• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda ilk defa ölmek istiyorumm

henüz bekarım bitanem sevgilim de yok maalesef:) cnm inan strese nasl girdiysemm görmek isteyenleri hemen reddediorum ama artk bakcm nereye kdr dimi? cnm kasteddgim şu yani uzun bi süre doktora gitmem ck korktm ya

Ha anladımm. Ben bir an biri var, planlar var sandım. Aslında iyice okuyup anlamadan insanların açtıkları konulara yorum yapan biri değilimdir ama senin konuya biraz bodoslama dalmış bulundum. :delphin:

canım çıkık et gibi birşey demişsin. orası idrar yolu da olabilir. o da vajina girişine çok yakın.doktor zarında birşey yok demişse sen idrar yolunu tahriş etmişsindir belki de. ondan kanamıştır.

başka bir doktora daha görün. ayrıca ne biçim doktor o, yok yırtık olabilirmiş de ama yapısı da bu olabilirmiş de... sana adam gibi cevap verebilecek bir doktora görün. ayrıca bu olay gerçekleştikten ne kadar zaman sonra gittin doktora? eğer 5 gün içinde gittiysen yırtık yeni mi değil mi anlıyabiliyor birçoğu. Sen daha bilgili bir doktora git, 10 gün acıdı gibi şikayetlerini de anlat. kesin emin ol, için rahatlasın.

ayrıca kanama konusunda hala bilgisi olmayan insanlar var. kanama uzun da sürebilir, kısa da sürebilir, bir damla da gelebilir, hiç gelmeyebilir de. bu tamamen zarın yapısı ve üzerinde barındırdığı kılcal damar oranına bağlı birşey.

Alanında uzman başka bir doktora gidin...
Öyle silmeye hal olcak bi şey degil ki...
Belki zarar görmüştür...

Korkma bence bu kadar. Bi ilişkiye girmemişsin
rahat ol derim ve bi an önce alanında uzman bi doktora gözükkaydirigubbakcemile

üzme kendini harap ediyorsun . öyle silerken olucak bişey olmaması lazım. uzman bi doktora gitmelisin bence içini rahatlatmak için. zemuszemus

silmekle kızlık zarı yırtılmaz.
derdin yok dert arıyorsun herhalde kendine.
kaç yaşındasın merak ettim ama en fazla lise çağlarında olduğunu düşünüyorum

canım doktorun zaten sana yırtılmıs dememıskı , yes evet yaptıgın dogru ıcerdekı et parcasını gormen lazım ama sadece acarak degıl doktorunds dedıgı gıbı bıraz daha ıcerde oldugu ıcın o ıkı dudagı actıktan sonra ıkındıgında o boslugun ıcıne et parcası gelecek ıste senın kızlık zarın o . onun yarısı dolarsa esnek yada yarım, onun ıcın atm dolarsa kızlık zarı normal, onun ıcı hıc dolmazsa kızlık zarı yırtılmıs demektır. ama dedıgım gıbı ıkınman lazım

bencede silmekten kızlık zarı yırtılmaz
gerideyse zaten mümkün değil böyle bişey

Back
X