- 28 Kasım 2020
- 1.016
- 1.805
- 83
- Konu Sahibi englishmaster
-
Olsun iki güzel şey söyler oyalanır giderim hayatın gerçekliğinden uzaklaşırım falcı benim hayatımı bilcek demiyorum zaten .Herkes bir umut için fal baktırmıyor mu zatenFalcılardan medet umarsan daha çok mutsuz olursun.
Onlar hayatına yön veremez.
Ömrüm boyunca böyle yaşadım bakıyorum hayatları en yolunda gidenler bile fal baktırıyor bu tarz falcıdan yardım alıyor bende istiyorum herkesin kendi tercihiİstismara açık dönemdesin sakın ha falcılara üfürükcülere kullandırma kendini
Peki mutluluklar dilerimÖmrüm boyunca böyle yaşadım bakıyorum hayatları en yolunda gidenler bile fal baktırıyor bu tarz falcıdan yardım alıyor bende istiyorum herkesin kendi tercihi
Rabbime de yöneliyorum zaten yoksa çoktan intihar etmiştimRabbine yönel. Orada huzuru bulacaksin. Kalpler yalnizca Allahi anmakla mutmain olur
Mekanın sahibi neresi anlayamadımFal kurtarmaz. Onun yerine Mekanın Sahibine danışınız.
Rabbine yönel. Orada huzuru bulacaksin. Kalpler yalnizca Allahi anmakla mutmain olur
Rab...Mekanın sahibi neresi anlayamadım
Olsun pozitif konuşan falcılar da var istiyorum güvenilir bir falcı varsa tavsiyelerFalcıyı ne yapacaksın daha da içini mi karartsın hayata 4 elle sarılmak herşeyi değiştirmek biz insanların elinde. Ağaç değilsin ki yerin sabit kalsın.
Murphy kanunu herşey üst üste gelir. Ama herşey aynı da kalmaz.
Olsun pozitif konuşan falcılar da var istiyorum güvenilir bir falcı varsa tavsiyeler
Hem fal baktırıp hem Allah’a yönelemezsin. Allah ortak kabul etmez. Kuranda Allah faldan şeytan işi pislik diye bahsederRabbime de yöneliyorum zaten yoksa çoktan intihar etmiştim
Aynen öyle baktırmadım zaten .Hem fal baktırıp hem Allah’a yönelemezsin. Allah ortak kabul etmez. Kuranda Allah faldan şeytan işi pislik diye bahseder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?