Hayatımdaki çoğu kişiyi kaybettim. Bu acıyı tek başıma aşamıyorum, yardım!

Leyla ile aynı fikirdeyim, sizin mutluluğunuzla mutlu olsaymış birazcık da...kendisi sizi daha zor durumda bırakmış, annesi değilsiniz ki derdinizi tasanizi unutup onunla ilgilenin

Canım, bu zor zamanlar geçicidir ve senin güçlü bir şekilde bunun üstesinden geleceğine inanıyorum. Üzüntü ve pişmanlık hislerin, senin insan olarak yaşadığın normal duygulardır ve geçecektir. Kendini değersiz hissetme, senin gerçek değerini yansıtmaz. Sen sevilmeye ve anlaşılmaya layıksın ve bu duyguları hak ediyorsun.

Her darbe, bir öğrenme fırsatı sunar. Bu zor zamanlardan güçlenerek çıkacaksın ve önünde seni bekleyen parlak günler olacak. Hayatında yaşadığın kayıplar, asla seni tanımlamaz. Sen güçlüsün ve bu zorlukların üstesinden geleceksin.

Bu motive edici mesajınız için çok teşekkür ederim. Bana güç verdi.

Başlığa bakınca depremzedesiniz zannettim ben de

ahaha sevgililik ilişkisinde bile böyle şeyler yoktur
mesaja cevap gelmedi diye neden evinin kapısına gidilsin ki ?
benim de kırgın olduğum bi arkadaşım var, geçenlerde aradı , mesaj attı cevapsız bıraktım
ama en kıt akıllı insan bile neye kırıldığımı anlar. aramızda bi tatsızlık geçmişti
şimdi bu insan kalkıp kapıma gelse gider polise şikayet ederim ruh hastası mıdır nedir ne kapıya gelmesi
boşver iyi olmuş böyle saçma birinin hayatından çıktığı
hiç sevmem dünya benim etrafımda dönüyor kafasındaki insanları

Bu kadar dünya kendi etrafında dönsün isteyen birinden kurtulduğunuza sevinmelisiniz. İşiniz gücünüz yok onun duygu durumuna uygun paylaşım yapacaksınız, sürekli arayacaksınız, olmadı kapısına dayanacaksınız… ohooo böylesini bulursa bırakmasın.

Merhaba sevgili dramaqueen,

Yalan degil başlığını okuyunca bir depremzedenin yada baska bir buyuk felaketten sag kurtulup kimsesiz kalmis birinin yardim cigligi diye dusundum.

Insanlar hayatimiza girip cikarlar, herkesin hayatimiza bir sebeple girdigini, o sebep tukendiginde ciktigini dusunurum. Kaybettigim kişi evladim, anam, babam degilse kahrolmam, evet eşimi dahi katmadim ozellikle. Cunku kan bagindan degerli hicbir bag yoktur, yaslar kucukken bu konudaki algi bambaska oluyor ama bana yardim edin ölüyorum, bitiyorumluk bir mesele degil bu, atlatirsiniz, gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…