Hayatimda ilk defa mutluluktan ağladım

şu yazınızı okuyunca hüngür hüngür ağlamaya başladım şu anda..

eski konunuzu da biliyorum,öyle çok sevindim ki anlatamam..

Allah tüm yavruları annelerine bağışlasın İnşallah.

Doktorun odasina girdigim anda beynim uyuştu. Çıktıktan sonra esime sordum "ne dedi?" diye. Her defasinda boyle oluyor :))
Oyle bir ruh hali iste.

Doktorun odasina girdigim anda beynim uyuştu. Çıktıktan sonra esime sordum "ne dedi?" diye. Her defasinda boyle oluyor :))
Oyle bir ruh hali iste.

sizi çok iyi anlıyorum,inanın..evlatla ilgili böyle bir korku nasıldır bilirim,bu kadarını olmasa da daha hafifini ben de yaşadım bi kaç ay önce.bende hemşireyi öpmüştüm müjde verdin diye

Yazını okurken gözlerim doldu.:2:Allah kimseyi evladı ile sınamasın..Çok sevindim güzel haberler almanıza.Rabbim yavrunla beraber tüm evlatlarımıza uzun,sağlıklı ömürler versin.Allah başka acı göstermesin.
Çok çoooookkkk gelmiş geçmiş olsun

inşallah hep böyle mutluluktan ağlarsınız artık

böle yazılır mı ama sulu gözlü olan var olmayan varrr allahımm sizi hiç ayırmasın sağlıkla hayatınızı geçirmek nasip etsinnn

Ne tatlı ifade etmişsiniz :) Rabbim okulunu bitirdiği, meslek sahibi olduğu, gelinlik giydiği, coluga çocuğa karıştığı günleri görmeyi nasip etsin insallah

Rabb'im güzel evladınızı size bağışlasın. Bir anne babanın evladıyla imtihan olması çok zordur. Rabb'im bir daha kötü günler göstermesin. Çok geçmiş olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bir ay önce bende sıkıntılı bir dönem geçirdim kızımın tahlil sonucunu alınca ne kadar çok ağladım sevinçten nasıl bir mutluluktur Rabbim dünyayı önüne serseler böyle birşey hissedemez insan ...şimdi sizin hissettiklerinizi okadar iyi anlıyorumki Allah sizi evladınızla bir daha sınamasın inşallah herzaman hep böyle mutlu olun....

Allah hep mutluluktan ağlatsın canım çok sevindim.

canımın içi çok mutlu oldum inşallah bir daha hiç üzülmezsiniz,mutluluğunuz kat kat katlansın inşallahhh
ama kayseri sokaklarında çıplak koşma sakın tavsiye etmem bi kayseri gelini olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…