• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda hiçkimseye anlatamadığım olay!!

Sapkinliklarinda level atlamis adi pedofiller ve aciz sapiklara ilk once yasa cikip hadim ettirilmeli yuzlerine kara calinmali ki insanlar her gordukleri yerde yuzlerine tukurup lanet etsinler bir ara bu hadim etme meselesi gundeme geldi ama yanlis hatirlamiyorsam m.vekilleri sicak bakmamisti..

Guldunya geldi aklima enistesi tecavuz etmis yetmemis gibi dugunune gelip tebrik edip bir iki kelime soylemisti sonrasi gencecik yasinda hayata veda etmisti...

Suclari olmadigi halde utanc sadece kadinlara kaliyor maalesef

Belasını bulsun hepsi...evet ceylon öldü. Komşusunun yeğeni vardı ya 19 yaşında.o öldürmüş...cok feci şekilde hemde.buyuk ihtimal tacizde var olayda :KK43:
Canm senı cok ıyı anlıyorum bız kucukken babam gurbette calısır dı annemde komsular da laf pesındeydı pek ilgilenmezdı kucukken banada olurdu mahalledeki serefsızler tarafından hatta bı yaslı adam Ben 9 yasında falanım bana babanın arkadasıyım nerdı bizim mahallede otururdu bır ara yanıma gelip yarın otel Ayarlayayım gıdek dedı opucuk attı bıde serefsız hale Hafızamda Aslında suc aılemızde gozlerınden ayırmamaları lazım

Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
irtibat yokmu artık kendisiyle? yüzleşsen? iğrenç herif yaa. adını soyadını ifşa et rahatsız olsun

O adamla görüşüyor musunuz diyecem illaki görüşüyorsunuzdur ne de olsa kuzeniniz. Görüştüğünüzde ne yapıyorsunuz, nasıl davranıyorsunuz. Yani yalnız kaldığınız bir ortamda konu açılsa şöyle ağzına bir güzel etseniz nasıl olur ki. İçiniz biraz rahatlar gibi.

Senin ne suçun var ki?! Hiç bir suçun yok, masum bir çocuktur, Allah seni beterinden korumuş.

Ceylin, melek :KK42: :KK42:
Komşusu olacak adilerin evinde bulundu nasıl içim yandı nasıl sızladı yüreğim.. önce ambulans sonra cenaze arabası yanaştı evin önüne dua ettim inşallah korkudan kalp krizi geçirip ölmüştür o adiler diye ama minik bedenmiş..
Annesi olacak kadın ortada bile yoktu.. annenin öğütlerini almamıştı üstünde daima iki çift göz yoktu.. Ben çocuk değilim diyordu 10 yaşında ki melek.. Yaşlı dedesi gücü yettiğince ana baba olmuştu Ceylinine..
Yaktınız içimizi Allahda szin içinizi yaksın ölmeyinn şe..rr sürünün bi damla suya muhtaç geberin :KK42:
Ya yemin ediyorum ağlaya ağlaya izledim dualar ettim nolur Allahım ölü bulunmasin diye ama ne yazık ki bi çocuk daha oldu Allah topunun belasını versin anlamiyorum içim içime sığmıyo bu meleklerden insan ne ister ya ne ister ! Çocukların tek parka kapının önüne oynamaya asla gonderilmemesi gerekiyo bunu daha nasıl anlatacaklar bize kaç çocuğun daha ölmesi gerekiyo bilmiyorum devir artık kapı önünde çocuk oynatilacak devir deyil neden anlamiyolar ya daha geçen hafta 5yasindaki çocuk parka gönderiliyo oynasın diye ölü bulundu o da ben artık böyle çocuklarını başı bos sokağa parka yollayan büyüklerinde ceza almasını istiyorum yoksa bununla başa gelinemeyecek zaten bu çocuklara kötu gözle bakan adı s..rfsz karaktersizlerin 1saniye nefes almaları haram bizlerin parasıyla içerde yaşıyorlar lanet olsuun yaa lanet olsun

evet çocuklar kesinlikle kuzeni ile yada komşu çocuğu ile yalnız bırakılmasın
bende amcamın oğlu tarafından tacize uğradım çocukken
ileride bir kızım olursa çok dikkatli davranmam gerektiğini biliyorum

Zaten rahat anneler yüzünden oluyor ne oluyorsa. Dışarda küçücük çocuklar görüyorum. Hiç mi anneleri endişelenmiyor.

Dişçiye giderken oglum annemleydi erkek kardesime bırakmış komşu geldi diye daha ayını doldurmamis bebeği.nasıl içim acıdi daha da bırakmam onla yalnız. Lütfen kimse çocuğunu kimseye emanet etmesin özellikle evde erkek olan bi yere.

Kızlar şöyle bişey annem bizi de çok sıkardı.disari göndermezdi.babamsiz bir yere girmezdik...vs ama kendi ablasının oğlunun böyle bişey yapacağını nerd e bilecek ki? Kardessiniz diye buyutulduk2biz...ama şerefsiz adi pisliğin teki cıktı.annrme ben bu olayı anlatsam ki asla anlatmam.kalp krizi geçirir...eminim.

Kızlar şöyle bişey annem bizi de çok sıkardı.disari göndermezdi.babamsiz bir yere girmezdik...vs ama kendi ablasının oğlunun böyle bişey yapacağını nerd e bilecek ki? Kardessiniz diye buyutulduk2biz...ama şerefsiz adi pisliğin teki cıktı.annrme ben bu olayı anlatsam ki asla anlatmam.kalp krizi geçirir...eminim.
Zaten genelde güvenilen kişiler yapar.kendi çocuğunuzu koruyun insAllah

maalesef türkiye de bir sürü kadının çocukluğundan kalan böyle travmaları var. benim de var. 6-7 yaşlarındayken ben de kuzenim tarafından tacize uğruyordum zaman zaman. ama çok hayal meyal hatırlıyorum, tüm detaylarıyla değil...hala görüşüyoruz sık olmasa da, hatırlıyor mudur emin olamıyorum. ama ben hatırladığıma göre ve o da benden büyük olduğuna göre muhakkak hatırlıyordur...ilerde çocuğum olursa asla hiçbir akraba çocuğuyla yalnız bırakamam...

Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
o kişiyi şu anda da görüyor musun?

31 yasinda sunu anladim ki
Bi gun bi cocugum olursa
Bu pisliklerin sayesinde psikopat olarak yasayacagim anneligi ..
Komsu,ogretmen,amca,dayi,dede,bakkal,manav,sofor ..
Duymadigimiz kalmadi .
Hele gecende anneannenin sevgilisinin tecacuz ettigi cocugu okuyunca
Benim artik bu dunyaya guvenim tamamen sifirlandi..
Sadece hayvani durtulerle yasayanlarin
Memleketinden defolup gitmek istiyorum...

En son iki yıl önce gördüm...biz zaten ailemizden ayrı yerde yaşıyoruz.ailemde o insanla pek görüşmüyor...uzzklik var aarada
Asla ama asla kendini suçlama senin suçun değil.
Seni rahatlatacaksa o pisliği gördüğün zaman tukur yüzüne anlasın pislik tehdit et hatta rahatı kacsin.

Bu arada herkes yegenine cocuguna torununa anlatsın.
Özel bölgelerini göstersin kimlerin dokunamayacagini tek tek anlatsın.Biri dokunduğu zaman bağırması gerektiğini size anlatması gerektiğini herkes anlatmalı mutlaka.

Ben uzaktan tanıdığım bir erkek çocuğunun öz amcası tarafından taciz de değil tecavüze maruz kaldığını, sonra babanın anneyi kimseye söylememesi için tehdit ettiğini duyunca, hiç ama hiçkimseye güvenileneyeceğini öğrendim... baba bey sözde erkek, belinde silah gezen bir tipitip. Ama o silahla tehdit edilen yine en suçsuz ve en güçsüz kadın tabii ki... Güçlü olmamız lazım...

Back
X