere gıkını çıkaramıyordun. Beden öğretmenide, beden dersinde kızları erkekleri karşılıklı sıraya sokup erkeklerle burun buruna gelecek kadar bizi yaklaştırıyordu. Çok utanıyorduk. Bazı cesaret eden öğrenciler durumdan rahatsız olduğunu söylesede bir şey değişmiyordu. boy sırası yapacakmış. Yıl boyu boy sırası için bizi ölçtü durdu. Beden dersi burun buruna durarak geçiyordu. Sinsi sapık. Nasıl bitti hatırlamıyorum. Ama hayal meyal bir öğrencinin velisi şikayet etti. Öğretmen sürüldü diye biliyorum. Ama başka okuldaki çocukları taciz edecek sonuçta. Neden görevden almazlardı, hangi akılla bilemiyorum.

bu tarz şeyleri duydukça yaşadıklarım aklıma geliyor ve nedense yaşananlar birbirinin tekrarı.ya amca oğlu ya teyze oğlu bunlar hiç değişmiyor.bende yaşadım zamanında ve aklım ermeye başladığında tepkimi koymuştum keşke daha fazla tepkimi koysaydımda rezil etseydim onları.evlendim başka yere yerleştim mümkün olduğunca görüşmüyorum.etkisi kalmadı mı kaldı hemde çok.ilk evlendiğim zamanlarda uyanıp ağlamaya başlıyordum.bana dokunduğunda bile kendimi tutamayıp ağlıyordum.ama geçti şükür eskisi gibi değilim.ve bir oğlum var.en üstüne düştüğüm şey onu çok iyi yetiştirmek.Allah ım evlatlarımızı bu kötü insanlardan korusun.ve onların hayırlı evlat olmalarını nasip etsin bizelere.

Çok kotu oldum okurken. Kızım var ve çok korkuyorum .. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsin. Dediginiz cok doğru kesinlikle başkalarının kucağına verilmemeli bebekler. Allah yardımcınız olsun. İnsalah unutursunuz yaşadıklarınizi. Destek almayı deneyin

Aman kuzen olunca sanki cok masum oluyo serefsizler. Erkek bu iste ortaokulda baslıyo onlardaki hareketlenmeler. Neyin ne oldugunu biliyo adiler..

Bırakmayın ya çocuklarınızı bebeklerinizi. Göndermeyin "hadi x abinle icerde oynayn" demeyin. Yapıyolar yapıyolar hatırlamazsınız zannediyolar serefsizler.

Bi konu var burda işte, kücük kızı olan kadınin evleneceği adamın oğluna bisey olmaz yasasın sizle diyodu parlak zekalı kadınlar.

Siz kendinizi suçlamayın sakın sizde bir sey degismedi hic. Hala suçsuz olan sizsiniz
Aynen bende o konuda kadının evlenmemesinden yanayım. . Oğlu geçtim hiç mi üvey kızına tecavüz eden taciz edenleri görmedik?? Hatta geçen gün öz kızına tecavüz eden bir sapık gördüm tv de hala kendime gelemedim..

Konu Sahibi sende üzülme artık.. o herşey geçti sanıyor ama ilahi adalet var. . Bu dünyanın birde öbür dünyası var..

Back
X