• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatimda iyi gitmeyen seyler var

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
Herkese iyi aksamlarr bikac zamandr hayatimda hicbisey iyi gitmiyoo sebebini hep ailevi sebeplere yasadigim olaylara bagladim basta kendimde psikolojik bi sorun oldugjnu dusunuyodum cunku bazen bogulacak gibi oluyodum nefesim daraliyordu sonra saclarim ciddi anlamda dokulmeye basladi burda bikac kez konu actim ama sonunda kisacik kestirmeye karar verdim bu ara bu bogulur hissim artti nefesim cok daraliyordu bugun doktora gittim nefes testi yapti ve ciddi anlamda aikintin yok ama hafif astim baslangici olabilir dedi bi hava yazdi daraldikca cekicem icime yirmi gun sonra gel dedi o an kotu old cokmu kotubi hastaliga yakalandim gibi jossediyorum allh baska dert vermesin ama hayatim ve ben cok degisiyoruz bi yandan sinava bir ay var bitiremedim konularim var karamsar ve burugum cnm bisey istemiyor

Hic kimsenin hayati dört dörtlük degil. Hepimiz farkli sorunlarla karsilasiyoruz. Karamsarliga kapilmak yerine, kendinizi toparlayin sinaviniza calisin. Bir ay da bir cok sey yapilir, hicbirsey icin gec degil..

Sac dökülmesi ve diger sorunlariniz icinde mutlaka bir doktora gidin..

Herkese iyi aksamlarr bikac zamandr hayatimda hicbisey iyi gitmiyoo sebebini hep ailevi sebeplere yasadigim olaylara bagladim basta kendimde psikolojik bi sorun oldugjnu dusunuyodum cunku bazen bogulacak gibi oluyodum nefesim daraliyordu sonra saclarim ciddi anlamda dokulmeye basladi burda bikac kez konu actim ama sonunda kisacik kestirmeye karar verdim bu ara bu bogulur hissim artti nefesim cok daraliyordu bugun doktora gittim nefes testi yapti ve ciddi anlamda aikintin yok ama hafif astim baslangici olabilir dedi bi hava yazdi daraldikca cekicem icime yirmi gun sonra gel dedi o an kotu old cokmu kotubi hastaliga yakalandim gibi jossediyorum allh baska dert vermesin ama hayatim ve ben cok degisiyoruz bi yandan sinava bir ay var bitiremedim konularim var karamsar ve burugum cnm bisey istemiyor

sınav stresi..
biraz arkadaşlarınla vakit geçirsen..
ya da ders çalışmayı eğlenceli hale getirsen mesela...

Hic kimsenin hayati dört dörtlük degil. Hepimiz farkli sorunlarla karsilasiyoruz. Karamsarliga kapilmak yerine, kendinizi toparlayin sinaviniza calisin. Bir ay da bir cok sey yapilir, hicbirsey icin gec degil..

Sac dökülmesi ve diger sorunlariniz icinde mutlaka bir doktora gidin..
Haklisnz saclarim perma yaptirmistim ondan oldu digerinide yazdim zaten

Hayaat sevince guzelll,sevince tatlı günleer,bir kuşu,kelebegı bir taşi sevin yeterr  :KK75:

Hayata baktiginiz pencere tozlanmis o yuzden puslu goruyorsunuz,bu kadar karamsar olmayin :)

sınav stresi..
biraz arkadaşlarınla vakit geçirsen..
ya da ders çalışmayı eğlenceli hale getirsen mesela...
Bulundugum sehirde hic arkadasim yok butun gun evde cocukla yalnizim cocukta yaramaz durmuyoo dersime bile Zor bakiyorum butun gun temizlik yemek cocuk off

keşke ailenden biri çocuğa bakmanda yardımcı olsa..
o da stresini artırıyodur...
Ewet aynenn bazen bakan olsa keske en azindan boyle hasta rahatsz oldgm durumlarda bazen cok yoruluyorum adim ewde ama inanin calisan biri bndn daha aktiff sosyal ortami var istedigini alabilir istedgi yere gidebilir ev hanimlarinin ustelik cocuklu ve yalniz olanin durumu cok zor

cok mecbur kalip kriz durumuna gelmedikce o hava dedigin seyi sakin kullanma 11 yillik astim hastasi olarak soyluyorum akcigerleri bitiriyor.

Back
X