Hayatimda ilk defa aldatildim 😭

Kadina deger vermiyolar burda ama kadinlarin sucu buyuk tabi herseye eyvallah diyolar kocadan bosanmayi ayip saniyolar erkeklerde rahat davraniyo haliyle birakip gidemez bosanamaz diye
Sen kendine değer verdin mi ki onlardan bekliyorsun..adamla nikahın yok...belki kaçtın. .zaten arkanda kimse de yok.senin sıfatın o evde yok ki..afam kapı önüne koysa hiçbirşey yapamazsın.onlar seni bakıcı diye tutmuş

Çünkü bu ailede kadının kıymeti yok.
Kaynı ağzına patlat diyebilecek kadar pervasızsa bunlar için kadın dediğin bugün var yarın yok demektir.

Resmi nikah zaten yokmuş. Şimdiden konu sahibine güle güle diyebiliriz.
Gidici olduğu net benim için.
Benim demek istediğim resmi nikâhı olan, boşanmaya niyeti olmayan adamlar da bu kelimeleri kullanabiliyor, çünkü genel konuşmayayım ama bazı kadınları böyle süslü kelimelerle, erkeklerin kafasindaki düşünceye gore; kandırmak daha kolay.. nikahsız durup evliyim demek birde çocuk düşünmek(adam çocuğu kabul etmese mahkemelerde uğraş dur babalık davası için) büyük hata.. birde adam çalışmıyor aldatmasa bile çalışmayan adama çocuk düşünmek hata

Son düzenleme:
Ah ah valla insanın içi acıyor kızım ne bu cahillik ya.
Resmi nikah yok
Çocuk yapmaya çalışıyosun
Adam doğru dmeiş bekarım diyerek karşıdakine
Hemen çık o evden elde avuçta ne varsa kulllan nikah yoksa bi halt edemez onlar

Evliliğim belki düzelir ümidiyle sakın çocuk yapma bu pislikten . Yine yapacak yine yapacak . Ailene git mutlaka kucak açacaklardır sokakta bırakmazlar vicdansız değillerse bir an önce boşanma davasını aç

Kadina deger vermiyolar burda ama kadinlarin sucu buyuk tabi herseye eyvallah diyolar kocadan bosanmayi ayip saniyolar erkeklerde rahat davraniyo haliyle birakip gidemez bosanamaz diye
Ee sen al ceketini cik git neyi beliyorsun ki, ayni evi paylasan sevgili gibisiniz zaten.. evli degilsin ki neyle ugrasacan

Siz de çok farklı değilmişsiniz.
Çalışmayan, nikah kıymayan, beş para etmez bir adamın kapatması olmuşsunuz 3 yıl boyunca.
Terk etmek yerine bir de çocuk yapmak için uğraşmışsınız.
Nasıl bir kafaysa artık.

Abinin yanına git.bir iş bul. Pansiyon mu diyim apart mi diyim tek odalı yerler var..tut bir oda hayatını sürdür

Benim demek istediğim resmi nikâhı olan, boşanmaya niyeti olmayan adamlar da bu kelimeleri kullanabiliyor, çünkü genel konuşmayayım ama bazı kadınları böyle süslü kelimelerle, erkeklerin kafasindaki düşünceye gore; kandırmak daha kolay.. nikahsız durup evliyim demek birde çocuk düşünmek(adam çocuğu kabul etmese mahkemelerde uğraş dur babalık davası için) büyük hata.. birde adam çalışmıyor aldatmasa bile çalışmayan adama çocuk düşünmek hata
Muge Anli da izlemiyor muyuz resmi nikah yok bisey yok ailesine arkasini donmus onlardan bi destek yok 2 senedir adam anasina babasina baktiriyor ortada bi tane cocuk olacakmis iyikide olmamis kimlikte yeni 18 yasina giriyor gercek yasi 25 mis vs vs tabiki hicbirsey bir erkegin kadini aldatmasini gerektirmez ama burda bu asamaya gelene kadar sorgulacak bi dunya sey varmis

Okadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim

Ben uygulamayı merak ettim lazım olur

Ben anlamıyorum önceki konunda tedavi için para biriktirelim diye ailesinin yanında yaşıyoruz dedin ama yuvasını düşünen adam çalışmalı, seninki tembel evde oturuyor. Bir kere seni kaçırarak bedavaya getirmiş herşeyi, düğün yok, takı yok, ev yok, mobilya yok bir de üstüne sen ailesine hizmet ederken beyefendi uçkurunun peşinde.
Bu soytarının nesine kandın?

Bacım senin çocuğun yok, nikahın yok ama 2 senedir evliyim diyorsun o ayrı. E seni tutan bir şey yok ki orada. Çek kapıyı çık git, keyfine bak. Kanıt toplayacağım diye de uğraşma işine yaramaz çünkü.

Adam şerefsiz tabi de bekarım pek yalan olmamış. Karısı değilsin ki sen onun anca sevgilisisindir. 1 ay önce o kızla nikah kıysa ruhun duymazdı.

İster abinde kal, ister ailene yalvar yakar kendini affettir. Bir daha da böyle bir saçmalık sakın yapma. Bu arada 7 yaşında çocuk nasıl kimliğe yeni doğmuş gibi yazdırılır orasını da anlamadım.

Esıne soyledınmı ne dedı soylemedıysen msjların ekran goruntusunu al. Bı sure para bırıktır ımkanın varsa o arada ıs bak cocuk olmaması ıyı olmus. Msjlarıda delıl sun al parasını pulunuda bı ıs bı ev tut yasarsın askarı ucretle de olsa tek basına kımseye boyun egme yapabılırsın

Ay pislikkk adam. Allahtan çocuk yapmamışsın bu adamla bağın kalmicak hemen bi iş bulur çalışır düzenini kurarsın

Okadar öfkeliyim okadar kotu hissediyorumki anlatamam size 2bucuk senelik evliyim kaynanamlarla oturuyorum bu sabah esimin telefona indirdigi bi uygulamadan 1 aydır bi kizla msjlastigini gordum kiza bekar oldugunu onunla evlenmek istedigini yazmis kizda baya karsilik vermis ama kizin ne sucu var bekarim demis sonucta ben bunu hazmedemiyorum ayrilmayi dusunuyorum cunku firsatini bulunca yine yapicak biliyorum ona zerre kadar guvenim kalmadi ailemle görüşmuyorum nereye gidicem ne yapicam bilmiyorum tek bildigim sey bu evde yasayamam artik bi akil verin bana cocugum yok napabilirim nereye basvurabilirim
Zamanında aileni bırakıp ne olduğu belirsiz biri için kaynananla aynı evde yaşayacağın yere gelmeyecektin. Geçmiş olsun.

17 yasinda evlendm 23 yasinda bosandm cocugum yok ve halimden cok memnunum bidaha evlenmeyide asla dusunmuyorum calisiyorum yanliz yasiyorum kimseye muhtac degilim kimseye hesap vermiyorum ve bu mukemmel bisey özgürlük kadar guzel bisey yok bu hayatta tadini cikarin
Nasil bir trollsun sen acaba?
Sallayip durmussun.
Insanlar da inanip yorum yapiyor.
Dun de hamilelik icin umutla bekliyordun sozde.

Back
X