• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda hiçkimseye anlatamadığım olay!!

lutfwn bunu beyninde gecici olarak sil inaanin aklina hamileyken hormonlardan dolayi asiri hassaslik geliyor bende bu tarz seyler dusunuyordum simdi bebegini dusun sadece gecmis bitmis gitmis esine anlatirsin ileride belki cok cok haklisin kalbime sizilar giriyor bunulkede nasil cocuk yetisir ki..

lutfwn bunu beyninde gecici olarak sil inaanin aklina hamileyken hormonlardan dolayi asiri hassaslik geliyor bende bu tarz seyler dusunuyordum simdi bebegini dusun sadece gecmis bitmis gitmis esine anlatirsin ileride belki cok cok haklisin kalbime sizilar giriyor bunulkede nasil cocuk yetisir ki..
Evet hamile kaldıktan sonra daha çok gelmeye başladı:( sürekli beynimde...sanki beynimi kemiriyor.

Seks ve tecavüzü birbiriyle karıştırıyorsun. Biri bir "ilişkidir" hür iradenle yaparsın. Tecavüz zorladır , bir şiddet biçimidir. Niye kocanı aldatmış olasın? Niye sana kötü bakalım? Seks yapsan da bakmazdık. Arın bu saçma şeylerden. Sen cinsel saldırıdan hayatta kalmış güçlü bir kadınsın o kadar.

Kadınların çoğu taciz olayıyla karşılaşıyor İnan bana bir tek senin başına gelen bir olay değil.
Dünyada her kadının başına gelen şeyler, ne yazıkki şeytanlarla yaşıyoruz.
Unutabilirsin çok dua edip meal okursan
Neler neler var öz babası kızını hamile bırakıyor
Senin başına öz babandan böyle bir şey gelse, asıl bu unutmaz!
Çok mutsuz olduğun an aç int ne pis olaylar oluyor
Bunlar seni mutsuz etmesin
Bilinçlisin ve çocuklarına dikkat etmek zorundalığın idrak etmişsin
Her gün çocuklarına sahip çıkın deniliyor ama nerdeeee
Mahalle küçük çocuk kaynıyor
Evet çocuklar dışarıda oynayıp büyümeliler
Ama anne gözetiminde
O eskindendi sal çocuğu oynasın
Devir bu devir

Offf böyle seyleri duyup görüp okuyunca cok üzülüyorum. Cok gecmis olsun :(

Benimde 5 aylik bi kiz evladim var. Hep o geliyor aklima. Rabbim hepimizin evlatlarini böyle pislik insanlardan korusun.

Dünya ne hale geldi .. Insanlar ne kadar cirkinlesti ve azdi böyle .. Ailemize bile güvenemez olduk .. Cok yazikk...

Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Ben sizden daha kücük bir yastayım. 14 yasındayken maruz kalmıstım amcama!! 2 yıl falan oldu kimseye birsey diyemiyorsunuz öncelikle utanıyorsunuz bir daha kimsenin yüzüne bakamam diyorsunuz daha sonra aileden korkuyorsunuz öldürürler!! şuan amcam hic birsye olmamıs gibi davranıyor benim cocuklugumun kara günleriydi simdi aklıma geliyor yine ama susmaya calısıyorum cok iğrenc bir durum bunu kimseye anlatamıyorsunuz tedavi gördüm sadece doktoruma anlattım. şimdi olsa kendim öldürürdüm. hem neden sustun diye suclanacagım hemde zaten cezasını cekmesi icin bir kanıtım yok. henüz evlenmedim ne hissederim bir fikrim yok ama sizden farklı olacagını sanmam. cok üzgünüm gercekten..

Bende 16 yaşındayken dayımın kızının eşinin sözde eniştemin tacizine uğradım ama hep hep aile sorumsuzluğu bir akşam bizdelerdi bu pisliğin canı sıkkındı arabayla turluycaktı annem ve o dayımın kızı ne akla hizmetse beni ona göz kulak olmam için onla gönderdiler ve bana sakın içmesin dediler bende saf tamam diyip gittim.Eniste ablam ( dayımın kızı ama çok yakındık abla derdim gelir bizde 1 sene kalırdı o derece ) içmesin dedi içme diyorum yok aldı bir tane sonra saçmalamaya başladı sen çok güzelsin , ablan değil sen olsaydın biz buluşuruz falan enseme dokunmaya çalışıyor ben eve gidelim diyorum sonra arabayı ıssız biryere çekti elini bacağımın arasına sokmaya çalıştı hayvan bağırdım eve gidelim diyorum diye falan korktu götürdü. İlk önce kimseye birsey diyemedim sonra anneme anlattım bana inanmadı galiba ki hiç birşey yapmadı ablama birsey diyemiyordum 2 çocuğu vardı ve kaçarak eklenmişti dayım asla konuşmuyordu onunla gidecek yeri yoktu yani sonra ne mi oldu geçen sene dayımla konuştum onları barıştırdım barıştırdığım gibi ablama herseyi mesajla anlattım sonuç ? Hmmm benim yüzümden kötü şeyler yaşamışsın ben anlamıştım zaten dedi bu kadar daha hiç konuşmadık ama şuan eşim o zaman sevgilimdi ona anlatmıştım şuan evliyim bir kızım var 6 aylık onu gözümden sakınıyorum babasıyla bile tek bırakmam ne olur ne olmaz diyorum yapılanı bilemez bilse bile anlatamaz diyeceğim o ki arkadaşım unut ama ders al yavruna çok sahip çık bizim ailelerimizin yaptığı umursamamazlığı yapma daha güçlü ol ben öyle yapıyorum ama dediğin gibi birgün o adamla karsılaşırsam öldürmek istiyorum onu kin bitmiyor hergün artıyor ama biz yavrularımız için dik durucaz doğruyu yapıcaz lütfen güzel canını o pislik için üzme sen çok güçlü bir kadınsın unutma.

Canim benim bu yasadiklarim cok agir. Bir pislik yüzünden burada hic bir kadinin sana bakis acisinin degisecegini sanmiyorum ki degismez.

Ya bu avrupalilar bir cok konuda oldugu gibi cocuk egitme konusunda da iyiler. Asla gidip bir almanin cocugunu sevemezsin, dokunamazsin, öpemezsin. Onlarda, ay ne tatli, ay ne sirin gibi bi bebege yaklasim yoktur, yapamazsin. Yaptigin an aninda tepki alirsin. Ancak annesi izin verirse yaklasabilirsin.

Maalesef bizim türk milletinde yok kuzeni ne olacak, aman cocugunu mu yedik sevsem ne olur zihniyeti oldugu müddetce maalesef nice ceylinler nice pamukprensesler istismara maruz kalacak

Senin suçun degil....
Senin suçun değil ....
Senin suçun değil...
Kimse ama kimse seni yargilayamaz.
Yüreğinden öperim cocuk, rabbim tum cocuklari korusun kendiniz dışında kimseye emanet etmeyin cocuklarinizi.

Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
:( cok uzuldum gercekten. Neler olup bitiyor su dunyada biz sadece bi kacini duyuyoruz malesef. Benm hafizam kuvvetli degildir hic. Ama yasadigin kotu olayi unutturmaya zamanin gucu yetmez. Teyze ogullarindan cektigimiz nedir anlamiyorum. Benmde basima geldi cok ama cok kucuktum hatrladigim tek sey beni kucagina oturtup belimi sirtimi oksardi. Ben o zamnlar beni sevdigini sanrdm ama buyudukce ne yapmak istedgni anlamistim. Simdi evli bir oglu var. Kendinden utaniyor mudur sanmam. Oyle vicdan azabi cekmez bunun gibiler. Kucuk yasta travma yasatir... bebeginizle esinizle mutlu olmaya bakin

Bir gün bir komşumuzun çocuğu ile oynuyoruz ben 6-7 yaşlarındayım o da belki benle belki benden 2 yaş kadar büyük...

Annemler içeride oturuyor biz odada oyun oynuyoruz derken üzerime çıktı bir iki kez ve soluğu içerde anneme bağıra bağıra "anne x oyun oynarken sürekli üzerime çıkıyor o na bişey dermisin lütfen" dediğimi çok iyi hatırlıyorum...

O yaşta bunu akıl edebilmişim...

Belkide söylemesem bu böyle devam edicekti...

Aynı şekilde biraz daha büyüktüm bunu çok iyi hatırlıyorum bakkalın kazık kadar oğlu 28-30 yaşlarında falan, bir gün bakkala indiğimde kucağına aldı beni tam şeyinin üzerine oturttu ve çikolata seçtiriyor bana güya, nasıl titriyorum korkudan hemen fırladım kucağından ve eve koştum anneme yine şikayet ettim söyledim olanı biteni bir daha da o bakkaldayken bakkalın kapısından bakıp kaçıyordum geri, girmiyordum bakkala...

Annemde her seferinde önlemini alıyordu uzak tutuyordu onlardan beni...

Başıma şu geldi ama anneme söyleyemedim diyenleri de aklım almıyor neden söylemezsin? Neden saklarsın? Cidden anlam veremiyorum...
bakkal meselesi benim de başımdan geçti, ama ben kaçmak istediğim halde zorla oturttu, en son bakkala bi müşteri girince kaçıp kurtulmuştum

Cok zor mesef bende bu tür saldirilara maruz kaldimm çocuk akli iste bi sevgi gosterisi falan sanirdik ama insan ne kadar büyükse o gerceklerin farkina varıyor ruhsal olarak insan etkisinde kalıyor
ama o sevginin farklı olduğunu çocukta olsa anlıyor insan, beni babam gibi değil farklı öpüyor diyorsun mesela

Kucuklukten buyasa kadar cok yakin oldugum bir arkadasim 18 yasina kadar babasinin tacizine ugradi oz be oz babasi bana soylediginde 15 yasindaydi yuz felci gecirmisti gecmis olsuna gittigmizde aglayarak anlatti onceki gun babasi yine taciz etmisti ve o da o korkuyla yuz felci gecirmisti bunu tek bilen bendim ama hicbisey yapamadim sır di cunki kimseye anlatilamazdi ki.bazen annesi biryerlere gider o evde yalniz kalordi beni de cagirirdi korkudan ben de beklerdim ama mecbur gitmem gerektiginde aklim hep onda kalirdi surekli arardim babasindan nefret ederdi asla onla ayni masaya oturmaz ve baba vs demezdi annesiyse genclik halleri zannederdi asilik olarak gorurdu.evlendi psikolojisi bozuktu esine anlatmisti esi bu sebepten ortaligi kaldirdi ama olan arkadasima oldu siddet gorerek ayrildi.bor sene sonra abisi kendisini asarak intihar etti rahmetli allah affetsin onu cok severidim evli bir cocuk babasiydi ayni evde yasarlardi hep icimde bir suphe vardi bi gariplik hissediyordum bence babasi ona da tacizde bulunmistu yillarca.ha simdi ne mi oldu arkadasim evlendi bir kizi var canim benim herseyden korkar oldu.abisinin esi abisinin kizi suan 6 yasinda babasi ve annesi ayni evde yasiyolar.ark gitmis ve demiski abimi kaybettim eger onun hatirasi esi ve kizina bir sey yapatsan seni ben oldururum demis.ama ben yinede yapmadigini dusunkuyorum.ölmeden kurtulus yok

Kucuklukten buyasa kadar cok yakin oldugum bir arkadasim 18 yasina kadar babasinin tacizine ugradi oz be oz babasi bana soylediginde 15 yasindaydi yuz felci gecirmisti gecmis olsuna gittigmizde aglayarak anlatti onceki gun babasi yine taciz etmisti ve o da o korkuyla yuz felci gecirmisti bunu tek bilen bendim ama hicbisey yapamadim sır di cunki kimseye anlatilamazdi ki.bazen annesi biryerlere gider o evde yalniz kalordi beni de cagirirdi korkudan ben de beklerdim ama mecbur gitmem gerektiginde aklim hep onda kalirdi surekli arardim babasindan nefret ederdi asla onla ayni masaya oturmaz ve baba vs demezdi annesiyse genclik halleri zannederdi asilik olarak gorurdu.evlendi psikolojisi bozuktu esine anlatmisti esi bu sebepten ortaligi kaldirdi ama olan arkadasima oldu siddet gorerek ayrildi.bor sene sonra abisi kendisini asarak intihar etti rahmetli allah affetsin onu cok severidim evli bir cocuk babasiydi ayni evde yasarlardi hep icimde bir suphe vardi bi gariplik hissediyordum bence babasi ona da tacizde bulunmistu yillarca.ha simdi ne mi oldu arkadasim evlendi bir kizi var canim benim herseyden korkar oldu.abisinin esi abisinin kizi suan 6 yasinda babasi ve annesi ayni evde yasiyolar.ark gitmis ve demiski abimi kaybettim eger onun hatirasi esi ve kizina bir sey yapatsan seni ben oldururum demis.ama ben yinede yapmadigini dusunkuyorum.ölmeden kurtulus yok
Aynı evde kalmasınlar ya. Kendi oğluna yapan gelinle toruna neler yapmaz?

Oyle ama kimse bilmiyor ki mesela arkadasim dogum yapti annesi yaninda kaldi bi hafta kadar yalniz kaldilar ya ne diyecegmi bilmiyorum arkadasima soramoyorum da artik yeni bi yasami var aklina getirip uzmek de istemiyorum o biseyler anlatirsa soruyorum.sadece

Allahım neler okudum böyle kanim dondu:(
Boylelerini sallandiracaksin şeylerinden.
Nolur ama nolur anneler evlatlarinizi kimselere emanet etmeyin. Kocalarinizi da bu konuda uyarın. Hemen hemen her çocuğun başına bu ya da buna benzer şeyler geliyor ne kadar üzücü ki geliyor.:(
Devir öyle kötü öyle kötü ki kimseye güven yok.

Ya yemin ediyorum ağlaya ağlaya izledim dualar ettim nolur Allahım ölü bulunmasin diye ama ne yazık ki bi çocuk daha oldu Allah topunun belasını versin anlamiyorum içim içime sığmıyo bu meleklerden insan ne ister ya ne ister ! Çocukların tek parka kapının önüne oynamaya asla gonderilmemesi gerekiyo bunu daha nasıl anlatacaklar bize kaç çocuğun daha ölmesi gerekiyo bilmiyorum devir artık kapı önünde çocuk oynatilacak devir deyil neden anlamiyolar ya daha geçen hafta 5yasindaki çocuk parka gönderiliyo oynasın diye ölü bulundu o da ben artık böyle çocuklarını başı bos sokağa parka yollayan büyüklerinde ceza almasını istiyorum yoksa bununla başa gelinemeyecek zaten bu çocuklara kötu gözle bakan adı s..rfsz karaktersizlerin 1saniye nefes almaları haram bizlerin parasıyla içerde yaşıyorlar lanet olsuun yaa lanet olsun
Anne babanin tüm işi gücü evlatlari olmalı. Zor geliyor parkta yaninda durmak zor geliyor kapı önünde beklemek git kızım kendin oyna git oğlum kendin sallan.
Böyle olunca noluyor aç gözlü pislikler göz koyuyor. "Oo başıboş kimsede yok.."

Valla ana baba işi birakacak çocuğu gözünün önünden ayirmayacak yarim saat parkta basini bekleyecek. Bekleyecek ki yillarca vicdan azabi çekip ah vah demesin

Gebersin boyle adi kopekler.
Keske sirri en azindan annenle patlasaydin kizin annesi biliyirmuydu.
Hic utanmiyormu acaba simdi kizi koca kadin oldu nSil bakiyir yuzune adi herif

Back
X