Hayatimda ilk defa aldatildim 😭

Nankör pislik, zaten adam olsa ayrı ev açardı ama ailesine hizmet ettirmek, para harcamamak daha çok işine geliyor tabi. Tedavi için para biriktirme hikayesine inanmıyorum ben, ilerde başka bahanelerle o evde kalırdınız öyle.
Siz evde hizmet ederken o başka kadınlarla gönlünü eğlendiriyor.
Umarım kardeşinizin yanı olur ve bir an evvel bu pislik ve ailesinden kurtulursunuz.
Burada birçok kadın kanıp sonra affediyor ama ilerde devamı geliyor maalesef.

Sakın sakın vazgeçme artık imkan çok fazla. Başta abinin yanına gideceksen (şakın vazgeçme kötü de olsa abinin yanına git kendini toplayana kadar) sonradan kendine bi hayat kurarsın. Demesi kolay diye düşünme. Ayrıca ne olursa olsun abin. Ben hep derim, kocamın en ufak sözünü işiteceğime babamın dayağını yerim daha iyi. Bunu eşime de hep söylüyorum. Dua edicem sana inşallah her şey gönlünce olur. Keşke yardım edebilsem

Okadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim

ben olsam yedi düvele aldattığını yayınlar onu rezil ederdim her yerde sonra da alabilceğim ne varsa alır boşanırdım. Kanıtlarımı iyi topla

ben olsam yedi düvele aldattığını yayınlar onu rezil ederdim her yerde sonra da alabilceğim ne varsa alır boşanırdım. Kanıtlarımı iyi topla
Resmi nikahimiz yok iyikide yapmamisim kurtulmak daha kolay olucak

Bide tedavi goruyodum cocuk icin bu ay okadar umutluydumki bebegim olur belki hamile kalirim diye ne umdum ne buldum

Ayri eve çikamiyorsunuz para yok diye, ama bebekmi yapmak istiyorsunuz? Bu niye hiç sasmiyor? Niye hep kötü evliliklerde, maddi zorluklarda bebek oluyor?

Seni aldatan, annesi babasina bakici yapan bir adam zaten iyi degildi. Iyikine bu aldatmayi gördün ki, en azindan bebek tedavisini durdurursun.

Yapilcak olan belli, bir ise girip, para alip bosanmak.

Ayri eve çikamiyorsunuz para yok diye, ama bebekmi yapmak istiyorsunuz? Bu niye hiç sasmiyor? Niye hep kötü evliliklerde, maddi zorluklarda bebek oluyor?

Seni aldatan, annesi babasina bakici yapan bir adam zaten iyi degildi. Iyikine bu aldatmayi gördün ki, en azindan bebek tedavisini durdurursun.

Yapilcak olan belli, bir ise girip, para alip bosanmak.
Burdayken calismam mumkun degil ankaraya gidip iskurun muhasebe kursuna yazilcam 6 ay suruyomus zaten ise girene kadar abimin yaninda kalicam

İş bulup 1+1 ev tutacaksınız. Kocanız evleneceğim diyorsa kafasında sizi terketme planı var demektir.
Karşıdakini daha kolay tavlamk için söylerler genelde, seviyom aşığım evlencem ciddiyim.. bunu duyan kadinlar löp diye düşmeye devam ettikçe bunları söyleyen de çok olur... evdeki düzeni niye bozsun..

Karşıdakini daha kolay tavlamk için söylerler genelde, seviyom aşığım evlencem ciddiyim.. bunu duyan kadinlar löp diye düşmeye devam ettikçe bunları söyleyen de çok olur... evdeki düzeni niye bozsun..
Guvenemem ona artik ayrica daha cektigim cok sey var 1 yildir ise gitmiyo yari ac yari tok yasiyorum ve ustune ustluk ailesinin derdini cekiyorum yeter artik bu son yaptigini asla affedemem

Back
X