Hayatimda Ki En önemli Olay..........

• Konu Sahibi Konu Sahibi angell2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

angell2008

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşında 7 yıllık evliyim 1 oğlum 1 kızım var bundan 3 yıl önce başımdan talihsiz bir olay geçti bunu sizlerle paylaşmak istedim.o zaman ankarada oturuyordum karnımda büyüme,içimde gezen birşey,mide bulantısı,sık idrara çıkma ve bel ağrılarım vardı 3 kez doktora gittim gaz sıkışması vardır oda şişlik yapar ve içinde gezinir dedi ilaç verdi ama geçmedi birgün işe giderken görüntüleme merkezi dikkatimi çekti ani bir kararla girdim içimi rahatlatmaya kararlıydım ordakilere durumu anlattım onlarda aynı şeyi söyledi bişey çıkmaz sizde diye ben düzenli adet görmeme rağmen belirtiler gebeliğe benzediği için hamile çıkabileceğimi düşünüyordum yada küçük bir miyom ama umduğum gibi olmadı radyolog keşke birsey çıkmaz demeseydim diyince bütün dünya başıma yıkıldı karnımda kocaman bir tümör saptadı bütün iç organlarımı sıkıştırmış rahatsızlıklarımda o yüzdenmiş acil ameliyat olmanız lazım hemde çok acil dedi ama kime güvenecektim teşhisi koyamayan doktorlaramı ya kendim oraya gitmeseydim sonum neolacaktı bir çok doktora gittim hepsi bir merakla ben yaparım ameliyatı dedi hem jinekologlar hemde genel cerrahlar bu ameliyatı yapabileceklerini söylediler kafam dahada karıştı doğumlarımı yaptıran doktorumu aradım o başka şehirdeydi ona çok güveniyordum ama bu operasyonun ankarada olması gerektiğini karnımı açtıktan sonra tümörü çıkarınca patolojiye gideceğini ve sonuca göre operasyonun tamamlanacağını bunun orda mümkün olmadığını söyledi bana ankara da bir doktor adı verdi onu buldum en net açıklamayı o yaptığı için onda karar kıldım %50 kansersin öyleyse iç organlarını alacam %50 değilsin öyleyse de sebep olan yumurtalığı alırım sadece ve normal hayatına devam edebilirsin dedi diğer problemde karnımı nasıl açacaklarıydı buda karışıktı ya sezeryan yerimi büyütüp yada mideden aşağı bikini bölgesine kadar dikine açacaklardı buda ameliyatta belli oldu 2 gün onkoloji hastanesinde çeşitli tahliller yaptılar hep aklım çocuklarımdaydı iyiki arka arkaya olmuşlardı belkide birdaha bebek sahibi olma şansım kalmayacaktı onlarla vedalaşıp herşeya hazırlıklı ameliyata girdim çıktığımda herkezin herşey yolunda demesine rağmen kimseye inanmadım kötü olsa söylemezlerdi ki ama çok şükür doktorla görüştüm iyi huylu çıkmış ve sadece sol yumurtalığımı almış oda normal hayatıma bir zararı yokmuş diğer güzel haberde karnım sezeryan yerimden biraz daha genişletilerek açılmış olmasıydı hastaneden çıkarken benim eski ben olmadığımı bu durumun benim hayatımda unutulmaz yaralar açtığını farkettim şuan senede bir kontrollerim var ve herşey yolunda ama tekrar anne olmak istiyorum doktorumda bunun bana iyi geleceğini söylüyor 1,5 senedir deniyoruz tam umudu kesmiştimki 6 ay önce gebe kaldım ama 9 haftalıkken kürtaj oldum böbreklerimde taş vardı ve birçok filme girmiştim gebeymişim ama okadar rahatsızdım ki anlamadım ilaç yüklemesinden kalbi durdu ve aldılar çok üzülüyorum umarım tekrar.

canım Allahın sevgili kuluymuşsun
çok geçmişler olsun
inanıyorumki tekrar hamile kalıcaksın Allah herşeyi gönlüne göre versin

canım geçmiş olsun...çok zor günler geçirmişin gerçekten .. birde bu konularda güvenilir doktor bulmakda zor şansına iyi doktor denk gelmiş... umarım hayatında yaşadığın son sıkıntı olur bu... bir oğlun bir kızın varmış çok şükür Allahda seni onlara bağışlamış.. inşallah üçüncüyüde yaprsın en kısa zamanda..
Allah yardımcını olsun...

Geçmiş olsun canem... Allah bir daha göstermesin. Allah kocişine, bebişlerine bağışlamış seni şükret Şeniz

geçmiş olsun canım gerçekten yaşadıkların zor şeyler ama allahtan umut kesilmez send bir daha anne olacaksın önce sen inan inanki gerçekleşsin

Allah sana ve bütün isteyenlere nasip etsin

Çok,çok geçmiş olsun arkadaşım.
Umarım en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun.
Ama açıkçası zaten iki çocuk sahibi olduğun bence çok şanslısın.Allah onlara uzun ömürler versin..

Ama kadın olmak gerçekten çok zor bişey yaa..
Aslında sürekli kontrole gitmemiz lazım ama şahsen ben bu konuyu çok ihmal ediyorum...benneyaptımki

İyi dileklerinizden ötürü hepinize tşk ederim.sakın sağlınızı ihmal etmeyin kadın olmak çok zor ama ben hislerimle doğruyu buldum kadınların en önemli farkı hisleri bence sizde hislerinize güvenin her zaman doğruyu bulacağınıza eminim.ve en önemlisi stresten uzak durun ve hiçbirseyi içinize atmayın kimseye ezilmeyin cevabını verin karşınızdakini üzmemek için kendinizi hasta etmeyin benim hastalığımın en önemli sebebi buydu karnımdan karpuz büyüklüğünde dert çıktı ben ona dert diyorum tümör değil.

Söylediklerinde gerçekten çok,çok haklısın canım yaa.a.s
Stres kadar zararlı birşey yok.
Ama düşündüm de şu saydıkların da kadın olduktan sonra maruz kaldığımız şeyler.
Eş olmak,birini temsil etmek çok farklı bir sorumluluk.
Kendi çevremde kendimi koruyor ve resti çekiyorum ama konu eşimin ailesi olunca bazen ister istemez alttan almak,üzülsem de içime atmak durumunda kalıyorum.
Eşim çok iyi bir insan ve o beni gerektiği kadar koruyor..
Ama mesela bazen kayınvalidemin öyle imalı sözleri oluyor ki düşünüyorum da,normal hayatımda kimse bunu bana söyleyemez..Ama eşimin hatrı için yutuyorum bunları..

Son düzenleme:

Canım benimde eşim çok iyi beni her zaman savunur ama bende herşeyi çok kafama takıyor üzülüyordum çok sessizdim eskiden benim kayınpeder çok sivri dilli benim hamilelik devrimde zor geçti ve oğlum 8 aylık doğdu çok zor günler geçirdim artık aklım başıma geldi.

Çok büyük geçmiş olsun canım, umarım tekrardan bebek sahibi olursun. Ama ben en çok doktor ihmalkarlıklarına kızıyorum ya, ne demek gaz sıkışmasıdır geçer. Onun görevi ayrıntılı tetkik yapıp tam sonuca ulaşmadan bırakmamak. Hayatlarımız onlara emanet az şy değil. Neyse ki şanslıymışsın ve hislerin kuvvetliymiş. Büyük birşey atlatmışsın ama geçmiş cnm Allah daha büyüklerinden korusun artık

canım benim geçmiş olsun.zor kısımları atlatmışsın inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalmak nasip olur

çok geçmiş olsun canım..çok zor günler geçirmişin ve allaha çok şükürki atlatmışın...allah seni çocuklarına çocuklarını sana bağışlasın...hakkında hayırlısını versin..

evet gecmis olsun canim Allah korumus gerci Allah herkesi korur tabiki ama yiyecek ekmegin varmis derler ya ole anlamadigim sey ultrasonda cikmadi boyle birsey olsa cikar heralde

evet gecmis olsun canim Allah korumus gerci Allah herkesi korur tabiki ama yiyecek ekmegin varmis derler ya ole anlamadigim sey ultrasonda cikmadi boyle birsey olsa cikar heralde
Tşk ederim canım ben ultrasona girdim orda çıktı zaten doktorlar sadece kan ve idrar tahlili yapmıştı ultrasonda sadece o gözüküyordu zaten iç organlarım görünmüyordu bile görünmeyecek kadar küşük değildi ki doktor ihmali işte........

Tşk ederim allah kimsenin başına vermesin canım bizim ailenin başına gelen 3.doktor ihmali canlarımızı emanet ediyoruz ama bazen çok ihmalkar davranıyorlar maalesef.......

iyi ki gaz sIkIsmasidir deyip pesini birakmamissin ,cok gecmis olsun ,Allah beterinden korusun ,hayretle okudum gercekten ,karninda tumor var ve doktor gaz dir diyor ..inanilmaz..

geçmiş olsun...allah ım canını çocuklarına,eşine ve inşallah doğacak yavruna bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…