hayatımdaki domino taşlarını nasıl düzeltirim???

bihterrrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
28
5
34
arkadaşlar herkese mrb!!!
benim birçok sorun ve yapmam gerekenler var.
bunlarla nasıl başederim bilmiyorum. eşimle sever ek evlenmedim. Ailem destek çıkmadığı için bu evliliğini sürdürmek zorunda kaldım. Hala aynı şeyler devam ediyor. maddi ve manevi yönden eşimin engelleriyle karşı karşıyayım. bu arada bana ilgisi olan ve boşanmış biriyle arkadaşlığım var. benimde ona ilgim var. ama ben neler ve ne ile başa çıkabilirim bilmiyorum. dağılmış durumdayım. yalnızım kimsenin desteğini alamıyorum . psikolojik olarak ve maddi olarak yalnızım . zor günler geçiriyorum. sanki ben bir kumandayla oynatılan oyuncak gibi hissediyorum. zorundalıklarım ve bağımlı olduğum eşim yani maddi açıdan yaşamak zorunda olduğum bir hayat !!! banaa bir fikir verin ..şimdiden hepinize teşekkür ederim.......:KK61:

önce işe gir sonra boşan, ondan sonra manevi aşk mı ne yaşıyorsun ondan sonra yaşa, ve evli kadına ilgi duyan erkekten çok şey bekleme, karakteri ortada zaten, eşini sevmiyorsan boşan işe gir

Bihteeer bihter, aferin sana aynen böyle devam. Kocanın her istediğini yap, o evden çıkar çıkmaz sevgilinle görüş. Yakında sevgilinin kollarında da bulursun kendini ne güzel. Kendini de ama kocam beni sevmiyor, çok sıkıyor diye kandırırsın. Ne diyelim kolay gelsin...

bunlarla nasıl başederim bilmiyorum. eşimle sever ek evlenmedim. Ailem destek çıkmadığı için bu evliliğini sürdürmek zorunda kaldım. Hala aynı şeyler devam ediyor. maddi ve manevi yönden eşimin engelleriyle karşı karşıyayım. bu arada bana ilgisi olan ve boşanmış biriyle arkadaşlığım var. benimde ona ilgim var. ama ben neler ve ne ile başa çıkabilirim bilmiyorum. dağılmış durumdayım. yalnızım kimsenin desteğini alamıyorum . psikolojik olarak ve maddi olarak yalnızım . zor günler geçiriyorum. sanki ben bir kumandayla oynatılan oyuncak gibi hissediyorum. zorundalıklarım ve bağımlı olduğum eşim yani maddi açıdan yaşamak zorunda olduğum bir hayat !!! banaa bir fikir verin ..şimdiden hepinize teşekkür ederim.......:KK61:
Maddi açıdan bağımlı olduğunuz kocanızla yaşayıp ilginiz olan adamla da sevgili olun mu diyelim hanımefendi anlamadım açıkçası. Karışık bir durum yok, doğrular yanlışlar var, değer yargılarınıza göre seçtiğiniz bir yol var.
Parası için birlikte olunan koca ve başkasına ilgisi olan karısı... Kocanızın durumu daha vahim.

Domino taşları ne alaka..
Boşanmalısın, ne yardan ne serden geçiyorsun.
Maddi olarak eşine bağımlısın diye adamı boynuzlayacakmısınız.
Boşan ondan sonra napıyosanız yapın.
Belliki yanlışınızın farkında bile değilsiniz. Biz burdan sizin huyunuzu değiştiremeyiz.
Bari adamdan boşan da o kurtulsun

arkadaşlar...
yaptığınız olumlu olumsuz yorumlar için teşekkürler
ama önyargılarla yaklaşmamak lazım
şu an ben ailem olmayışı ve yalnızoluşum maddi yönden bağımsız olmadığımdan bahsettim ama siz anlamak istediğiniz gibi anladınız yine de teşekkürler......

arkadaşlar...
yaptığınız olumlu olumsuz yorumlar için teşekkürler
ama önyargılarla yaklaşmamak lazım
şu an ben ailem olmayışı ve yalnızoluşum maddi yönden bağımsız olmadığımdan bahsettim ama siz anlamak istediğiniz gibi anladınız yine de teşekkürler......
Çalışın o zaman,sizi bağlayan nedir?

aldatmak kelimesi ne zamandan beri arkadaşlık oldu yaa.

yolunda gitmeyen şeyler varsa boşan. insanları kandırma.

daha gercekci bir nick secseydin keske..bihter nedir yahu..

Çalışın o zaman,sizi bağlayan nedir?
eşimin baskısı ve benden boşanmak istememesi
beni çocuklarımla tehtit etmesi işlerime engel olması mevkisi yüzünden

hiçbir şey göründüğü gibi değil...ben açıklama değil sadece çözüm önerisi istiyorum arkadaşlar

X