Hayatımda ilk defa ağrısız adet oldum

pandorarotti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
42
8
86
31
Kızlar hayırlı akşamlar çikolata kisti hastasıyım normalde adet olduğum zaman yataklara düşer kalkamazdim ve biraz önce regl oldum ve hiç ağrım sızım yok ister istemez nette dolaşırken üstüne görme diye birşey varmış acaba bu o olabilir mi aranızda üstüne görmeyi ağrısız yaşayan oldumu hamile olmak çok istiyorum da ister istemez umutlaniyo insan idrar testi yaptım negatif

İdrar testi negatif çıkmış işte bize ne soruyosunuz anlamadım? Bu hamilelik belirtisi değil zaten umarım tez vakitte hamile kalırsınız

İdrar testi negatif çıkmış işte bize ne soruyosunuz anlamadım? Bu hamilelik belirtisi değil zaten umarım tez vakitte hamile kalırsınız
İdrar testi pozitif çıkınca sorsaydı, pozitif çıkmış işte bize ne soruyosunuz doktora gidin mi diyecektiniz :)

Böyle tepkiler hoş değil. Bu forum dertleşme paylaşma yeri. Testleri negatif olduğu halde hamile olan çok oldu. Sorması danışması dertleşmesi kadar doğal bir şey yok. Lütfen daha güzel yaklaşalım

Sen
Herkesin bir umudu var ve davranış şekliniz hiç hoş değil inşallah gebesindir canım Rabbimden umut kesilmez sen hep pozitif düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…