- 7 Ağustos 2009
- 5.112
- 496
- 398
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın kötü günler sizlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ağladım hem de cok ağladım. .
Kizim gecirdigi kafatasi ameliyatinin uzerinden tam 9 ay gecti.
Simdi esimin memleketindeyiz. 1 yas kontrolü yapildi. Tomografi sonucu olumlu. Artik acilan bingildagin tekrar kapanma riski yokmuş. Yani bir anlamda beyin bosluklari doldurmus.
Allah'im bu nasil bir mutluluktur böyle. Simdi çırılçıplak soyunup Kayseri sokaklarinda kossam mi?
Ali dağı na cikip parasutle atlasam mi?
Küçükken annem patates kizarttiginda daha buyuk mutluluk yok zannederdim.
Varmis yahu varmis..
canımın içi çok mutlu oldum inşallah bir daha hiç üzülmezsiniz,mutluluğunuz kat kat katlansın inşallahhh
ama kayseri sokaklarında çıplak koşma sakın tavsiye etmem bi kayseri gelini olarak![]()
Sizi cok takdir ediyorum
Ilk actiginiz konulardan taniyorum
COk cok iyi bir annesiniz eli opulecek kadinsiniz
Allah ta görüyor eminim.....
Allahim baska sıkıntı yasatmasin ..
sadaka vermek kurban kesmek olabilir eger imkan varsa.mutlulugunuz daim olsun
canımın içi çok mutlu oldum inşallah bir daha hiç üzülmezsiniz,mutluluğunuz kat kat katlansın inşallahhh
ama kayseri sokaklarında çıplak koşma sakın tavsiye etmem bi kayseri gelini olarak![]()
Evet ağladım hem de cok ağladım. .
Kizim gecirdigi kafatasi ameliyatinin uzerinden tam 9 ay gecti.
Simdi esimin memleketindeyiz. 1 yas kontrolü yapildi. Tomografi sonucu olumlu. Artik acilan bingildagin tekrar kapanma riski yokmuş. Yani bir anlamda beyin bosluklari doldurmus.
Allah'im bu nasil bir mutluluktur böyle. Simdi çırılçıplak soyunup Kayseri sokaklarinda kossam mi?
Ali dağı na cikip parasutle atlasam mi?
Küçükken annem patates kizarttiginda daha buyuk mutluluk yok zannederdim.
Varmis yahu varmis..